Uhapšen V. V. Batko!

Post Reply
and

#301 Re: Uhapšen V. V. Batko!

Post by and »

by and on 18/08/2010 13:42
Been wrote:
Mislim da će Batko u BiH nakon što odsluži kaznu za razbojništvo u Španiji...
kažu da će do 27 avgusta biti isporučen
dobro kažu :D
Toffee karamela

#302 Re: Uhapšen V. V. Batko!

Post by Toffee karamela »

kamen spoticanja wrote:batko ce za pocetak u CZ sarajevo...nakon sudjenja sigurno ce u zenicu na neko vrijeme jer ce u zenici samo biti mjesta za ovakav slucaj ;-) dakle najmanje pola godine...poslije sve zavisi od sposobnosti argumentiranja ministrastva pravde FBIH...
Ja istinski saosjećam s tim ljudima u KPD Zenica što će morati udisati isti zrak s ovom živinom, gledati ga ujutro u menzi ili u dvorištu prilikom šetnje....Pored robije koju su dobili još će i ovu robiju morati da podnesu... :-? Pa ko bi normalan (makar bio u Zenici) ujutro s rahatlukom ispio tu kafu i pojeo narezak kad mu Batko sjedi prekoputa i psihopatskim pogledom zuri u viljušku ili fildžan.
kamen spoticanja

#303 Re: Uhapšen V. V. Batko!

Post by kamen spoticanja »

Toffee karamela wrote:
kamen spoticanja wrote:batko ce za pocetak u CZ sarajevo...nakon sudjenja sigurno ce u zenicu na neko vrijeme jer ce u zenici samo biti mjesta za ovakav slucaj ;-) dakle najmanje pola godine...poslije sve zavisi od sposobnosti argumentiranja ministrastva pravde FBIH...
Ja istinski saosjećam s tim ljudima u KPD Zenica što će morati udisati isti zrak s ovom živinom, gledati ga ujutro u menzi ili u dvorištu prilikom šetnje....Pored robije koju su dobili još će i ovu robiju morati da podnesu... :-? Pa ko bi normalan (makar bio u Zenici) ujutro s rahatlukom ispio tu kafu i pojeo narezak kad mu Batko sjedi prekoputa i psihopatskim pogledom zuri u viljušku ili fildžan.
aaa ne...vjeruj da ce ga ovi u zenici gledati kao narezak s viljuskama u rukama...a tamo lezi svasta...i bradonja i ptsp-ovaca,i silovatelja od 200 kg,i junkiya brzih na viljusci...svega tamo ima...nema potrebe da s njima suosjecas...jer to i jeste ono sto je najbolje u ovakvom kaznenom sistemu...robijasi...
dakle ono sto pise na jednom grafitu u zenici..."nije teska robija,teski su robijasi" ;-) imat ce batko priliku da ih izbliza upozna...ako Bog da
Voovoozela

#304 Re: Uhapšen V. V. Batko!

Post by Voovoozela »

kamen spoticanja wrote:
Toffee karamela wrote:
aaa ne...vjeruj da ce ga ovi u zenici gledati kao narezak s viljuskama u rukama...a tamo lezi svasta...i bradonja i ptsp-ovaca,i silovatelja od 200 kg,i junkiya brzih na viljusci...svega tamo ima...nema potrebe da s njima suosjecas...jer to i jeste ono sto je najbolje u ovakvom kaznenom sistemu...robijasi...
dakle ono sto pise na jednom grafitu u zenici..."nije teska robija,teski su robijasi" ;-) imat ce batko priliku da ih izbliza upozna...ako Bog da
Svaku drugu noć s drugim na "spavanje"... "istopi" se brzo psihopatski pogled, naročito kod ovakvih kerova koji su jaki samo kad su u čoporu... inače, pridružujem se željama da mu Bog dragi da kakve spore i teeeeške bolesti..
Chisum

#305 Re: Uhapšen V. V. Batko!

Post by Chisum »

Posto ja ne vjerujem u te neke dzeheneme i cuda, neka ovaj stakor pati, crkava, raspada se, pisha krv i guta sopstvena muda i govna - SADA I NA OVOM SVIJETU!

To sta ce biti i hoce li biti nesto nakon toga, to me ne zanima! Neka retardirani kepec pati DANAS!

Evo ja nesto razmisljam, pa ni u ratu, pored sve one krvi koje sam se nagledao, ne bih radio ono sto bih ovom gadu sada uradio da mogu.... Valjda kada sva ova nasa nesreca i nepravda odlezi, covjek okosta i postane grublji, postane k'o kakva zivotinja.

