UEFA fudbalski centar Zenica

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Djubre_

#301 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by Djubre_ »

Jebo te! Bolje ja da nista i ne pisu o nama. Ili neka zabrane komentare.

Sto neko tamo rece, bijedni index opet lupa clanke da zaradi koji klik vise. Postavili da je najmoderniji, da se kolju srbi hrvati i bosnjaci. Sto se i vidi iz prilozenog.

Drugi opet kaze (hrvat), Bravo bosnjaci! Kada ne znaju ovi nasi.. treniraju u MEDJUGORJU!

Tek poslije te recenice, vidim koliko su im bijedni komentari na nas centar...

Turisticka zemlja. Ima iza sebe dobru karijeru.. a idu na pripreme u medjugorje..

Bijedni li su i zavidni ti nasi susjedi..

Ne znam hocete li se sloziti vi samnom, ono realno.. da je srpski trening centar odlicno uradjen i ogroman.

Ali nije poenta ljudi u tome,ko ima veci centar.. poenta je da ima sve sto je potrebno za pripreme selekcije. To je teren ovaj onaj. Mali veliki golovi. Reflektori, ograda, sobe, kafic, tusevi, teretana, bilijar, zabava, i tako to..

Jos mi jedna stvar jebe zivce ovdje. Kod nas narod ili kod njih, kada zavidi na necemu, onda kaze, nevalja zrak!

Koji zrak ljudi? Zenica je zagadjena kao i sarajevo itd. Dize se medijska hajka da se ugrade filteri. Zeljezara je starija od nas.

Ne kazem da nema zagadjenja. Ali sto ovaj narod misli. Da mi u zenici disati ne mozemo? Da nosimo gas maske?

Joj kako lupaju. Bolje da nista ne pisu.

Ovaj centar je za sve omladinske selekcije. Bez uslova nema napretka. Neka treniraju djeca. A A tim moze trenirati i na njivi, oni su uigrani. Ovo ce im samo dobro doci za zabavu.

Mjesto je mirno ogradjeno i obezbjedjeno.

Hrvati neka se stide. Treniraju u medjugorju.

Srbi, svaka cast. Svidja mi se njihov kompleks. Vise je ulozeno i kvalitetniji je namjestaj itd.. vidi se iz prilozenog..

Treba biti realan u zivotu. Ne patim sto neko ima bolje.. da bog da svi u bosni imali bolji stadion od bilinog polja. Samo da se skinu te rasprave vise.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
Djubre_

#302 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by Djubre_ »

doff wrote:@shake69

Imaš li ti pametnijeg posla nego da se sekiraš koliko i šta susjedi pišu o našem trening centru. Uostalom, ne pišemo mi mi baš plaho o njihovim sportskim informacija, osim onih usputnih reda radi. Pročitaš li kad na dnevik.hr kako pišu poslije pobjede naše repke a onda nađi na našem portalu o npr. pobjedi hrvatske repke pa uporedi članke i vidi koji je bolji i sočniji.
Potpis!

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
shake69

#303 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by shake69 »

Imaš li ti pametnijeg posla nego da se sekiraš koliko i šta susjedi pišu o našem trening centru. Uostalom, ne pišemo ni mi baš plaho o njihovim sportskim informacija, osim onih usputnih reda radi. Pročitaš li kad na dnevik.hr kako pišu poslije pobjede naše repke a onda nađi na našem portalu npr. o pobjedi hrvatske repke pa uporedi članke i vidi koji je bolji i sočniji.
Decko, ti ocigledno ne znas razluciti sta je bitno i nebitno u selekciji sportskih vijesti. Moja je teza da je vijest iz Zenice zasluzila ozbiljniji tekst u sportskim rubrikama a ne vijest uz Platinija i njegovu glavu u prilogu!
Crvena Tifoza

#304 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by Crvena Tifoza »

shake69 wrote:

Imaš li ti pametnijeg posla nego da se sekiraš koliko i šta susjedi pišu o našem trening centru. Uostalom, ne pišemo ni mi baš plaho o njihovim sportskim informacija, osim onih usputnih reda radi. Pročitaš li kad na dnevik.hr kako pišu poslije pobjede naše repke a onda nađi na našem portalu npr. o pobjedi hrvatske repke pa uporedi članke i vidi koji je bolji i sočniji.
Decko, ti ocigledno ne znas razluciti sta je bitno i nebitno u selekciji sportskih vijesti. Moja je teza da je vijest iz Zenice zasluzila ozbiljniji tekst u sportskim rubrikama a ne vijest uz Platinija i njegovu glavu u prilogu!

