šta je 90 km!???? sića...Cruella de Villa wrote:Moj voljeni i ja živimo u drugim gradovima, udaljenost je cca nekih 90km....udaljeni smo od samog početka, u vezi smo godinu dana i planiramo vjeridbu na proljeće...sve u svemu, može se ako je ljubav dovoljno jaka...mi se nekada viđamo i po 4 puta semdično, nekada se vidimo jednom u 15 dana, ali se stalno čujemo telefonom, mnogo razgovaramo i imamo beskrajno povjerenje jedno u drugo
Udaljenost izmedju partnera
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- fedor
#201 Re: Udaljenost izmedju partnera
-
Cruella de Villa
#202 Re: Udaljenost izmedju partnera
fedor wrote:šta je 90 km!???? sića...Cruella de Villa wrote:Moj voljeni i ja živimo u drugim gradovima, udaljenost je cca nekih 90km....udaljeni smo od samog početka, u vezi smo godinu dana i planiramo vjeridbu na proljeće...sve u svemu, može se ako je ljubav dovoljno jaka...mi se nekada viđamo i po 4 puta semdično, nekada se vidimo jednom u 15 dana, ali se stalno čujemo telefonom, mnogo razgovaramo i imamo beskrajno povjerenje jedno u drugo
zavisi kako se gleda na to...i meni je sića kada se vidjamo 2 ili 3 puta sedmično, a bome kada se vidimo jednom u 15 dana onda mi je jako puno i čini m ise da je na kraju svijeta
- fedor
#203 Re: Udaljenost izmedju partnera
Ne znam gdje živiš, nama u BiH je i 30 - 40 km, punooo....Cruella de Villa wrote:fedor wrote:šta je 90 km!???? sića...Cruella de Villa wrote:Moj voljeni i ja živimo u drugim gradovima, udaljenost je cca nekih 90km....udaljeni smo od samog početka, u vezi smo godinu dana i planiramo vjeridbu na proljeće...sve u svemu, može se ako je ljubav dovoljno jaka...mi se nekada viđamo i po 4 puta semdično, nekada se vidimo jednom u 15 dana, ali se stalno čujemo telefonom, mnogo razgovaramo i imamo beskrajno povjerenje jedno u drugo
zavisi kako se gleda na to...i meni je sića kada se vidjamo 2 ili 3 puta sedmično, a bome kada se vidimo jednom u 15 dana onda mi je jako puno i čini m ise da je na kraju svijeta
-
Cruella de Villa
#204 Re: Udaljenost izmedju partnera
Živim u Sarajevufedor wrote: Ne znam gdje živiš, nama u BiH je i 30 - 40 km, punooo....
- fedor
#205 Re: Udaljenost izmedju partnera
Uuuuuuuuuuuuu, dobra si ocam!Cruella de Villa wrote:Živim u Sarajevufedor wrote: Ne znam gdje živiš, nama u BiH je i 30 - 40 km, punooo....
-
Cruella de Villa
#206 Re: Udaljenost izmedju partnera
fedor wrote:Uuuuuuuuuuuuu, dobra si ocam!Cruella de Villa wrote:Živim u Sarajevufedor wrote: Ne znam gdje živiš, nama u BiH je i 30 - 40 km, punooo....