U slucaju ovog retardiranog kmeta, ne da bih bio zivotinja, nego bih mu XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX.

Nadam se da ce da se pati, da umire polako, da se raspada. Jebem li mu kosti seljacke, kmetovske.
Chisum, .... nashteluj malo rucnu.
Last edited by Chisum on 27/08/2010 23:38, edited 2 times in total.
Topla voda

#306 Re: Uhapšen V. V. Batko!

Post by Topla voda »

kaze ker,branice se sutnjom :-)
Crvena Tifoza

#307 Re: Uhapšen V. V. Batko!

Post by Crvena Tifoza »

Topla voda wrote:kaze ker,branice se sutnjom :-)
Mislim da je umrlo govno u njemu kad je sletio sinoc.
kamen spoticanja

#308 Re: Uhapšen V. V. Batko!

Post by kamen spoticanja »

Crvena Tifoza wrote:
sletio u teheran,kako nece ;-)
Topla voda

#309 Re: Uhapšen V. V. Batko!

Post by Topla voda »

kamen spoticanja wrote:
Crvena Tifoza wrote:
ma jok ,kuliro ,kaze bio dijete,jebiga rat je bio,to je to ... i ta prica...al psihopata opasan,
stari grad Visegrad

#310 Re: Uhapšen V. V. Batko!

Post by stari grad Visegrad »

Treba ka staviti u kavez, a kavez postaviti u Titovoj ispred robne kuce.
Svaki prolaznik da ga pljune, zivotnja jedna.
Crvena Tifoza

#311 Re: Uhapšen V. V. Batko!

Post by Crvena Tifoza »

kamen spoticanja wrote:
Crvena Tifoza wrote:
Bilo mu je zaje8ano. Vidi mu se na odrazu lica. Kako nece, kad promjeniš uloge.
A i ova naša SIPA izgleda zeznuto što jes', jes'. :D
Crvena Tifoza

#312 Re: Uhapšen V. V. Batko!

Post by Crvena Tifoza »

Samo se niko iz šumske ne oglašava u vezi ovog. Ušutili se nešto.
Prije nije bilo tako. Docekivali su oni svoje ratne zlocince, pa su cak i po neke išli avionom.
Doduše i po ovog su kretena poslali avioncic.
Topla voda

#313 Re: Uhapšen V. V. Batko!

Post by Topla voda »

pa ovog su slali u ratu dva puta u bgd,da malo ohane s klanjima,jebe im reputaciju kod mz,al je tata seselj bio jak ,pa se ker vracao ...
Toffee karamela

#314 Re: Uhapšen V. V. Batko!

Crvena Tifoza wrote:Samo se niko iz šumske ne oglašava u vezi ovog. Ušutili se nešto.
Prije nije bilo tako. Docekivali su oni svoje ratne zlocince, pa su cak i po neke išli avionom.
Doduše i po ovog su kretena poslali avioncic.
I ja bih se ušutila da sam na njihovom mjestu. Kad sada tek Batko progovori na suđenju i počne da priča, možda u nadi da će mu smanjiti kaznu za cinkanje svojih naredbodavaca. Ala će tu svega da se čuje, ko onaj Herak kada je '93 pričao na sva usta, samo tad je bio rat i nikome nije bilo do slušanja jednog Heraka kada ih je hiljade takvih još bilo po brdima...Sada će ova živina da nastupi kao solo zvijezda, pa kad počne da pjeva...A Momo Mandić se ponavlja u svakom refrenu...
Been

#315 Re: Uhapšen V. V. Batko!

Post by Been »

Prvo, molim vas da se suzdržite od nazivanja dotičnog životinjom jer svi znamo da su životinje vrlo fina, Bogom dana, bića koja ubijaju jedino kad su životno ugrožene i od kojih svi imamo neke koristi, što se ne može reći za ovog monstruma i nakazu.
Drugo, mislim da će Batko kaznu služiti u specijalnoj jednici CZ Sarajevo ( tu je većina ratnih zločinaca). To je praksa međunarodnih sudija u BiH. Šteta, poslati ga u Zenicu i to među najokorjelije kriminalce koji nemaju šanse za prijevremeno puštanje, pa da se malo zabave sa ovim "junakom".
KenCo

#316 Re: Uhapšen V. V. Batko!

