Iskreno, nebi odbio. Ali je na starijem da bude stariji, jeli?SaraLe wrote:Odgovori iskreno, da ti se kad si imao 15 godina ponudila neka djevojka od 25-30 god i da te "poduci" sexuahmed_dv wrote:Ozbiljnost na stranu, ali on 25, ona 15, a i obratno, jednostavno nije zdravo. To je pedofilija. Po meni.![]()
Dali bi se smatrao jednim od najsretnijih svojih vrsnjaka ili bi tuzio tu djevojku da te iskoristila
Udvaranje..
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ahmed_dv
-
medulla
SaraLe wrote:ZOOMzoom66 wrote:u oba sluchaja, ruku na srce, sve vrca od aferima...SaraLe wrote: Fol je valjda u tome, ako djevojka starija zavede decka od 15-18 god.
Svi ce reci, jao kako je taj decko imao srece, bio sa iskusnom djevojkom itd.![]()
Ali vec ako stariji momak zavede mladju djevojku, onda je to pedofilija.
E sad , gdje je greska tu, nisam sigurna:D:D
Zamisli , imas 15 god. jos uvijek nevin
![]()
Ja tvoja komsinica, imam recimo oko 25 god. zavedem te bez problema![]()
Pokazem ti sve cari sexa![]()
Sta bi uradio sljedeci dan, prijavio me policiji ili bi mudro sutio i nadao se da cu te mozda zvati na dodatne casove
a sto bi ti nekom od 15 god pokazivala cari sexa? mislim, sta ti imas od toga? hehe. kolike su sanse da nesto dobijes ako znas sta mislim. da ti je 50 a njemu 25. oke, al ovo..
- SaraLe
Nisam ni rekla, da bi ja nekom od 15 god. pokazivala cari sexamedulla wrote:SaraLe wrote:ZOOMzoom66 wrote: u oba sluchaja, ruku na srce, sve vrca od aferima...:D:D
Zamisli , imas 15 god. jos uvijek nevin
![]()
Sta bi uradio sljedeci dan, prijavio me policiji ili bi mudro sutio i nadao se da cu te mozda zvati na dodatne casove
a sto bi ti nekom od 15 god pokazivala cari sexa? mislim, sta ti imas od toga? hehe. kolike su sanse da nesto dobijes ako znas sta mislim. da ti je 50 a njemu 25. oke, al ovo..
Samo znam da ima djevojki, koje privlace mladji,nevini i neiskusni muskarci
-
medulla
Nisam ni rekla, da bi ja nekom od 15 god. pokazivala cari sexaSaraLe wrote:medulla wrote:SaraLe wrote: ZOOMZamisli , imas 15 god. jos uvijek nevin
![]()
ja ne znam takve djevojke. a poznajem ih dosta u dobi o kojoj se govori, dakle od 20 pa do 30. one koje se i loze na putere, loze se na iole iskusne putere. jer inace nije zanimljivo. s muskarcima je potpuno drugacije. oni se loze i na neiskusne puterice. na djevojcice od 13-14 godina koje su posve emocionalno nezrele al imaju cice.
- SaraLe
Mozda ti nisu htjele priznatimedulla wrote:SaraLe wrote:Nisam ni rekla, da bi ja nekom od 15 god. pokazivala cari sexamedulla wrote:
a sto bi ti nekom od 15 god pokazivala cari sexa? mislim, sta ti imas od toga? hehe. kolike su sanse da nesto dobijes ako znas sta mislim. da ti je 50 a njemu 25. oke, al ovo..![]()
Samo znam da ima djevojki, koje privlace mladji,nevini i neiskusni muskarci[/quote
ja ne znam takve djevojke. a poznajem ih dosta u dobi o kojoj se govori, dakle od 20 pa do 30. one koje se i loze na putere, loze se na iole iskusne putere. jer inace nije zanimljivo. s muskarcima je potpuno drugacije. oni se loze i na neiskusne puterice. na djevojcice od 13-14 godina koje su posve emocionalno nezrele al imaju cice.
- SaraLe
U obrnutoj situaciji, ja 15 ti 25-30zoom66 wrote:SaraLe wrote:Nisam ni rekla, da bi ja nekom od 15 god. pokazivala cari sexamedulla wrote:
a sto bi ti nekom od 15 god pokazivala cari sexa? mislim, sta ti imas od toga? hehe. kolike su sanse da nesto dobijes ako znas sta mislim. da ti je 50 a njemu 25. oke, al ovo..![]()
:D...da smo se ranije sreli, bilo bi drukchije sve...
:D:D
Prijavila bi te svim relevantnim faktorima
-
medulla
mozda. al vjerujem ti kad kazes da ti ne bi, jer mislim da nisi pederSaraLe wrote:medulla wrote:Mozda ti nisu htjele priznatiSaraLe wrote: Nisam ni rekla, da bi ja nekom od 15 god. pokazivala cari sexa![]()
Samo znam da ima djevojki, koje privlace mladji,nevini i neiskusni muskarci[/quote
-
stidljiv
Ma tu sam ja...nema tebe-nema mene na forumu...nema nikog da zachatava teme...pa forum postane dosadan...bug wrote:ajmijanistidljiv wrote:I ti i ona ste...BETONI...![]()
![]()
gdje si ti.bavec sam se pocela brinuti
Djes ti...jesil se udala ??
I kako se tebi udvaraju ? Daj da te vise pokupim...
- bug
znas menestidljiv wrote:Ma tu sam ja...nema tebe-nema mene na forumu...nema nikog da zachatava teme...pa forum postane dosadan...bug wrote:ajmijanistidljiv wrote:I ti i ona ste...BETONI...![]()
![]()
gdje si ti.bavec sam se pocela brinuti
![]()
![]()
Djes ti...jesil se udala ??![]()
![]()
I kako se tebi udvaraju ? Daj da te vise pokupim...![]()
sta bi s onim tvojim