- fedor
#207 Re: Udaljenost izmedju partnera
Ne znam, ne bih baš autostopom do drage...Cruella de Villa wrote:u ljubavi i ratu je sve dozvoljeno, pa čak i autostopom ići da vidiš dragu osobu ak nemaš za gorivo ili busa
-
Cruella de Villa
#208 Re: Udaljenost izmedju partnera
fedor wrote:Ne znam, ne bih baš autostopom do drage...Cruella de Villa wrote:u ljubavi i ratu je sve dozvoljeno, pa čak i autostopom ići da vidiš dragu osobu ak nemaš za gorivo ili busa
E bome ja bih i pješke ako treba....al ako Bog dragi da, ne još dugo....dragi bi u narednih 2 ili 3 mjeseca trebao preseliti u Sarajevo
-
♥ Julianna ♥
#209 Re: Udaljenost izmedju partnera
Vala ne bi ga ja išla autostopom, pa kad bi crkla.Čuj autostopom?? Samo I. klasomCruella de Villa wrote:u ljubavi i ratu je sve dozvoljeno, pa čak i autostopom ići da vidiš dragu osobu ak nemaš za gorivo ili busa
- citroen
#210 Re: Udaljenost izmedju partnera
Pa zar nisi mogla naci kakvog sarajlijicu,neg ti 90km od kuce nasla dragogCruella de Villa wrote:fedor wrote:Ne znam, ne bih baš autostopom do drage...Cruella de Villa wrote:u ljubavi i ratu je sve dozvoljeno, pa čak i autostopom ići da vidiš dragu osobu ak nemaš za gorivo ili busa
E bome ja bih i pješke ako treba....al ako Bog dragi da, ne još dugo....dragi bi u narednih 2 ili 3 mjeseca trebao preseliti u Sarajevo
- fedor
#211 Re: Udaljenost izmedju partnera
E da se hoće preseliti, bilo bi mi drago...Cruella de Villa wrote:fedor wrote:Ne znam, ne bih baš autostopom do drage...Cruella de Villa wrote:u ljubavi i ratu je sve dozvoljeno, pa čak i autostopom ići da vidiš dragu osobu ak nemaš za gorivo ili busa
-
Turkesh
#212 Re: Udaljenost izmedju partnera
Kako nema prednosti......nema ti ko prati mozak kad odes sa prijateljem na pivu ili dodjes pijan kuci posle posla ......ljubav_aha wrote:nema prednosti,samo manetheTruePath wrote:Ok ali hajmo malo vise o udaljenosti,prednosti mane itd
ne riba ti mozak ako hoces da pogledas tekmu umjesto nekih spanskih safunjara itd......da ne nabrajam dalje ali opet ima vise mana to je tacno....ali ima i prednosti.....................
- Ductus Holedocus
-
Cruella de Villa
#214 Re: Udaljenost izmedju partnera
citroen wrote:
Pa zar nisi mogla naci kakvog sarajlijicu,neg ti 90km od kuce nasla dragog![]()
Nisam našla posebnog Sarajliju, kao što je on poseban
- fatality
#215 Re: Udaljenost izmedju partnera
Cruella de Villa wrote:citroen wrote:
Merima, oci moje lijepe, jes to ti ?
-
Dialer
#216 Re: Udaljenost izmedju partnera
Probo, nije islo, necu vise nikad 
-
theTruePath
#217 Re: Udaljenost izmedju partnera
ma samo naprijed moze sve kad se hoce!!! znam za masu primjera,a 90 km jos nije nistaCruella de Villa wrote:citroen wrote:
- Traktor`
#218 Re: Udaljenost izmedju partnera
ja sve govorio, ma kakva daljina, od te ljubavi nema nista i tako dalje...na kraju, eto zadesilo me da sam ja ovdje u Sarajevu, a djevojka 130 kilometara dalje...
eh sad je fazon sto je ona cesto ovdje, a ja tamo blizu nje imam vikendicu...tako da ono sedmicno se vidjamo po dva-tri dana...
da je drugacije, tesko da bih mogo, ali ovako je vec druga prica... 
- burek_in_space
#219 Re: Udaljenost izmedju partnera
Neka ozbiljna veza od par dana?!Yelawolf wrote:ja sve govorio, ma kakva daljina, od te ljubavi nema nista i tako dalje...na kraju, eto zadesilo me da sam ja ovdje u Sarajevu, a djevojka 130 kilometara dalje...eh sad je fazon sto je ona cesto ovdje, a ja tamo blizu nje imam vikendicu...tako da ono sedmicno se vidjamo po dva-tri dana...
- Traktor`
#220 Re: Udaljenost izmedju partnera
ama bolan kakih par dana?? ovo je par sati...burek_in_space wrote:Neka ozbiljna veza od par dana?!Yelawolf wrote:ja sve govorio, ma kakva daljina, od te ljubavi nema nista i tako dalje...na kraju, eto zadesilo me da sam ja ovdje u Sarajevu, a djevojka 130 kilometara dalje...eh sad je fazon sto je ona cesto ovdje, a ja tamo blizu nje imam vikendicu...tako da ono sedmicno se vidjamo po dva-tri dana...
-
Cruella de Villa
#221 Re: Udaljenost izmedju partnera
jock ja bomefatality wrote:Cruella de Villa wrote:citroen wrote:
Merima, oci moje lijepe, jes to ti ?
- Ma.Le.Na
#222 Re: Udaljenost izmedju partnera
ne vjerujem u veze na daljinu
ne bih to mogla
fizicki kontakt mi je jako bitan..
ne bih to mogla
fizicki kontakt mi je jako bitan..
-
Sarajevski_Marlboro
#223 Re: Udaljenost izmedju partnera