nemastovitopitt wrote:i sakriju prsten u medin trbuh
Udaj se za mene???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
pitt wrote:herka jesi cula za one build-a-bear radnje gdje mozes napraviti medu kakvog hoces, obuci ga kako hoces, i te fazone? Ljudi naprave medu za dragu i snime "will you marry me" koje medo izgovori na pritisak i sakriju prsten u medin trbuh. Kad mlada otpakuje poklon i sva sjebana pomisli pa zar medu opet, zgrabi nesretnu zivotinju da je trehne zagondziji od glavu medo progovori carobne rijeci i povrati platinu sa par karata (made in tiffany).
- flora.sa
da u to sam se uvjerila...anais_nin wrote:pitt wrote:herka jesi cula za one build-a-bear radnje gdje mozes napraviti medu kakvog hoces, obuci ga kako hoces, i te fazone? Ljudi naprave medu za dragu i snime "will you marry me" koje medo izgovori na pritisak i sakriju prsten u medin trbuh. Kad mlada otpakuje poklon i sva sjebana pomisli pa zar medu opet, zgrabi nesretnu zivotinju da je trehne zagondziji od glavu medo progovori carobne rijeci i povrati platinu sa par karata (made in tiffany).za*eb je sto mu ja svakako ne bih mlatnula medu od glavu, ja jos uvijek volim plisane zivotinje
i to ne samo mede...mogu proci i zmajevi, pigice, zirafice...cak i od onog cike sto to prodaje za 2.50 km od stola do stola
![]()
![]()
![]()
roza pigica, i ljubičasti zmajček
kupite plišanu igračkicu anais, ona pada na te stvari
- flora.sa
anais_nin wrote:ja te podrzavam u tim romantikus razmisljanjima....nije uopste u pitanju vrijednost prstena, niti prosidba ima ikakvog rezona bez ljubavi i razumijevanja i razmisljanja o buducem braku....ali romantika i paznja nisu papanske stvari, i ja padam na te stvariflora.sa wrote:pobogu ljudi...zar stvarno mislite da sve žene padaju na sranja tipa...biće nam dobro na zadnjem sjedištu moga auta...![]()
meni se kosa na glavi diže kada kažu, mala da prošećemo do moga stana...![]()
![]()
![]()
e pa sve treba zaslužiti...![]()
![]()
samo ima ljudi koji su fakat teatralni...jedan momak koji znam, inace igrao fudbal (americki) na jednom univerzitetu u SAD, je tokom zadnje utakmice u sezoni zakupio onaj veliki pano za one reklame sto pice tokom utakmice, i tako je zaprosio pred punim stadionom....meni je recimo to malo previse
i hajd ti sad reci ne...
zgazili bi te na stadionu
i meni je to previše teatralno...
mislim da to ipak treba ostati između dvoje ljudi....
ipak je to privatna, a ne javna stvar
- anais_nin
eto imam i svjedokaflora.sa wrote: da u to sam se uvjerila...![]()
roza pigica, i ljubičasti zmajček![]()
kupite plišanu igračkicu anais, ona pada na te stvari
plisane zivotinje ludih boja i knjige me definitivno obaraju s noga
- bug
#56 Re: Udaj se za mene???
obicno seanais_nin wrote:Koliko znacaja pridajete ovom momentu....
on na jednom koljenu, prsten u ruci, romanticna atmosfera, ona sva iznenadjena i usplahirena...da li je ovako samo na filmovima? ili su neki od vas imali ovakva, pa skoro "filmska" iskustva? Smatrate li da je to sve djecja igra i da obicno ljudi kad planiraju brak nekako zajednicki nadodju na tu ideju, da nisu potrebni teatralnost, pitanje, prosidba? Ili takav momenat ipak ima svoju tezinu i znacaj?
tako da je taj faktor
zamisli nemas namjeru
zamolis ga da ustane i
-
Svemirski_Jebach
jedan moj prijatelj, je kupio zarucnicki prsten od 30,000 $ - narucen iz antwerpena...
ovo je ono o cemu je vozdra govorio...zene se tamo jako loze na takve stvari..
a sto je najsmjesnije momak nije uopce bogat (a ona je prepuna love, oni koji zive u USA ce znati koliko ako kazem, da ona zivi u SVOM solidno velikom stanu na upper east side-u u NYC) i taj prsten je kostao pola njegove godisnje plate...
pa se ti zeni...