Post by KenCo »

slozio bih se se prijasnjim postovima da je svaka kazna na ovom svijetu preblaga za ovog psihopatu. vjerujem u Boga i ne zelim ni da znam sta mu se sprema na onom svijetu.

ono sto se pitam je kako ce ostali zatvorenici koji su koliko-toliko normalni ljudi zivjeti sa ovim bolesnikom ? da li ce ih preplaviti strah kad ga vide ili mozda bijes ? ne bih se iznenadio da ga neko ukoka u zatvoru.

kakvo gadno stvorenje, dabogda ga stigla svaka patnja njegovih zrtava, a mnogo ih je bilo.
Toffee karamela

#317 Re: Uhapšen V. V. Batko!

KenCo wrote:slozio bih se se prijasnjim postovima da je svaka kazna na ovom svijetu preblaga za ovog psihopatu. vjerujem u Boga i ne zelim ni da znam sta mu se sprema na onom svijetu.

ono sto se pitam je kako ce ostali zatvorenici koji su koliko-toliko normalni ljudi zivjeti sa ovim bolesnikom ? da li ce ih preplaviti strah kad ga vide ili mozda bijes ? ne bih se iznenadio da ga neko ukoka u zatvoru.

kakvo gadno stvorenje, dabogda ga stigla svaka patnja njegovih zrtava, a mnogo ih je bilo.
Strah od koga...ili bolje rečeno od čega? Nisu u CZ bespomoćne žene, starci i dječica iz '92 niti je to onaj adrenalinom nafiksani manijak pod kokardom...pogledaj mu samo slike iz stanice! Bijednik kakvoga ga je mama u Nikšiću i rodila, sveden na svoju pravu mjeru.

Mene bi bilo strah samo od gađenja koje bih osjećala nad njim, kao kad čovjek vidi štakora, zna da ga neće napasti ali opet mu se utroba prevrće zbog same činjenice da je štakor...Zato sam i sažalijevala buduće nesretnike koji će s njim biti u hapsu, bilo u Zenici ili CZ.
KenCo

#318 Re: Uhapšen V. V. Batko!

Post by KenCo »

Toffee karamela wrote:
KenCo wrote:slozio bih se se prijasnjim postovima da je svaka kazna na ovom svijetu preblaga za ovog psihopatu. vjerujem u Boga i ne zelim ni da znam sta mu se sprema na onom svijetu.

Strah od koga...ili bolje rečeno od čega? Nisu u CZ bespomoćne žene, starci i dječica iz '92 niti je to onaj adrenalinom nafiksani manijak pod kokardom...pogledaj mu samo slike iz stanice! Bijednik kakvoga ga je mama u Nikšiću i rodila, sveden na svoju pravu mjeru.

Mene bi bilo strah samo od gađenja koje bih osjećala nad njim, kao kad čovjek vidi štakora, zna da ga neće napasti ali opet mu se utroba prevrće zbog same činjenice da je štakor...Zato sam i sažalijevala buduće nesretnike koji će s njim biti u hapsu, bilo u Zenici ili CZ.
ipak kad ti sjedis i gledas u covjeka koji je pobio 100 ljudi... cudan je to osjecaj.. sa obzirom sta je radio, ne bi bilo cudo da podivlja u zatvoru opet...
hercegovac_pravi

#319 Re: Uhapšen V. V. Batko!

Post by hercegovac_pravi »

KenCo wrote:
Toffee karamela wrote:

ipak kad ti sjedis i gledas u covjeka koji je pobio 100 ljudi... cudan je to osjecaj.. sa obzirom sta je radio, ne bi bilo cudo da podivlja u zatvoru opet...
Ovaj će za ostatak svoga života biti manji od makova zrna. Ovo je tipična četnička jajara kojemu je asfalt nabio komplekse manje vrijednosti koje je pokušao "liječiti" ubijanjem nemoćnih ljudi.
Neko je napisao da je ovaj sociopat. Nije.... ovo je samo iskompleksirano ništavilo .
Ovo vam je ljudi TIPIČNI ČETNIK i ništa drugo ni manje ni više od tog.
Chisum

#320 Re: Uhapšen V. V. Batko!

Post by Chisum »

KenCo wrote:
Toffee karamela wrote:

Kakav crni strah. Ja se nadam da ce zatvorenici imati pristup ovom kepecu.