Navikao nas narod da se za svaki metar auto puta sijece crvena vrpca i to bude udarna vijest.
doff

#305 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by doff »

shake69 wrote:Decko, ti ocigledno ne znas razluciti sta je bitno i nebitno u selekciji sportskih vijesti. Moja je teza da je vijest iz Zenice zasluzila ozbiljniji tekst u sportskim rubrikama a ne vijest uz Platinija i njegovu glavu u prilogu!
To si dobro rekao, tvoja teza! Baviš li se sportskim novinarstvom i uređivačkom politikom. Eto svi su glupi i pogrešno procijenili otvorenje trening centra, samo si ti to dobro razlučio. Aferim

Bitnija je vijest o nastupu reprezentacije il recimo onaj predobar gol Pjanića nego otvorenje trening centra, al nećemo vodit raspravu, nije to tema ovog topic-a
rajv0sa

#306 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by rajv0sa »

shake69 wrote:Iznenadilo me da komsije, vodeci srbijanski i hrvatski portali ni slova o otvaranju Trening centra u Zenici!? Hrvatski je index objavio nesto u sklopu izjave Sukera i nista vise, kako sam upratio. Nevjerovatno!!??
shake69 wrote:
Mislio sam na korektan tekst a ne na sturu agencijsku vijest u kojoj ce tako znacajan sportski dogadjaj biti bar ilustriran s fotografijom objekta a ne Platinijem (osim u jednom slucaju), kao da je neko izvlacenje u Cirihu! Index je imao najavu , ali ne i vijest s otvaranja, osim recenice uz citat /izjavu Sukera. DakleM, ovi silni linkovi tesko da mogu potvrditi suprotno od moje teze.
ma ja :roll:
NjobeDaBoss

#307 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by NjobeDaBoss »

Ovo iza moje škole ocm :D
scooby_dooby_doo

#308 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by scooby_dooby_doo »

NjobeDaBoss wrote:Ovo iza moje škole ocm :D
jel blizu tvoje skole?
NjobeDaBoss

#309 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by NjobeDaBoss »

moze bit :D
splend

#310 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by splend »

jel zna neko kad oni misle ovaj centar otvoriti (znam da je svecano otvoren, al' katanac je na kapiji), ili je napravljen cisto da se pokaze da nam se moze :-D
Mustang1

#311 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by Mustang1 »

Vjerovatno prva sljedeca prijateljska kod nas ce biti gore .. E sad moguce da i ne bude nego tek poslije svjetskog ali et :D
Mustang1

#312 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by Mustang1 »

Sta mislite u kojem ce se kaficu okupljati reprezentativci i gdje ce ih salijetati sponzoruse :D Eno vidim u 3-4 dana covjek otvori kafic preko puta benzinske na skretanju na brdo :D
Eborg

#313 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by Eborg »

Nešto ne vjerujem da će izlaziti u Zenicu, ne bi me čudilo da ih bus bude vozio u Sarajevo, pogotovo zbog auto-puta.

Ali ako u nekom ludom scenariju i budu izlazili, ciljam na Raffaello (ako uopće radi nakon protesta) ili možda čak i Ten ako prevagnu seljačke opcije u reprezentaciji.
Mustang1

#314 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by Mustang1 »

Mislio sma preko dana .. Nekako mi se podrazumjeva da navece ne izlaze nigdje pogotovo ne u te objekte koji rade poslije 23:00 :D
FMDzem

#315 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by FMDzem »

Pa zar nemaju u centru one barove. Ja da sam nna njihovom mjestu, radije bi se tu zajebavo.
Eborg

#316 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by Eborg »

Preko dana ne bi valjda trebali nigdje izlaziti. Imaju u trening-centru i kafić i restoran i bilijar i TV i stoni fudbal i sve ostale stvari gdje mogu ćumurati par sati.

