Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Moderators: Euridika, _BataZiv_0809
#1 Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Ne znam šta da radim... :-(
#2 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
a znala si do sad
-
#3 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
povodom chega?wtfblesa wrote:Ne znam šta da radim... :-(
#4 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Pruži mu felacio.
#5 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Uzmi ubij pa se pusku.
#7 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Odmah osudjuju, pa vidite da je zaljubljena u slobodnog, nije u ozenjenog... 

- MedenoSrce
#8 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
ako je mladji ja cu joj halalitiKPNCTNJAH wrote:Odmah osudjuju, pa vidite da je zaljubljena u slobodnog, nije u ozenjenog...

#9 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
a razvod ti ne pada na pamet... kurvanjska posla
#10 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Imas li djecu? Koliko si u braku?
Skickat från min iPhone 5 via Tapatalk
Skickat från min iPhone 5 via Tapatalk
#11 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Trosite se i uzivajte, ali da niko ne zna.
#12 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
MedenoSrce wrote:ako je mladji ja cu joj halalitiKPNCTNJAH wrote:Odmah osudjuju, pa vidite da je zaljubljena u slobodnog, nije u ozenjenog...
GaRGa wrote: kurvanjska posla
- MedenoSrce
#13 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
pravi vjernik, taj iman se tacno moze osjetiti

#14 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
po tebi bi to bio onaj ko samo šutiMedenoSrce wrote:pravi vjernik, taj iman se tacno moze osjetiti![]()
stvari treba nazivati pravim imenom
- MedenoSrce
#15 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
zlatna je svaka iza zuba koja ostane ali mozda ti je blize poredjenje da je izgovorena rijec kao odapeta strijela
al ako neko ne zeli da se sacuva grijeha iako je istog svjestan ja ga ne mogu natjerati ali zaradim sevap kad god upozorim

al ako neko ne zeli da se sacuva grijeha iako je istog svjestan ja ga ne mogu natjerati ali zaradim sevap kad god upozorim
#16 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
upozoriš li sebe kad?MedenoSrce wrote:zlatna je svaka iza zuba koja ostane ali mozda ti je blize poredjenje da je izgovorena rijec kao odapeta strijela![]()
- MedenoSrce
#17 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
treba i drugi da zarade sevapa
nisam ja stipsa,
titizati je isto grijeh
nisam ja stipsa,
titizati je isto grijeh

#18 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
wtfblesa wrote:Ne znam šta da radim... :-(
Ostavi nek se malo hladne...
Jel bar cemu?
#19 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
hvala Bogu pa me nece pitat za tudje grijehe......
a vala me strah mojih
a vala me strah mojih
#20 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Pa, nisam izabrala da se zaljubim, desilo se, zaljubili smo se...zelim da se razvedem, jer vec duzi period imam problema sa muzem, zivimo kao cimeri i odrzavamo farsu pred familijom, koji su inace jako fini ljudi. Imam dijete, sincica drugi razred. Problem je, sto bih razvodom osudila dijete na vrlo tesku materijalnu situaciju, jer ne zelim, niti bi moj muz uzeo dijete. Imam posao, ali jako slabo placen, nemam podrsku roditelja, niti joj se nadam. Sto se tice tog muskarca, ne zelim da mi on bude izvor finansiranja, da ne bih, na neki nacin povrijedila ljubav, niti zelim da mu se "uvalim". Volim ga, ali hocu da ga pustim da sam odluci sta ce, a ne da bude prisiljen na nesto...
#21 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
daješ šakom i kapom?MedenoSrce wrote:treba i drugi da zarade sevapa
nisam ja stipsa,
titizati je isto grijeh

#22 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Muz ti je supcina, dobro si ikako izdrzala s njim...wtfblesa wrote:Pa, nisam izabrala da se zaljubim, desilo se, zaljubili smo se...zelim da se razvedem, jer vec duzi period imam problema sa muzem, zivimo kao cimeri i odrzavamo farsu pred familijom, koji su inace jako fini ljudi. Imam dijete, sincica drugi razred. Problem je, sto bih razvodom osudila dijete na vrlo tesku materijalnu situaciju, jer ne zelim, niti bi moj muz uzeo dijete. Imam posao, ali jako slabo placen, nemam podrsku roditelja, niti joj se nadam. Sto se tice tog muskarca, ne zelim da mi on bude izvor finansiranja, da ne bih, na neki nacin povrijedila ljubav, niti zelim da mu se "uvalim". Volim ga, ali hocu da ga pustim da sam odluci sta ce, a ne da bude prisiljen na nesto...
- Ljuska_u_BaklaFi
#24 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Aaaaa jel si rekla ovom da si udata i da imas sina u osnovnoj?
- MedenoSrce
#25 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
evo vidis na sta si ti sveo vjernikakritichar wrote:daješ šakom i kapom?MedenoSrce wrote:treba i drugi da zarade sevapa
nisam ja stipsa,
titizati je isto grijeh
na ovakav vid komunikacije, drago mi je samo da ne moram ja govoriti o tebi jer sve kazes svojim postovima.
Imaj u vidu da se obracas nekome koga ne poznajes a koga ti mozda ne bi bilo prijatno upoznati in vivo.
Ubuduce cu zaobilaziti tvoje postove iz razloga sto ne zelim da mi odumiru neuronske veze a to se upravo desava kada se sa svojim primitivnim i neinteligentnim nacinom komunikacije pokusavas probiti kroz moje postove.