Udruženje građana plemićkog porijekla BiH".

Edin H.

Post by Edin H. »

Sarafcina wrote:jel to ovdje fakat ima neko ko ne konta da je tekst...zajebancija na racun aga i begova ?
nisam siguran da su Byron i Maggie mogli ikako zajedno... :) nakon toga ... dalje se ne treba citati :) ... neko se zeza ....
Dobro bi bilo da se zeza, ali cisto sumnjam :roll:
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Ja mislim na nepogrjesivu i otresitu TV 99, njenog ponositog vlasnika i najcesceg gosta! :D :D :D
Sarafcina

Post by Sarafcina »

Edin H. wrote:
Sarafcina wrote:jel to ovdje fakat ima neko ko ne konta da je tekst...zajebancija na racun aga i begova ?
nisam siguran da su Byron i Maggie mogli ikako zajedno... :) nakon toga ... dalje se ne treba citati :) ... neko se zeza ....
Dobro bi bilo da se zeza, ali cisto sumnjam :roll:

ako se ne zeza.onda laze ko pas :)
vatra i voda

Post by vatra i voda »

horns&drums wrote:Ja mislim na nepogrjesivu i otresitu TV 99, njenog ponositog vlasnika i najcesceg gosta! :D :D :D
Hej dobosar gdje si bolan pozelio sam te nema te ko detrdzenta za vakta Milke Planinc :-) nego da te car carajlijo , radis li ti sta sljaka li se ? non stop visis na ovom forumu ko suho meso na tavanu.Ili si dobio dobru penziju za odbranu Sarajeva i bosne ili starci imaju love ......reci mi ako nije tajna pa nasi smo za jedinstvenu jednu i jedinu dragu nam BiH
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Bunarimo radni narod na linijama 3, 5 i 2 ( samo u špici 2 ) zatim prelazimo na 102 , 103 trolejbuske linije a one gore su tramvajske ako se udostojiš pa posjetiš svoju domovinu :oops: tek da znaš đe ćeš biti oprezniji .
Autobuske linije ......za sada probna faza 17b , 17 i 16b :oops: .
Eto vatrenovodeni :oops: za sve ostalo te libo štapić s lopticama ako ih imaš :oops:
vatra i voda

Post by vatra i voda »

manijak1 wrote::oops: Bunarimo radni narod na linijama 3, 5 i 2 ( samo u špici 2 ) zatim prelazimo na 102 , 103 trolejbuske linije a one gore su tramvajske ako se udostojiš pa posjetiš svoju domovinu :oops: tek da znaš đe ćeš biti oprezniji .
Eto vatrenovodeni :oops: za sve ostalo te libo štapić s lopticama ako ih imaš :oops:
Mene nemozes izbunariti .Hem se ne vozim tramvajima i trolama po sarajevu nego hodam pjeske a i kad bi skocio u moj bunar ne bi se osevapio
jer nosim iskljucivo kreditnu karticu , cekove i nesto sice za fuka.Sto se tice prozivke , udostojio sam se da dodjem u svoju domovinu dobrovoljno 16 aprila 1992 i popeo na prvo brdo iznad svog grada sa M-48 koju smo zvali tandzara.Pa ne vidim razloga zasto se sada ne bi udostojio da dodjem u svoju domovinu.I na kraju , ko je tebe sta pitao !!!!!!!
vatra i voda

Post by vatra i voda »

manijak1 wrote::oops: Bunarimo radni narod na linijama 3, 5 i 2 ( samo u špici 2 ) zatim prelazimo na 102 , 103 trolejbuske linije a one gore su tramvajske ako se udostojiš pa posjetiš svoju domovinu :oops: tek da znaš đe ćeš biti oprezniji .
Ako ne izbunaris koju kintu , s obzirom da su mi poderani dzepovi sigurno ces sebi izbunariti dobar dorucak.Odlicna je od gavrilovica je :-) o duljini i ne sanjaj , tma i tmusa neprepoblna a tek sirina , a tek jaja , ni nojeva nisu tolika.Dobar tek i bon apetit!
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Ko je mene šta pitao ? :D :D
Pa iako moram priznati da niko nije osjećam se kao da jeste :D
Znači pješak si ? :D
To od Gavrilovića ...... :D jel' košer ? :D Za ostale atribute me zaboli neka stvar ......a to s puškom ......sad bih se i ja trebao busati ......da sam je nosio , čak dvije i poklonio ?
Jebi je kad zlo nisam pokosio :oops: a ovo da se udostojiš ....pa na licu mjesta ......sagledaš ......rezultate .....koje smo postigli :oops: :D :D :D mada je domovina što dalje od očiju bliža srcu :D dok za neke druge stvari ......se ne bi moglo tako kazati.
Eto......a kuda šetaš ? :D :D
Kartica ako je validna i ako ima šta ......snaći ćemo se :D :D
vatra i voda

Post by vatra i voda »

manijak1 wrote::oops: Ko je mene šta pitao ? :D :D
Pa iako moram priznati da niko nije osjećam se kao da jeste :D
Znači pješak si ? :D
To od Gavrilovića ...... :D jel' košer ? :D Za ostale atribute me zaboli neka stvar ......a to s puškom ......sad bih se i ja trebao busati ......da sam je nosio , čak dvije i poklonio ?
Jebi je kad zlo nisam pokosio :oops: a ovo da se udostojiš ....pa na licu mjesta ......sagledaš ......rezultate .....koje smo postigli :oops: :D :D :D mada je domovina što dalje od očiju bliža srcu :D dok za neke druge stvari ......se ne bi moglo tako kazati.
Eto......a kuda šetaš ? :D :D
Kartica ako je validna i ako ima šta ......snaći ćemo se :D :D
Na karitci je slika a toliko sam ruzan da se ne bi prosvercao.Pusku nikad ne bi spomenuo da me nisi prozvao.Bosnu volim vise nego sebe i nemoj se zajebavati sa mojim patritozimom.
horns&drums

