Udaljenost izmedju partnera

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
JBL

#226 Re: Udaljenost izmedju partnera

Post by JBL »

komi wrote:
blufonka wrote:Iz vlastitog iskustva: veza moze opstati i uspjeti pod par uslova:
1. ako je fakat ljubav prisutna
2. ako ste oboje strpljivi i to jako
3. ako planirate zajednicku buducnost (ukoliko nemate konkretnih planova nego taljigate onako pa dokle stignete necete stici daleko jer te bezobavezne situacije nemaju opstanka u ovakvim slucajevima)!
ništa od ovog nije bilo dovoljno
barem u mom slučaju
Slazem se sa uslovima. Upravo saznao da sam ispaljen po tacki 1.i 2. Sa njene strane, hebiga. :-?
juli84

#227 Re: Udaljenost izmedju partnera

Post by juli84 »

Dzontra Volta wrote:
Eleonora wrote:
Ma.Le.Na wrote:ne vjerujem u veze na daljinu
ne bih to mogla
fizicki kontakt mi je jako bitan..
Nista bez dodira.
:thumbup: :thumbup: bravo obje
:thumbup: :thumbup: :thumbup: bravo sve troje
Eleonora

#228 Re: Udaljenost izmedju partnera

Post by Eleonora »

:D Bravo mi svi.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#229 Re: Udaljenost izmedju partnera

Post by Truba »

bravo
stoga
ajmo se pipat svi :mrgreen:
juli84

#230 Re: Udaljenost izmedju partnera

Post by juli84 »

komi wrote:bravo
stoga
ajmo se pipat svi :mrgreen:
A jel za grupno pipanje bolje paran il neparan broj ljudi :?:
Truba

#231 Re: Udaljenost izmedju partnera

Post by Truba »

ma svejedno samo da se pipa i da pipamo :mrgreen:
Ghost_Rider_XXX

#232 Re: Udaljenost izmedju partnera

Post by Ghost_Rider_XXX »

Samo se treba dobro organizovat. :lol:
Cholina_Lokica

#233 Re: Udaljenost izmedju partnera

Post by Cholina_Lokica »

Et taman vas dvojica :D
Truba

#234 Re: Udaljenost izmedju partnera

Post by Truba »

pipam pipaš pipa pipamo pipate pipaju :mrgreen:
pimplam pimplaš pimpla pimplamo pimplate pimplaju
pepam pepaš pepa pepamo pepate pepaju

:D smorih se
juli84

#235 Re: Udaljenost izmedju partnera

Post by juli84 »

Ghost_Rider_XXX wrote:Samo se treba dobro organizovat. :lol:
Pa da, samo da ne bude ko u onom vicu o Muji i grupnjaku :-D
Eleonora

#236 Re: Udaljenost izmedju partnera

Post by Eleonora »

komi wrote:pipam pipaš pipa pipamo pipate pipaju :mrgreen:
pimplam pimplaš pimpla pimplamo pimplate pimplaju
pepam pepaš pepa pepamo pepate pepaju

:D smorih se
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
aD ceVin

#237 Re: Udaljenost izmedju partnera

Post by aD ceVin »

