Ugašen je nedužni život navijača Crvene zvezde

AhmetShabo

#51 Re: Ugašen je nedužni život navijača Crvene zvezde

Post by AhmetShabo »

u zabludi je svako ko misli da mu ijedan navijač C zvezde zeli dobro. U velikoj zabludi. Gostovala je nasa reprezentacija u BG, nasi navijaci su jedva zive glave izvlacili, mrznja prema nama nema granica. zasto da mi nekom aplaudiramo, da odajemo pocast, zasto da se nekome uvlacimo u guzicu, kad smo prvi mi dobili šamar,. Zamisli ja nekog udarim i taj ustaje sa zemlje kaze meni, izvini. Tako je u Tuzli pobijiena mladost na kapiji, i onda Tuzla kaze Srbima, izvinite. Gdje je tu logika?
Kad nama na JNA il na marakani 30 hiljada bude aplaudiralo nakon himne, onda mozemo govoriti o nečemu. Dokle god se agresor, odnosno onaj ko je prvi izazvao sukob ne izvini, ne oda pošovanje prema žrtvama i ne prizna genocid, nema nikakve priče.
Arsenal Royal

#52 Re: Ugašen je nedužni život navijača Crvene zvezde

Post by Arsenal Royal »

Lokman wrote:
Arsenal Royal wrote:
Bolan aplaudirate četnicima koji su nas ubijali isto ko i vas.. kako ljevičarenje i gluposti jeste li vi normalni?
Šta Tuzla misli o četnicima pokazala je 1992. Danas nakon dvadeset godina iskustva i spoznaja reducirati progresivni narod Tuzle u okvire minderaških standarda i normi jeste sizifov posao. Sarajevo je izgubilo svaki autoritet. Tako je u Tuzli, ali i u Zenici, Mostaru.... Objasni nam kako to da policajac u Sarajevu ima 300-400 maraka veću platu nego policajac u Tuzli. Je li to bošnjačka pravda na sarajevski način?
Šta Tuzla misli o četnicima pokazala je aplaudiranjem himnoj Srbije zaista bolesno degutantno ako je to cijena "progresa" ulagivati se svojim katilima onda je bolje ostat minderaški "zatucan"
Lokman

#53 Re: Ugašen je nedužni život navijača Crvene zvezde

Post by Lokman »

AhmetShabo wrote:u zabludi je svako ko misli da mu ijedan navijač C zvezde zeli dobro. U velikoj zabludi. Gostovala je nasa reprezentacija u BG, nasi navijaci su jedva zive glave izvlacili, mrznja prema nama nema granica. zasto da mi nekom aplaudiramo, da odajemo pocast, zasto da se nekome uvlacimo u guzicu, kad smo prvi mi dobili šamar,. Zamisli ja nekog udarim i taj ustaje sa zemlje kaze meni, izvini. Tako je u Tuzli pobijiena mladost na kapiji, i onda Tuzla kaze Srbima, izvinite. Gdje je tu logika?
Kad nama na JNA il na marakani 30 hiljada bude aplaudiralo nakon himne, onda mozemo govoriti o nečemu. Dokle god se agresor, odnosno onaj ko je prvi izazvao sukob ne izvini, ne oda pošovanje prema žrtvama i ne prizna genocid, nema nikakve priče.
Da krajnje pojednostavimo stvar. Da je danas kojim slučajem 1992. godina, Marko Ivković i svi ovi drugi koji su sa njim išli u Istanbul, bili bi u Arkanovoj bandi, negdje u istočnoj Bosni angažovani na klanju, silovanju i pljačkanju muslimana.
BlueBlood

#54 Re: Ugašen je nedužni život navijača Crvene zvezde

Post by BlueBlood »

Image

Image
diwani

#55 Re: Ugašen je nedužni život navijača Crvene zvezde

Post by diwani »

BlueBlood wrote:
ne znam kako drugima, ali meni ovaj video ovdje kad ga gledam zvuči i djeluje baš onako nekako zlokobno, prijeteće, divljački..kao da su se neke koljačke krvničke horde, sile tame, zla i razaranja okupile pa pred svoj koljački rušilački pohod.ove gusle u svoj ovoj gunguli, pijanoj i zakrvavljenih očiju rulji krešte i škripe, guslar trlja po struni koja proizvodi neki zlokoban, taman kreštav zvuk, a što je samo uvod u struganje noža po žrtvinom vratu.

