Uklanjanje izbornih plakata poslije izbora

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Neelix

#1 Uklanjanje izbornih plakata poslije izbora

Post by Neelix »

Evo sad na TVSA prilog, kandidati Nashe stranke na lokalnim izborima uklanjaju plakate stranke po banderama, zidovima itd... svaka im cast!

Znam da postoji odredba prema kojoj su stranke OBAVEZNE da to urade nakon izbora, medjutim... :? :? :?

to je meni tako licemjerno :x :x pogotovo kad je rijec o lokalnim izborima :x :x
Umjetnik a

#2 Re: Uklanjanje izbornih plakata poslije izbora

Post by Umjetnik a »

Neelix wrote:Evo sad na TVSA prilog, kandidati Nashe stranke na lokalnim izborima uklanjaju plakate stranke po banderama, zidovima itd... svaka im cast!

Znam da postoji odredba prema kojoj su stranke OBAVEZNE da to urade nakon izbora, medjutim... :? :? :?

to je meni tako licemjerno :x :x pogotovo kad je rijec o lokalnim izborima :x :x
koliko znam u novom sarajevu je koldžo potpisao ugovor sa RADom o uklanjanju plakata sa prostora te opštine i SDAje isto potpisala ugovor sa RADom na području cijelog grada
tataratira

#3 Re: Uklanjanje izbornih plakata poslije izbora

Post by tataratira »

ne treba njima ugovor, raja će ih sa merakom poderat
Neelix

#4 Re: Uklanjanje izbornih plakata poslije izbora

Post by Neelix »

sto se onda ne postuje taj ugovor? plakata i dalje na svakom koraku :-) svi kandidati propagiraju ljepse opstine, uredjenje prostora bla bla a citav grad zaprljaju svojim smecem koje poslije ne uklanjaju :roll:
Post Reply