2007 godine pitam za jednu curu na festivalu folklora i dobijem od njenog prijatelja info da je zauzeta i da ima vezu 2 godine,zapravo samo sam prokomentariso da je simpaticna i to je to bilo, ali prije 2 i pol godine sasvim slucajno nadjem tu curu na fb i od tad mi se zivot promjenio.Ta cura zivi od mene daleko 600km i pocelo je kao obicno dopisivanje i pitam ja nju kako je bilo na turneji i da li me se slucajno sjeca,rekla mi je da me se sjeca i ispricala mi par situacija gdje me vidila.Kad sam joj reko da sam pito za nju njenog prijatelja kaze da zna da je neko pitao za nju ali nije znala koja je to osoba.I tako kroz pricu kaze mi da ima vezu 4 godine a i ja sam tada bio u vezi nekih 1 i pol,I tako smo ubrzo postali dobri prijatelji koji su se svaki dan culi i pricali o svemu (starija je od mene 2 godine) Posle nekog vremena jednostavno sam osjetio da mi fali kad ne bi bila na msn.u,. U mojoj vezi koju sam imao i nije bas islo stalno sam papucar ispad, zbog hvala Bogu sada bivse cure.Prodje i godina dana kako samo pisao s tom curom i odlucim da joj kazem neke stvari sto je ona znala jer sam se raspitivao o njoj,i desi se ono sto nisam ocekivao dobijem te iste stvari samo u njenoj varijanti a to je da joj se svidjam i da joj falim kad nisam na msn,u sto me je cudilo jer je imala momka i tako svaki dan po nekih 4-5h provedem s njom msn,skype idt.Odlucimo da se vidimo bez obzira na nase veze ali to je bilo jako tesko ja student ona isto nema se para za takvo nesto :S . Kod mene u gradu festival ove godine bio i kazem ja direktoru KUD-a da pozove te iste koji su bili 2007 godine inace sam clan KUD-a. I sredimo sve to da dodju opet, u medjuvremenu s curom koju sam imao ovde ponovo me pokusava napraviti papucarom sto je uspjela nekih par dana dok nije dosla osoba koja mi je promjenila zivot,provedem s njom 6 dana koji nisam proveo s curom koju sam imao ovde nikad za 2 godine veze a i ona je isto prekinula s momkom nismo htjeli nista da bude izmedju nas dok smo zauzeti.Rastanak bolan kao i svaki ostanem ja kuci onda ode kuci.Prodje mjesec dodjem do nekih parica kupim kartu odem kod nje kuci budem 7 dana opet velicanstvenih 7 dana i opet rastanak jos gore mi bude :S . Dodjem kuci opet osjetim isti zar za njom i opet se vracamo realnosti taj msn skype :S :S i na kraju ove moje mini price zelim da kazem da vjerujem u nas i vjerujem da za koju godinu kad budemo u mogucnosti da cemo konacno biti zajedno i veza na daljinu moze opstati ako ima povjerenja i savjet jedan ako vasa osoba ima povjerenja u vas ne dozvolite da ga izgubi to je formula za uspjeh. :)
MeBeHa

#238 Re: Udaljenost izmedju partnera

Post by MeBeHa »

Moje lično iskustvo: Nakon što mi je dragi dobio otkaz u firmi u kojoj je radio pokušavao je da se zaposli negdje drugo, četiri mjeseca intervjua, raznoraznih razgovora, prijavljivanja - sve bezuspješno, da bi mu se javila prilika da radi u inostranstvu (3.000 km daleko). Prvo se razmišljao, kontao, šta će biti sa nama i naše veze, tada smo bili 6 mjeseci u vezi, sa bezbroj problema. I odlučio je, ide, nema posla ovdje, vrijeme prolazi. Potpisao ugovor na godinu dana i svako treći mjesec je trebao na godišnji odmor, dakle radio bi 9 mjeseci, sa po mjesec dana godišnjeg između. Kada je došao rečeno je da neće biti godinu, nego 9 mjeseci u komadu sa pravom na godišnji od 10 dana nekad između. I evo 5. mjesec prolazi, dolazio je već jednom na godišnji (taj od 10 dana) i nema pravo više.
A kako je, čujemo se preko telefona, na skype-u... Teško... Samo čekaš dan kad će doći... To je nešto što imaš, a u stvari nije tu. Maštaš... sanjaš... plačeš... U tebi se sve prelama, a znaš da treba tako biti za bolju budućnost. Planiramo... Nadamo se... Već nam djeca i imena imaju... :lol: :-) :roll: Teško je to sve skupa, baš teško... ali daljina vezu ili oslabi ili učvrsti... Nema sredine. Našu je učvrstila. Još 4 mjeseca... I dalje vjerujem u nas... Povjerenje + ljubav + strpljenje i veza može opstati... :)
MeBeHa

#239 Re: Udaljenost izmedju partnera

Post by MeBeHa »

Traktor` wrote:ja sve govorio, ma kakva daljina, od te ljubavi nema nista i tako dalje...na kraju, eto zadesilo me da sam ja ovdje u Sarajevu, a djevojka 130 kilometara dalje... :D eh sad je fazon sto je ona cesto ovdje, a ja tamo blizu nje imam vikendicu...tako da ono sedmicno se vidjamo po dva-tri dana... :D da je drugacije, tesko da bih mogo, ali ovako je vec druga prica... :D
Toliko se ja viđam sedmično sa dragim kad nije daleko. :D:D:D
Post Reply