scena iz žešćih horor filmova. samo što je ovo realnost i ostavlja dublji i zastrašujući i jeziv dojam kod gledaoca za razliku od horor filma, jer čovjek zna da sa ove strane u ovoj gomili imaš prave, žive, realne krvnike koji su spremni da izvedu sva moguća mučenja, teror i pokolj nad svojim žrtvama.

može li neko da postavi tekst ove zlokobne kreštalice? ne razumijem šta pjevaju, samo sam razumio ''leleču Turci, kukaju bule''
@mba

#56 Re: Ugašen je nedužni život navijača Crvene zvezde

Post by @mba »

BlueBlood wrote:

Image

Image

sta ovi glume matere ti?

koji balizam!
BlueBlood

#57 Re: Ugašen je nedužni život navijača Crvene zvezde

Post by BlueBlood »

?
smijesni_ste

#58 Re: Ugašen je nedužni život navijača Crvene zvezde

Post by smijesni_ste »

diwani wrote:
smijesni_ste wrote:Do kad će se fekalije sa Saffa prenositi ovdje, nevezano za ovaj slučaj? :roll:
do kada će Saff u tvom kliker-mozgu biti glavni krivac samo zato jer prenosi samo informacije i činjenice kojima se Servi ponose ?? dakle Servi na tekmi uzvikuju ''Nož žica Srebrenica'' Saff to prenese kao vijest, Saff je fekalija ?

i zamolio bih administraciju da sankcioniše papka koji jedan islamski, muslimanski magazin sa 80% vjerskog sadržaja naziva FEKALIJOM !
Nisu prenijeli vijest da Srbi uzvikuju to, već da je poginuli momak to napisao na FB pod svojim imenom, prezimenom i slikom nakon što su montirali takvu sliku.

Da je ovo normalna država moglo bi ih se tužiti fino.

Nauči čitati.
diwani

#59 Re: Ugašen je nedužni život navijača Crvene zvezde

Post by diwani »

malo istraživah na googleu pa nađoh:
guslarska koljačka pjesma sa Marakane:
Od glave Zete do grada Spuža ,
KRVAVI LANAC vojske se pruža !
Pritisli Srbi turske livade ,
turcima u Spuž zadaju jade !
A serdar Vule s ' visoke kule ,
džeferdar pali kukaju bule !
Leleču turci , kukaju bule ,
oj lele lele , eto ga Vule !
A serdar Janko sa sabljom maše ,
udrite braćo srpstvo je naše !!!

ko je serdar Janko? Janko Vukotić čija vojska je u Prvom Balkanskom ratu počinila velike zločine po Kosovu, Sandžaku, a u Prvom svjetskom ratu srpska vojska došla je u jednom upadu i do Pala i Jahorine čineći zločine kroz Bosnu nad Bošnjacima istočne Bosne tj gornjeg Podrinja.
York Light 100`s

#60 Re: Ugašen je nedužni život navijača Crvene zvezde

Post by York Light 100`s »

BlueBlood wrote:

Image

Image
Nije ni čudo što nam se svi smiju.
Baš bi volio ako bi se iko ko je učestovao u tim budalaštinama javi na ovu temu da mi objasni ovaj idiotizam
Arsenal Royal

#61 Re: Ugašen je nedužni život navijača Crvene zvezde

Post by Arsenal Royal »

diwani wrote:
BlueBlood wrote:
ne znam kako drugima, ali meni ovaj video ovdje kad ga gledam zvuči i djeluje baš onako nekako zlokobno, prijeteće, divljački..kao da su se neke koljačke krvničke horde, sile tame, zla i razaranja okupile pa pred svoj koljački rušilački pohod.ove gusle u svoj ovoj gunguli, pijanoj i zakrvavljenih očiju rulji krešte i škripe, guslar trlja po struni koja proizvodi neki zlokoban, taman kreštav zvuk, a što je samo uvod u struganje noža po žrtvinom vratu.

scena iz žešćih horor filmova. samo što je ovo realnost i ostavlja dublji i zastrašujući i jeziv dojam kod gledaoca za razliku od horor filma, jer čovjek zna da sa ove strane u ovoj gomili imaš prave, žive, realne krvnike koji su spremni da izvedu sva moguća mučenja, teror i pokolj nad svojim žrtvama.

može li neko da postavi tekst ove zlokobne kreštalice? ne razumijem šta pjevaju, samo sam razumio ''leleču Turci, kukaju bule''
Nešto me ovo neodoljivo podsjeća na .... aha sad sam se sjetio
Image
diwani

