Uhapšen Lipovača

Helena2014

#76 Re: Uhapšen Lipovača

Post by Helena2014 »

Nego, što on nije bio na poslu u 10h? :roll:
Last edited by Helena2014 on 17/12/2014 15:15, edited 1 time in total.
Spektakluk

#77 Re: Uhapšen Lipovača

Post by Spektakluk »

Banksy wrote:
Drinski wrote:
Upotreba fizičke sile, vezivanja, specijalne jedinice i sl., a da ovaj ne pruža otpor, je čista zloupotreba prava i pozerstvo postupajućeg tuzioca kome padaju predmeti na sudu.
Tačno. Sad im to prelazi u naviku i pravilo. Neprimjeren cirkus kojem je jedina svrha poniziti uhapšenog koji će sutra svakako biti na slobodi i demonstrirati tobožnju ozbiljnost suda i policije.
Bučno, dramatično, pompezno hapšenje i za deset dana tiho, neprimjetno puštanje.
Potpuno se slažem s ovom konstatacijom. Ovo vezivanje uz neizbjezno prisustvo novinara koje se pripadnici policije poveli sa sobom samo sluzi za vrijedjanje ionako niske inteligencije puka po principu da se malo razgali potlacenim narodnim masama. Nakon para dana pstanje i nikom nista. Ko se sjeca sad vise Keme Causevica, Lijanovica i inih drugih?
O'zone
Globalni moderator

#78 Re: Uhapšen Lipovača

Post by O'zone »

Pa svako hapšenje je postalo zabava za šire narodne mase- reality show.

Narodu ko drago što se eto dokazalo ono što oni već godinama tabire po kahvama, svršavanje na "nek su ga svezali" i "ahaaaaa došli mu glave"

Malo nam je potrebno da budemo sretni i zaboravni.
It_is_a_Leclerc

#79 Re: Uhapšen Lipovača

Post by It_is_a_Leclerc »

Au, sjetim se kad se ovaj golobradi socijaldemokrata pojavio, te silne euforije. Kaže - Selam Alejkum Krajiškinje i Krajišnici, a mi se izvrnemo. Hej, selameći socijaldemokrata. Mi to dotad vidjeli nismo. Pa kaže - ja idem na džumu, ja vjerujem u Boga i ja bih radije sebi ruku odgrizao nego ukrao od svojih Krajišnika, a mi se izvrnemo. Pa kaže, ako mene izaberete ja idem u Sarajevo da lupim šakom od stol, pa da pitam smije li ko ukidati vozne linije prema Krajini, a mi aplauz. Pa dođe na skup, pa cmače Dudakovića, viče za Abdića da je guja u bošnjačkim njedrima, a onda ga sutra eto Dodiku i nekakvom patrijarhu, da im da pare za obnovu crkve, a mi se opet izvrnemo.

Hamdija Lipovača je, od velike nade za Krajinu, prešao put do hodajuće pošasti koja iza sebe ostavlja prah i pepeo. Hamdija Lipovača je vodio vladu koja je u ovom trenutku prosvjetnim radnicima dužna TRI plate, šest toplih obroka i cijelu jednu godinu putnih troškova, a sad im kažu - ako hoćete išta da dobijete, pristanite na smanjenje od 6 %. On je stajao na čelu vlade nesposobnih, neznalica, kojekakvih Jurića i Andreja koji su dobili funkciju jer ne znaju bismillahi, a koji i ne žive na USK. Na čelu vlade koja je gradila džamije, finansirala obnovu praznih crkava, kupovala automobile, rušila nacionalne parkove. On je stajao na čelu Vlade koju je SDA podržavala, čak i kad je imala kapacitet da je obori. Hamdiju Lipovaču je KO SDP USK više puta odbacivao. Čak su mu na jednoj sjednici u Cazinu izglasali smjenu, nakon čega se on usporedio sa Hamdijom Pozdercem i pobjegao Lagumdžiji koji ga je dekretom vratio na funkciju.

Hamdija Lipovača je čovjek koji je, za vrijeme rasprave o njegovoj smjeni u Skupštini USK u februaru ove godine, na sjednicu došao u pratnji Hamdije Abdića Tigra, osumnjičenika za ratni zločin, dokazanog bihaćkog krimosa. Isti taj Lipovača je, prilikom hapšenja viđenijih bihaćkih kriminalaca poput Bakrača, a koji su uhapšeni u sklopu akcije rješavanja ratnog zločina protiv bihaćkog Srbina - Cvijana Radića, koji je ubijen na pravdi Boga, u medijima govorio kako je Bakrač dobar komšija i kako on ne opravdava hapšenje. Hamdija Lipovača je, u konačnici, tipični Lagumdžijin vojnik koji je svoju sudbinu vezao za sudbinu svog vođe.
It_is_a_Leclerc

