ništa što već nisam znao, idemo dalje...Ma.Le.Na wrote:![]()
nesto bih da kazem
niko se ne MORA voljeti vjecno
i ljubavi prolaze
da..prolaze![]()
Za duge veze, to je to. Nikako drugačije se ne moRe opisati!ne mora svaki prekid znaciti "sjo jest me zajebala...jao koji odjeb...iskoristila me" i sl.
shvatite da je odljubljivanje vrlo moguce
Ako nije problem, moRe li malo bolje da se objasni kako sam ja to nju iskoristio?vas cura ostavi i kaze da se odljubila a vi svi tumacite kao odjeb jer joj vise ne trebate i jer je nasla boljeg...iskoristila vas..po tome i vi ste nju iskoristili..
Ona me odjebala, ja je iskoristio (paralela)
Naravno, i to kako iskorištavanje....cuj iskoristavanje u vezi
Nikad u životu!pa svako je u vezi dobrovoljno..i ako se osjecate iskoristenim to je zato sto ste sami dozvolili i nesvjesno odobrili takvo stanje
Istina boli, znam i to!kosa mi se dize na ove zalopojke...ispunila ambicije i ostavila ga..
Zapitao se jesam, i skontao da sam postigao što ona ne bi mogla ni da ima dva života!jeste li se nekada zapitali..sta ste vi za to vrijeme veze postigli?
Ona mene prerasla, ma daaaaj, nikad u životu. Ti mora da se šališ!da li je moguce da vas je jednostavno prerasla? ona je napredovala izgradjivala se a vi cupkali u mjestu..
To i jeste razlika između mene i tebe, konkretno. Ja se trudim da uvijek bude nešto novo. Prave ljudske vrijednosti, nikada ne dosade...polazim od sebe...svjesna sam da ako ostanem ovakva kakva jesam..svakome cu dosaditi..ma koliko me na pocetku volio...
Ne razumiješ. Nije u tome problem uopšte. Mnogi, ne znaju ni definisati "volim te", njima to dođe kao "vozdra"!problem je sto je najlakse krivicu na drugoga prebaciti i popljuvati drugoga jer nas je takve savrsene ostavio..
Nisam savršen, niti smatram da ću to ikada biti!
Svaka joj čast i ja kažem. Kad već toliko znaš, hajd mi objasni zašto me zove nakon 2 godine!? Zapravo, šta je to što ona hoće od mene!? Molim za odgovor...svaka im cast kad su imale snage i hrabrosti prekinuti
i kada su uvidjele na vrijeme da niste jedno za drugo
Razvod najmanji problem! Danas je to normalna stvar!sta da vam se desilo da se vjencate i nakon godinu skontate da to nije to
To je naša svakodnevnica!problematicno je koliko ljudi bi radje i u problematican brak..pa da guraju...da budu na granici srece i nesrece..a samo da nisu sami..
Budi mi pozdravljena!