Posto majmuna poznajem iz predratnih vremena kada se dovukljacio u Sarajevo, jos dok se flekao likovima o cijoj je snazi i mudima mogao samo da sanja, bice ovo fin provod iza resetaka svima koji pozele da mu se najebu majke krvave.
Pokojni Goran Cengic, kojeg je mucki ubio, bi mu, da ovaj lojavac nije bio naoruzan, izvadio grkljan jednom rukom.
fakat

#321 Re: Uhapšen V. V. Batko!

Post by fakat »

Bosnolog wrote:Batko je samo jedan od hiljada Batki koji su daleko od kamera i svjedoka radili isto sto i Batko po Grbavici ako ne i gore zlocine po gradovima i selima danasnjeg Ausvica.Batko je bio samo puki izvrsilac i realizator velikosrpske bolesti koja je njegovom ulogom pokazala sliku i nalicje te bolesti koja i danas ima ogromnu vecinu podrske medu Karadzic-Dodikovim cuvarima i istomisljenicima,......

Obratite paznju u drugom dijelu ovog dokumentarca http://blip.tv/file/3448846 kada pravnik Tomic izjavljuje kako ga je posetio u Crnoj gori u zatvoru odakle je pustan da pobjegne,gdje mu je prizano da je iza svog tog zla stajao Momo Mandic, ministra nepravde Karadziceve zlocinacko genocidne vlade sa Pala a koji je gle apsurda osloboden optuzbi za vrijeme njegovog ministrovanja u Paljanskom stabu ubica,To se moze samo dogoditi kod nas u sudu Bosne i Hercegovine ,.....Da li ce se Momo Mandic koji je nista bolji od Batka nakon sto je sljegao u Sarajevo iz cetnickog Kalinovnika odakle je i najveci krvnika Ratko Mladic ponovo se naci na optuzenickoj klupi da se tom Karadzicevom ministru zla ponovo sudi a oni koji su ga oslobodili podnijeti ostavke,ili je rijesenje da se formiraju placenicke agencije od strane zrtvi i njohvih familija za odstrijel raznih Batki i Mandica kada ih BH pravosude oslobada,...... :x :x :x

Dvonogi zlikovac Batko je metafora i historijska biografija genocidne tvorevine ,njen rodni list i licna karta jer i dans ista gaji i bastini rezultate i djela raznih Batki.Nemoj da se iznenadimo ako se uskoro u genocindoj tvorevini na fudbalskim stadionima budu razvijali transparenti o Batku i klicalo njegovom klanju,........

Batko je samo jedan u nizu pacijenata Dr.Dabica i SANU dvonoge akademske trulezi koja je stvarila tog istog Batka,......Uporedimo danas Milosmrada Dodika sa Gadovanom Karadzicem,nema nikave razlike u ponasanju i izjavama samo sto je onaj imao iz sebe JNA a ispred sebe goloruke,naivne i neosvijscene nad kojima se izivljavao,a ovaj danas to nema pa moze samo laprdati i lijeciti svoje frustracije zbog nemoci da ponovi ono sto je njegov ucitelj uradio......

Danas Milosmradova gebelsova televizija i tuzilastvo sudi novinaru FTV kao osvetnicki cin zbog emisije 60 minuta dok njegovi krimo novinari mogu prijetiti da ce nekoga ukokati metkom u celo ili psovati majku ustasku i priejtiti klanjem na pres konferenciji u Banjaluci i ostati nekaznjen,..........

Sjetimo se Karadzicevog Gebelsa Riste Doge,.on je potopljen u zvornicko jezero od svojih a koji je takode dao doprinos u kreiranju ideologije i psihopatskog koljackog profila zla grbavickog monstruma Batka,........

http://www.youtube.com/watch?v=E-Z-yJoOvMs
Dobro da se neko sjetio. Momcilo Mandic je nedavno oslobodjen svih optuzbi, oslobodjen optuzbi od bosanskog suda!!! A prije Mandica Apelacioni sud BiH je u zadnje dvije godine oslobodio tuce optuzenih za ratne zlocine.
EDIT: :x
Vares City

#322 Re: Uhapšen V. V. Batko!

Post by Vares City »

Batko,mrcino,..

Dabogda se se svoje smrti nagled'o :x
lerdi

#323 Re: Uhapšen V. V. Batko!