#80 Re: Uhapšen Lipovača

Au, sjetim se kad se ovaj golobradi socijaldemokrata pojavio, te silne euforije. Kaže - Selam Alejkum Krajiškinje i Krajišnici, a mi se izvrnemo. Hej, selameći socijaldemokrata. Mi to dotad vidjeli nismo. Pa kaže - ja idem na džumu, ja vjerujem u Boga i ja bih radije sebi ruku odgrizao nego ukrao od svojih Krajišnika, a mi se izvrnemo. Pa kaže, ako mene izaberete ja idem u Sarajevo da lupim šakom od stol, pa da pitam smije li ko ukidati vozne linije prema Krajini, a mi aplauz. Pa dođe na skup, pa cmače Dudakovića, viče za Abdića da je guja u bošnjačkim njedrima, a onda ga sutra eto Dodiku i nekakvom patrijarhu, da im da pare za obnovu crkve, a mi se opet izvrnemo.

Hamdija Lipovača je, od velike nade za Krajinu, prešao put do hodajuće pošasti koja iza sebe ostavlja prah i pepeo. Hamdija Lipovača je vodio vladu koja je u ovom trenutku prosvjetnim radnicima dužna TRI plate, šest toplih obroka i cijelu jednu godinu putnih troškova, a sad im kažu - ako hoćete išta da dobijete, pristanite na smanjenje od 6 %. On je stajao na čelu vlade nesposobnih, neznalica, kojekakvih Jurića i Andreja koji su dobili funkciju jer ne znaju bismillahi, a koji i ne žive na USK. Na čelu vlade koja je gradila džamije, finansirala obnovu praznih crkava, kupovala automobile, rušila nacionalne parkove. On je stajao na čelu Vlade koju je SDA podržavala, čak i kad je imala kapacitet da je obori. Hamdiju Lipovaču je KO SDP USK više puta odbacivao. Čak su mu na jednoj sjednici u Cazinu izglasali smjenu, nakon čega se on usporedio sa Hamdijom Pozdercem i pobjegao Lagumdžiji koji ga je dekretom vratio na funkciju.

Hamdija Lipovača je čovjek koji je, za vrijeme rasprave o njegovoj smjeni u Skupštini USK u februaru ove godine, na sjednicu došao u pratnji Hamdije Abdića Tigra, osumnjičenika za ratni zločin, dokazanog bihaćkog krimosa. Isti taj Lipovača je, prilikom hapšenja viđenijih bihaćkih kriminalaca poput Bakrača, a koji su uhapšeni u sklopu akcije rješavanja ratnog zločina protiv bihaćkog Srbina - Cvijana Radića, koji je ubijen na pravdi Boga, u medijima govorio kako je Bakrač dobar komšija i kako on ne opravdava hapšenje. Hamdija Lipovača je, u konačnici, tipični Lagumdžijin vojnik koji je svoju sudbinu vezao za sudbinu svog vođe.
Kikibombona

#81 Re: Uhapšen Lipovača

Post by Kikibombona »

Cirkus. Pustit ce ga kao i sve ostale. Nije vrijedno rasprave.
dustaban

#82 Re: Uhapšen Lipovača

Post by dustaban »

Image
DeutscheAusweis

#83 Re: Uhapšen Lipovača

Post by DeutscheAusweis »

Sve u svemu...predstava za mase..

Image

Lipovača izlazi, a kauciju platio Lagumdzija (ženinim parama)...da se zna!

Apsolutno!
Banksy

#84 Re: Uhapšen Lipovača

Post by Banksy »

Pare ima samo punac Fudo ...
Ned071

#85 Re: Uhapšen Lipovača

Post by Ned071 »

Banksy wrote:
Drinski wrote:
Upotreba fizičke sile, vezivanja, specijalne jedinice i sl., a da ovaj ne pruža otpor, je čista zloupotreba prava i pozerstvo postupajućeg tuzioca kome padaju predmeti na sudu.
Tačno. Sad im to prelazi u naviku i pravilo. Neprimjeren cirkus kojem je jedina svrha poniziti uhapšenog koji će sutra svakako biti na slobodi i demonstrirati tobožnju ozbiljnost suda i policije.
Bučno, dramatično, pompezno hapšenje i za deset dana tiho, neprimjetno puštanje.
kakva bolan demonstracija sile. probao bjezati, pa ga povalili.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#86 Re: Uhapšen Lipovača

Post by JoseMujica »

Banksy wrote:
Drinski wrote:
:thumbup: :( žalosna slika stanja našeg pravosudnog sistema u kome se čini mi se ovi tužioci nikako ne snalaze...do sad su se pokazali kao the weakest link

a ako mu bude gusto svakako će im zdušiti u rezervnu domovinu :-)
Last edited by JoseMujica on 17/12/2014 16:12, edited 1 time in total.
Baltazar_khan