#62 Re: Ugašen je nedužni život navijača Crvene zvezde

Post by diwani »

Arsenal Royal wrote:
diwani wrote:
BlueBlood wrote:

Nešto me ovo neodoljivo podsjeća na .... aha sad sam se sjetio
Image
upravo ! :thumbup:
bingov buraz

#64 Re: Ugašen je nedužni život navijača Crvene zvezde

Post by bingov buraz »

da je Arkana kojim slucajem ubilo danas u vrijeme fejsbuka ne smijem ni pomisliti koliko bi RIPova bilo

glupe bosnje
It_is_a_Leclerc

#65 Re: Ugašen je nedužni život navijača Crvene zvezde

Post by It_is_a_Leclerc »

Opet tema o ovom mrtvom huliganu ubijenom u obračunu kriminalaca u turskom predgrađu ?! Mislim, wtf. ?! I to još na politici ?!

On je pjevao o Janku i sablji, o Turcima, a sudbina je htjela da život okonča s jednom "sabljom" u epigastrijumu, i šta sad da se tu radi ?!

O ovim "Bošnjacima" iz Tuzle što su donijeli transparent podrške, je zaista iluzorno govoriti. Ljudi sa memorijom paramecijuma, a obrazom još i manjim od toga.
Nomo

#66 Re: Ugašen je nedužni život navijača Crvene zvezde

Post by Nomo »

@mba wrote:
BlueBlood wrote:

Image

Image

sta ovi glume matere ti?

koji
balizam
!
ne volim ispravljati ljude po forumu ( ne zamjeri ) ali ljepse i konkretnije zvuci balinluk . ti kao da pises o balistickim raketama :)
nije vazno , nego da i ja pitam sta ovaj tranparent znaci ,, Pale Milorade i slicne budalastine . Moze li neko objasniti zasto Tuzla ,, place ,, za nekim navijacem Crvene Zvijezde ? U redu neko mu je podmutneo FB profil ali po cemu je zasluzio RIP . Meni je zao mladog ljudskog zivota ali navijaci bg zvezde nisu nesto zaljubljeni u bosnu i Bosance . Sutra bi zapalili i tuzlu i Sarajevo pa mi nije jasno . Nikako mi nije jasno sta se desava u ovoj drzavi odnosno ovo u tuzli . kada sam jucer vidio sliku ovog mladica sa onim RIP ja sam mislio da je neki borac Armije BiH . jel to nesto kontra sarajeva ili se sta :? :shock:
Ripicipi

#67 Re: Ugašen je nedužni život navijača Crvene zvezde

Post by Ripicipi »

Ako vam se vec jebe za ubijemog momka, zasto jednostavno ne izignosisete temu, tako jednostavno.
Ja nit' sam RIP-o, nit' sam oplakiv'o nekoga, jednostavno ignorises ako te ne zanima.

Ali jok, Bosnjo jedva ceka ovakvu temu da pokaze svu raskos svog nacionalizma sa primjesama fasizma.
York Light 100`s

#68 Re: Ugašen je nedužni život navijača Crvene zvezde

Post by York Light 100`s »

Ripicipi wrote:Ako vam se vec jebe za ubijemog momka, zasto jednostavno ne izignosisete temu, tako jednostavno.
Ja nit' sam RIP-o, nit' sam oplakiv'o nekoga, jednostavno ignorises ako te ne zanima.

Ali jok, Bosnjo jedva ceka ovakvu temu da pokaze svu raskos svog nacionalizma sa primjesama fasizma.
Pa zašto ti ne ignorišeš ovu temu? Kakva ironija
diwani

#69 Re: Ugašen je nedužni život navijača Crvene zvezde

Post by diwani »

Ripicipi wrote:Ako vam se vec jebe za ubijemog momka, zasto jednostavno ne izignosisete temu, tako jednostavno.

gdje ti vidiš ovje nacionalizam sa primjesama fašizma kod Bošnjaka ?
neki se jave da kažu kako je iluzorno, besmisleno i beskičmenjački odavati počast nekom koji bi u neki novim Arkanovim gardističkim koljačkim pohodima silovao ti sestru, ženu, majku, da je jednostavno kretenizam takvom tipu odavati počast, a ti na to trabunjaš da su Bošnjaci fašisti
zamisli da sad postoji neka njemačka navijačka skupina koja se javno po utakmicama deklariše kao nacistička, slavi ubijanje jevreja, holokaust, skandira o Aušvicu, Dahau iil Treblinki, jedan njen navijač bude ubijen a onda mu jevreji na fudbalskoj utakmici u Haifi odaju počast. tu glupost osude drugi jevreji, a onda ovi njih nazovu fašistima :-)
diwani