Post by horns&drums »

vatra i voda wrote:
Hej dobosar gdje si bolan pozelio sam te nema te ko detrdzenta za vakta Milke Planinc :-) nego da te car carajlijo , radis li ti sta sljaka li se ? non stop visis na ovom forumu ko suho meso na tavanu.Ili si dobio dobru penziju za odbranu Sarajeva i bosne ili starci imaju love ......reci mi ako nije tajna pa nasi smo za jedinstvenu jednu i jedinu dragu nam BiH
Kakvi care, ne radi se od maja. Starci u penziji oboje. Sto bi bila tajna. Dobio sam 18000 od drzave nam jedine u dionicama, otkupio stan i sad prst u uho. Imas neki job za ponuditi? Znam sve raditi, pusim, peglam,... Za diplomu ne pitaj, vrijedi ko i povelja Kulina Bana :D:D ( samo za pokazivanje turistima :D )

A ti?

Inace Brazzo, allow me to intorduce: Fire&Wasser :D:D:D:D:D Demagog poput weasela nekad :D:D (mozda je i on, ko zna :D , frisak je na forumu :D )
horns&drums

Post by horns&drums »

vatra i voda wrote:udostojio sam se da dodjem u svoju domovinu dobrovoljno 16 aprila 1992 i popeo na prvo brdo iznad svog grada sa M-48 koju smo zvali tandzara.Pa ne vidim razloga zasto se sada ne bi udostojio da dodjem u svoju domovinu.I na kraju , ko je tebe sta pitao !!!!!!!
Ma ja tako to ide :D:D:D ko je nekad bio bos, sad je hadzija i obratno :D:D .

Ja nekada imao cekove i lovu, sad nema ni za kafe, a od kartica jedino onu iz videoteke imam :D:D:D:D . Hoce i nju da mi uzmu, kazu rekao sam jednom da mi je Amelie jaci film od Nicije zemlje pa me proglasise izdajnikom :D:D:D:D:D
manijak1

Post by manijak1 »

Na karitci je slika
:D :D kreditnoj debitnoj ili nekoj najnovijoj ? :D :D
koga ovaj šalta :? :D
Zober ako ko naiđe ......jebaji ga :D :D
horns&drums

Post by horns&drums »

Ma ja Zobra ;) Samo poravnit' :D:D
horns&drums

Post by horns&drums »

I ne zajebaji se sa njegovim patriotizmom Brazzo :D:D

On sa nasim moze :D jebi ga, M48 je M48, tandža majka :D:D:D
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

manijak1 wrote:
Na karitci je slika
:D :D kreditnoj debitnoj ili nekoj najnovijoj ? :D :D
koga ovaj šalta :? :D
Zober ako ko naiđe ......jebaji ga :D :D
:oops: Nisi ga skonto, .... kartica je za povlasteni prevoz. Mora imat` slicicu, ... :zzzz:
horns&drums

Post by horns&drums »

Brazzo, :D:D znam ja photoshop :D uzmi je :D:D
manijak1

Post by manijak1 »

Pape :D ti kao plemić bi trebao znati da :D platežne kartice memaju cjiku .....( meni kona vazda uz kafu :D pokaže sve :D koje ima :D)
AP 70 je :oops: bojja :D :D aji me moze biti cnajpej kao tandžaja :oops: :D cato cu da ce kujcim :oops: :D
horns&drums

Post by horns&drums »

Meni odvajija jame jednom i ja je dao jenom jajanu od cto kija :D:D:D:D
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

vatra i voda wrote: Ako ne izbunaris koju kintu , s obzirom da su mi poderani dzepovi sigurno ces sebi izbunariti dobar dorucak.Odlicna je od gavrilovica je :-) o duljini i ne sanjaj , tma i tmusa neprepoblna a tek sirina , a tek jaja , ni nojeva nisu tolika.Dobar tek i bon apetit!
:D Oducevljavaju me ovaki cto imaju velike tectice, ... :oops: :zzzz: .... i miclim da bi i on mogo u decemblu pjepjivati Mijacku, k`o ona gatala ca Cirokace ... :D :D .... pod uclovom da je doblo zajedjena, ... :zzzz:
manijak1

Post by manijak1 »

Himbej :D :D da pjavi .....nije cala :D :D pa makaj i ctjadaja :D
horns&drums

Post by horns&drums »

Jecu tectici icto cto i ono od Marjana? :D:D:D:D
manijak1

Post by manijak1 »

Tectici cu bijeji bubjezi na :oops: :D zaju :D :D
horns&drums

Post by horns&drums »

Bobjo je :D ja micjijo brizje, a jeo ih nekidan :D:D
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Pa cad bjaco .....moze biti da cu bjizje od majo vece :oops: vivotinje ...... :D :D ja ctvajno ce vazda pitam kad uzmem te bjizje .....da ce nicam zajebao ? :D :D
horns&drums

Post by horns&drums »

Pade mi na pamet ona pjecma : U ruci mi tandzara na jedjima janac :D:D:D:D:D
Post Reply