Nakon onakvog šupačkog ponašanja prema BH javnosti, tj. nedavanje izjava na našem PRVOM toliko očekivanom svjetskom prvenstvu NIJEDNOM našem novinaru, ne znam kako uopće imaju obraza da se još povlače po nekim kafanama dok je to još relativno friško.
leo karan

#317 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by leo karan »

ma tunel otvoren, autoput do vlakova, restoran bosna i ilidza udaljeni 40 min
ne mozes ti njima stati u kraj :D
SSemir

#318 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by SSemir »

leo karan wrote:ma tunel otvoren, autoput do vlakova, restoran bosna i ilidza udaljeni 40 min
ne mozes ti njima stati u kraj :D
spahic je pogurao otvaranje tunela prije pocetka novih kvalifikacija, to je bio uslov da predju u zenicu. taj ucjenjiva i smetljar :P (provjereno od velida spahe :D )
N.N.

#319 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by N.N. »

Mustang1

#320 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by Mustang1 »

Joj ovaj klix je najludji :D Kazu visoke mjere osiguranja i onda 50 slika ograde koja je napravljena kad i centar i logicno da je tu ograda ali to je njima visoka mjera osiguranja :D

http://www.klix.ba/sport/nogomet/velike ... /140901040
Mustang1

#321 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by Mustang1 »

A ya debila evo gledam kroz prozor stavili nesto na ogradu da se ne vidi izvana na teren .. Koja glupost jbt nece im niko smetati ako ih gleda van ograde .. Preseravaju vala
Zatamnjena stakla

#322 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by Zatamnjena stakla »

Trebaju se ponašat u skladu sa propisi!
Mustang1

#323 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by Mustang1 »

Je'l mi se cini ili nikad vise nije bilo terenaca Audija,Bmw.ova i Mercedesa po gradu :D
VCorp

#324 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by VCorp »

Eborg wrote:Preko dana ne bi valjda trebali nigdje izlaziti. Imaju u trening-centru i kafić i restoran i bilijar i TV i stoni fudbal i sve ostale stvari gdje mogu ćumurati par sati.

Nakon onakvog šupačkog ponašanja prema BH javnosti, tj. nedavanje izjava na našem PRVOM toliko očekivanom svjetskom prvenstvu NIJEDNOM našem novinaru, ne znam kako uopće imaju obraza da se još povlače po nekim kafanama dok je to još relativno friško.

Kakvim našim novinarima ? Vidi evo na sta ti lici najposjeceniji portal u državi. Novinari kojih medija ? Idioti s BHT -a ili oni s Federalne ? Senad sa FACE TV -a koji se nesto razbacuje rukama i izgleda kao da bas zapalio jednoga ? Izvini stari ali pocevsi od onog naseg smrada koji pise za index.hr do vecine domacih svi su redom napadali igrace i to se najcesce desavalo pred velike utakmice. Sjetite se samo utakmice protiv Portugala i cirkusa oko Ćire ? Meni je malo falilo da povratim od muke tih dana. Od Barbareza pa do Spahića, Salihamidzica svi su odbijali davati intervijue nasim novinarima. Ne pitate se da nije malo problem u tom smeću žurnalistickom koji ce te otracati, namjerno pogresno napisati izjavu a kada treba napisati sta za politicare onda se ne zna ko je veća pička ?

Uvijek su novinari kvarili atmosferu oko reprezentacije. Daleko od toga da su nam igrači cvijeće, lopovi su to veliki.

Da sam ja trener bili bi u trening kampu, samo na utakmice skoncentrisani. Zamisli da dva dana pred utakmicu zalomi njemacka reprezentacija kao ovi nasi, kurac bi moj igrao Kroos da je Titin. Samo se kod nas tolerisu njihovi izlasci. Kad se okupe dosao se igrati fudbal za svoju zemlju a ne na izlet.
Eborg

#325 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Post by Eborg »

Jebe se meni za novinare. Ali meni nije u redu da komentar nakon utakmice daju Talijanima, Spancima, Nigerijcima a nase (apsolutno sve) novinare zaobilaze a Spaha nesto tersa ispod namrgodjenih obrva. Izvini, ali i nama je Svjetsko prvenstvo kao gledaocima bilo. Svi su mogli cuti misljenja svojih igraca samo Bosanci i Hercegovci ne.
Post Reply