Sarajmen,Sarajmen wrote:Ko mu jebe mater, konačno je iza rešetaka i to je jako bitno. Mada je za ovakve hajvane zatvor mjesto gdje je siguran i zaštićen, od braće mu po poslu .
Imam potrebu da kažem nešto, a vi to shvatite kako god hoćete . Sarajevsko tržište narkotika je teško preko 100 000 000konvertibilnih maraka , i to na godišnjem nivou. E sad' zamislite kolika je to količina moći u rukama zlih ljudi, i šta i kako mogu da sa tom ''moći'' rade i utiču na bilo koji politički sistemo u koji se involviraju. Pišem u množini , jer je u pitanju organizovani kriminal.
Ući u borbu sa tim i takvim ološem, je za svaku pohvalu. Da li će u toj borbi organizovani kriminal biti poražen , ne znam. Ali se iskreno nadam .
A korupcija je za neke posebna priča, iako je neraskidivo povezana sa ovim kriminalnim strukturama. Zakuri me bolac ko je omastio brkove njegovim parama. Znam ko nije i zato mu se još jednom najebem majke kroz majke. I to u ime onih nekoliko hiljada registrovanih ovvisnika u Sarajevu. A taj broj se obično množi sa nekoliko puta većim brojem , onih neregistrovanih...
Ti imas pravo na svoje misljenje ali nemas nikakvo pravo da jebes majku i familiju bilo kome. Sta mislis da neko drugi psuje tvoju majku i familiju? Drugo sto me intersuje posto kazes da je Kelemendi rasturao drogu po Sarajevu da li si ti to licno svojim ocima vidio kada je on licno rasturao drogu i druge stvari za koje se optuzuje ili si to cuo od rekla kazala?
Ja sam za bilo koga kome neutralni sud na osnovu dokaza dokaze djelo da se na osnovu toga i kazni bio to Kelmendi ili bilo ko drugi.
Meni su sve ovo cudne stvari jer se pocelo sa hapsenjem i opuzivanjem dokaznim Bosnjackim patriotima kao i onim koji su porjeklom Albanci. Ti izgleda jako mrzis Albance i zelis razdor izmedju Bosnjaka i Albanaca sto opet znaci da svjesno ili nesvjesno radis za intrese srpskih sluzbi u FBIH kao i Republici Srpskoj kao i Srbiji.