#70 Re: Ugašen je nedužni život navijača Crvene zvezde

Post by diwani »

@"York Light 100`s"

Pa zašto ti ne ignorišeš ovu temu? Kakva ironija
pusti palamudatora, vidi mu samo zaključka na kraju
Ali jok, Bosnjo jedva ceka ovakvu temu da pokaze svu raskos svog nacionalizma sa primjesama fasizma
Bošnjo jedva čeka ovakve teme u kojima odmah pokazuje svoj nacionalizam sa primjesama fašizma pri čemu Bošnjo uživa u tome. inače Bošnjo je uvijek i za sve kriv, kad se kamenuje džamija u četnitetu, kad se premlate povratnici, kad se kontinuirano Bošnjaci terorišu u tom dijelu države, Bošnjo je uvijek i za sve to kriv i Bošnjo jedva čeka takve teme po forumu da može pokazivati onda svoj ekstremizam, vehabizam, nacionalizam sa primjesama fašizma
animals

#71 Re: Ugašen je nedužni život navijača Crvene zvezde

Post by animals »

Navijaci Crvene Zvezde..
Ne znam kako bi opisao tu izmanipulisanu hordu..
fasisti, najgori sljam, potencijalne ubice..
mozda sam bio malo preblag..
pashasolidni

#72 Re: Ugašen je nedužni život navijača Crvene zvezde

Post by pashasolidni »

...zbogom ljeto,jeseni i zimo
odlazimo,da se ne vratimo...

karanana

#73 Re: Ugašen je nedužni život navijača Crvene zvezde

Post by karanana »

ista govna koja su izbacili transparent ripa onoj dvojici motociklista ubica koji ubise zenu u tuzli. ista je to bagra kao i oni na sjeveru koji su bacili trans podrske vuku u zatvoru. fuj.

u drugu ruku, politicki....selime, trebo si poslusati dubajica, pracera ili s kim si vec prico.
Creasy

#74 Re: Ugašen je nedužni život navijača Crvene zvezde

Post by Creasy »

Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!

Report this post

Postby Chmoljo » 24/11/2014 23:20
ako bude banova, biće masakr... ja sam kriv što nisam zaključao ovu temu čim sam mogao. svakom na obraz ono što je napisao, ali ko otvori drugu vezanu za ovu tematiku, nek se smatra banovanim.

vozdra.

Image
dalje

#75 Re: Ugašen je nedužni život navijača Crvene zvezde

Post by dalje »

Arsenal Royal wrote:Tuzla i tuzlaci(ovo tuzlaci čast izuzetcima) su najbolji primjer šta nakaradna veliskorspka "socijal demokratija" može uraditi nacionalno ranjivnom i neosvještenom narodu. Narod koji aplaudira himnoj državi koja je ubila 50 000 njegovih sugrađana i izvršila prvi genocid nakon II svjetskoj rata očito nije dobar u glavi. Sada i ovaj istup nacionaloidnog ludila.

Ovo se definitivno može dovest u kontekst i vojnog angažmana i dejstvovanja II korpusa i same Tuzle i Tuzlaka. Definitivna komandna indiferentnost letargija i indolentnost koja se naročito manifestovala padom Srebrenice gdje vrhuška koja je izgleda u Tuzli sjedila na ušima nije imala obavještajne kapacitete da nasluti ono šta se planiralo u julu za jadne srebreničane iako su imale priljev izbjeglice istočnjaka koji su sa sobom nosili priče o strašnim pokoljima koji su se odvijali 92. Jednostavno se nije imalo sluha nit volje da se bilo šta uradi filozofija je sigurni smo u našem malom crvenom carstvu lažnog bratstva jedinstva a vi se Bošnje iz ostatka BIH nosite. Slava svim Tuzlacima i vječna hvala koji su dali živote za ovu zemlju ali ovo što vaš grad danas manifestira ne ide u korak sa zdravom logikom.
A zdrava logika je ovonedeljno sarajevsko obožavanje SDSa? Ili klanjanje Vucicu u po Sarajeva?
To je ok a nije ok sto su Tuzlaci odali počast ubijenom mladiću?

Jos jednom, Tuzla :thumbup:
Locked