#87 Re: Uhapšen Lipovača

Post by Baltazar_khan »

kako god, lijepo ih je vidjeti ovako kako ih hapse. pa makar ih puštali poslije izvjesnog vremena. fino su ga ponizili što jest jest.
VjecitiStudent

#88 Re: Uhapšen Lipovača

Post by VjecitiStudent »

JoseMujica wrote:
Banksy wrote:
:thumbup: :( žalosna slika stanja našeg pravosudnog sistema u kome se čini mi se ovi tužioci nikako ne snalaze...do sad su se pokazali kao the weakest link

a ako mu bude gusto svakako će im zdušiti u rezervnu domovinu :-)
Naprotiv, oni se izvanredno snalaze.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#89 Re: Uhapšen Lipovača

Post by JoseMujica »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dobro si student
DeutscheAusweis

#90 Re: Uhapšen Lipovača

Sad slijedi otkazivanje kočnica kod "tužitelja", a možda se i nečija glava iz vtsv zakotrlja niz švrakino..

S tigrom se ne treba zaje8avat!
almir90

#91 Re: Uhapšen Lipovača

Post by almir90 »

Hamoooo, Hamoooo, drOgi Hamo, štO ti to rOde?????? :lol:

Zlaja je spreman baciti sve u ćorku, samo da bi sebe spasio. A, vala neka, tako im i treba, kad se petljaju sa kriminalcima. Uvijek će jedan kriminalac gurnuti drugog u vatru, ako mu se pruži prilika, pa tako i Zlaja šuknu Hamketu. Pitanje je ko je slijedeći. Mada sumnjam da će ovaj ikakve robije zaglaviti, sve je predstava za široke mase.
DeutscheAusweis

#92 Re: Uhapšen Lipovača

Uhapšen Damir Hadžić, prvi reket BiH..

Image
It_is_a_Leclerc

#93 Re: Uhapšen Lipovača

Hamdija Lipovača je svjesno pušten niz vodu. Kako bi vi drugačije objasnili to da čovjek nije izabran niti u jedno rukovodeće tijelo SDP-a, a istaknuti je član.
Neradin

#94 Re: Uhapšen Lipovača

Post by Neradin »

Hapsenja ovakvog tipa se inace izvode u ranim jutarnjim satima ne znam zašto se Lipovaču hapsi u 10 sati. Jos mu je i fb profil nestao nakon par sati hapsenja,bice da moze i internet koristiti. sareno je ovo sve
zeleni xy

#95 Re: Uhapšen Lipovača

Post by zeleni xy »

Neradin wrote:Hapsenja ovakvog tipa se inace izvode u ranim jutarnjim satima ne znam zašto se Lipovaču hapsi u 10 sati. Jos mu je i fb profil nestao nakon par sati hapsenja,bice da moze i internet koristiti. sareno je ovo sve
Pa sinoć je na Twitteru napisao : "Ne dirajte lava dok spava" :mrgreen:

http://www.klix.ba/vijesti/bih/lipovaca ... /141217138
razonoda

#96 Re: Uhapšen Lipovača

Post by razonoda »

Baltazar_khan wrote:kako god, lijepo ih je vidjeti ovako kako ih hapse. pa makar ih puštali poslije izvjesnog vremena. fino su ga ponizili što jest jest.
:shock: PONIZITI-----ni slucajno-u BIH je to --PRESTIZ. :-)
Neradin

#97 Re: Uhapšen Lipovača

Post by Neradin »

zeleni xy wrote:
Neradin wrote:Hapsenja ovakvog tipa se inace izvode u ranim jutarnjim satima ne znam zašto se Lipovaču hapsi u 10 sati. Jos mu je i fb profil nestao nakon par sati hapsenja,bice da moze i internet koristiti. sareno je ovo sve
Pa sinoć je na Twitteru napisao : "Ne dirajte lava dok spava" :mrgreen:

http://www.klix.ba/vijesti/bih/lipovaca ... /141217138
Jbt pa ovo samo kod nas ima. jesu li ga pustili ili sta ce dalje. ne bi me cudilo da kazu oslobodjen nemaju dokaza :!: :?: :shock:
razonoda

#98 Re: Uhapšen Lipovača

Post by razonoda »

dustaban wrote:Image
:-) jel reagovala IZ
Streptokok

#99 Re: Uhapšen Lipovača

Post by Streptokok »

.
Last edited by Streptokok on 25/01/2015 15:31, edited 1 time in total.
jao_situacije

#100 Re: Uhapšen Lipovača

Post by jao_situacije »

Joj vas pa moraju i specijalci malo izaći i ispuhati se... sjetite se Vučića i brata mu, kako su ga nonšalantno istukli, i ti specijalci rade za neke male pare ovo im dođe kao novogodišnji bonus. Taj što ga je bacio je garant specijalac godine i za nagradu je dobio da mlatne političara, a da mu ovaj ne smije ništa. :D
Post Reply