Post by lerdi »

Sistem je ubijao, a Batko je samo izvršavao naredbe usput uživajući u svemu tome. Da nije Batko bio bi neko drugi, a neki od onih koji su sve organizovali i dan danas uživaju. Čak šta više proglašavaju se nevinim što je potpuni apsurd. Kad vidim neke odluke suda kontam da nije možda sve bio samo ružan san, ili da se možda ne poklasmo sami. :x

Najgore što se može desiti je da se sva priča okrene na Batka. Jebo Batka. Batko je samo jedan iskompleksirani četnik pomučenog uma koji i može samo da ubija nevine i nedužne. Jajara, kao i mnogi njegovi "saborci" sjeme im se zatrlo svima. :x
jarancuga

#324 Re: Uhapšen V. V. Batko!

Post by jarancuga »

Chisum wrote:Posto ja ne vjerujem u te neke dzeheneme i cuda, neka ovaj stakor pati, crkava, raspada se, pisha krv i guta sopstvena muda i govna - SADA I NA OVOM SVIJETU!

To sta ce biti i hoce li biti nesto nakon toga, to me ne zanima! Neka retardirani kepec pati DANAS!

Evo ja nesto razmisljam, pa ni u ratu, pored sve one krvi koje sam se nagledao, ne bih radio ono sto bih ovom gadu sada uradio da mogu.... Valjda kada sva ova nasa nesreca i nepravda odlezi, covjek okosta i postane grublji, postane k'o kakva zivotinja.

U slucaju ovog retardiranog kmeta, ne da bih bio zivotinja, nego bih mu XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX.

Nadam se da ce da se pati, da umire polako, da se raspada. Jebem li mu kosti seljacke, kmetovske.
Chisum, .... nashteluj malo rucnu.

ima majstore i te kako, ima maksuz "apartman" sa "all inclusive" za pasce kao sto je batko...
na ahiretu ce ga cekati svaka zrtva koju je smrad ubio, i traziti svoje pravo...
kako izgleda, mnogi cetalji ce izbjeci ovozemaljsku pravdu i kaznu...zato ima dzehenem...
ostalo sto si napiso, potpisujem... :bih:
Bosnolog

#325 Re: Uhapšen V. V. Batko!

Post by Bosnolog »

U sudnici se jučer pojavio u farmericama i crvenoj majici. Sjedeći pognute glave, vidno preplašen prijetećom zatvorskom kaznom i do 45 godina, izgledao je više nego jadno. Čak su se i prisutni u publici zapitali je li to stvarno onaj monstrum koji je ostavio neizbrisiv trag u mračnoj historiji ratnog Sarajeva. Bez šubare, šajkače na glavi i "kalašnjikova" u ruci, Batko je bio daleko od izgleda nemilosrdnog zločinca.

Sudija za prethodni postupak Suda BiH Staniša Gluhajić odredio je jučer popodne jednomjesečni pritvor Vlahoviću, između ostalog i zbog opasnosti od njegovog bijega, utjecaja na svjedoke i sučesnike, skrivanja dokaza te mogućeg uznemirenja javnosti.

Državni tužilac Dubravko Čampara, koji radi na ovom slučaju, kazao je da se osumnjičeni tereti za veliki broj užasnih zločina i da postoje brojni svjedoci, njegove žrtve, koji su ga prepoznali kao izvršioca zlodjela.

- Vlahović se sumnjiči za najteže oblike ratnog zločina koji su izvršeni na svirep način. Ovaj čovjek počinio je desetine silovanja, ubistava, mučenja i premlaćivanja, pljački... Odvodio je ljude u nestanak. Većina žrtava ni do danas nije pronađena i za njima se traga. On je bio gospodar života i smrti. Žrtve se traumatiziraju samo na spomen njegovog imena. Utjerivao je strah u žrtve. Čak 95 posto njegovih žrtava želi da budu zaštićeni svjedoci na suđenju. Žrtve i sada žive na području Grbavice i Vraca, gdje su se zločini desili - kazao je Čampara.

Dodao je da je već dva puta proširena istraga u ovom slučaju i da se radi i na identifikaciji Vlahovićevih saizvršilaca u zločinu. Neki od njih, kazao je, i danas rade u policijskim i vojnim strukturama, a žive u blizini mjesta zločina. Potvrdio je da bi uskoro moglo biti i novih hapšenja
.

Nadam se da ce SIPA ubrzo uhapsiti Batkove pomagace ukljucujuci Momu Mandica koji je bio zastitnik i mentor zla tom istom Batku i drugm desetine hiljada Batki koji su cinili ista zlodjela kao posljedice insitucionalnih planova i podrske Karadzicevog staba na Palama ,......
Post Reply