PS...neka me isprave ako grijesim...u USA je "engagement ring" taj skupi prsten, jer je obicaj da svi budu zaruceni dugo prije braka, a vjencani prsten jhe jednostavan i mnogo jeftiniji
ovo je ono o cemu je vozdra govorio...zene se tamo jako loze na takve stvari..
a sto je najsmjesnije momak nije uopce bogat (a ona je prepuna love, oni koji zive u USA ce znati koliko ako kazem, da ona zivi u SVOM solidno velikom stanu na upper east side-u u NYC) i taj prsten je kostao pola njegove godisnje plate...
pa se ti zeni...
PS...neka me isprave ako grijesim...u USA je "engagement ring" taj skupi prsten, jer je obicaj da svi budu zaruceni dugo prije braka, a vjencani prsten jhe jednostavan i mnogo jeftiniji
- flora.sa
eh pa sad bobe, ja ne znam što mi budućnost donosisilentbob wrote:eh sad ako ces ga skidati onda ti i ne trebaflora.sa wrote:prsten uvijek možeš skinuti, tatoo malo težesilentbob wrote:najbolji fol je tatoo oko prsta umjesto prstena,nije mnogo skupo a puno je originalnije![]()
-
silentbob
u pravu si,ima vise razloga da ga skines....al necemo danas o tome,to je ozbiljna tema,hajmo danas veseloflora.sa wrote:eh pa sad bobe, ja ne znam što mi budućnost donosisilentbob wrote:eh sad ako ces ga skidati onda ti i ne trebaflora.sa wrote: prsten uvijek možeš skinuti, tatoo malo teže![]()
![]()
...ja ne bih voljela da ga skidam, ali uvijek postoje neke bezizlazne okolnosti i situacije pod kojima je čovjek primoran da ga ipak skine...
![]()
- flora.sa
pa svadba je npr.veselasilentbob wrote:u pravu si,ima vise razloga da ga skines....al necemo danas o tome,to je ozbiljna tema,hajmo danas veseloflora.sa wrote:eh pa sad bobe, ja ne znam što mi budućnost donosisilentbob wrote: eh sad ako ces ga skidati onda ti i ne treba![]()
...ja ne bih voljela da ga skidam, ali uvijek postoje neke bezizlazne okolnosti i situacije pod kojima je čovjek primoran da ga ipak skine...
![]()
ali je petak...nema ih danas
-
silentbob
e ovo je interesantnoflora.sa wrote:mogu samo reći jedno:extrasilentbob wrote:ma vidim,sve na odmoru,mamurno![]()
...kako ti provede proslu noc
![]()
a znam da bi većina muškarac uživala da su bili sa mnom na tom mjestu...i to ne zbog mene
![]()
![]()
- flora.sa
ubo si iz prvesilentbob wrote:e ovo je interesantnoflora.sa wrote:mogu samo reći jedno:extrasilentbob wrote:ma vidim,sve na odmoru,mamurno![]()
...kako ti provede proslu noc
![]()
a znam da bi većina muškarac uživala da su bili sa mnom na tom mjestu...i to ne zbog mene
![]()
![]()
...garant je bio trbusni ples
![]()
-
car-x
flora odnedavno je online, pa povremeno i cita.. srecom, jos joj je smor da nesto napise.. heheheflora.sa wrote:car-x
divno...od prstena pa na dalje...![]()
sretna je tvoja Mrka...(uh da zna koliko o njoj pričaš na Forumu, voljela bi te još i više...)