e pa extra...ipak morete u kino...
a poslije toga u kakav kahvić
uh jesam provodadžika
(ima veze sa temom
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
slobodno ti svrljaj sta god hoces...i ti i _BaykoNoor_Belminator wrote: Hey zaista nemam namjeru zacatavati ali moram ovo reci Anais, oprostis mi vazi?Anais ja mislim da je Henri Miller samo mnogo brbljao a da nije bio ni upola toliki fucker kakav se je predstavljao.
flora.sa wrote: e pa extra...ipak morete u kino...![]()
![]()
a poslije toga u kakav kahvić...a poslije...
![]()
![]()
...svak svojoj kući...
![]()
![]()
![]()
![]()
uh jesam provodadžika![]()
![]()
(ima veze sa temom, ne zachatavam
![]()
)
nema svega mi mogadebela wrote:ovo mi izbode oci. hajde reci da zezasanais_nin wrote:nema u Mostaru kino![]()
ps. ove djecije pricice su tako slatke
ja sam hronicno sjebana zbog toga...jer sam veliki filmofil...i jednostavno volim kino, nije mi isto video kaseta ili DVD, volim citav ritual odlaska u kino....debela wrote:e sjeba me s ovim, da prostis

odlicno razmisljanje,simster wrote:ja mislim da se danas samo jos najveci papci na svijetu loze na udaju odnosno zenidbu. to su uglavnom amerikanci i balkanci.anais_nin wrote:Koliko znacaja pridajete ovom momentu....
on na jednom koljenu, prsten u ruci, romanticna atmosfera, ona sva iznenadjena i usplahirena...da li je ovako samo na filmovima? ili su neki od vas imali ovakva, pa skoro "filmska" iskustva? Smatrate li da je to sve djecja igra i da obicno ljudi kad planiraju brak nekako zajednicki nadodju na tu ideju, da nisu potrebni teatralnost, pitanje, prosidba? Ili takav momenat ipak ima svoju tezinu i znacaj?
Pa ja sam ti se uglavnom oglasavao na podforumu kultura i to u rijetkim trenutcima kada boravim na forumu, nisam nesto bog zna svrljao po ostatku foruma pa da sam bio vidljiv malte ne u svakom datom trenutku, te zato mozda nisi upoznata sa mnom. A tamo se vazda zapadalo u kakve duze diskusije pogotovu kad je o kakvom djelu ili ne znam ti vec ... obicno raja koja tamo cesce borave pa i procitaju me u vecem procentu od toga kojeg si navela, nadam se barem_MaYa_ wrote:izivini ecko moze jedno pitanje, .... ne znamo se ali vidjela sam te tu i tamo u prolazu... ammm da sorry ispricavam se ja inace ne upaam ljudima ovako, .... znaš.... aaaa kolko si dugo na forumu??? nesto kontam nisi dugooo....
zar ti nije jasno da niko ne cita duge postove?
ja svoje bar isprekidam, pa mos uletiti u neki lajn![]()
![]()
![]()
![]()
savjet:u dva tri puta
il prihvati da te procitalo 3% na forumu...
ima pozoriste...tj imaju 2....jos se gradi trece (HNK)....ali to Narodno Pozoriste, koje mi je bilo zjenica oka moga od kad znam za sebe mi je sada trn u oku....interesantno da su spomenuo pozoriste, s obzirom da sam preksinoc demonstrativno to isto pozoriste napustila jer sam dozivjela izuzetno nepodnosljiv osjecaj popizditisa zbog nacina na koji unistavamo mic po mic tu neku pozorisnu kulturu....Belminator wrote:Anais ne izvlaci se, ima pozoriste ako nema kinoE hajde sad reci da i toga nema pa da odmah podignem narod
![]()
Samo se ti drzi prvog reda....nikad se ne znaBelminator wrote: No kako se ljetos desio u Hr onaj ispad Ksene Zupancic na sceni kada je u zanosu glume skinula svom partneru gace i zadovoljila ga oralno pred rajom, mada su neki govorili da je bilo lazno, no meni se cini da je bilo zaista pravo i to veoma duboko, a zamisli Ksena je porucila nakon toga publici da razmisle kada idu u kazaliste jer nikad se ne zna sta se moze desiti. Pa ti ja kontam nesto da te glumice u tom silnom zanosu ne pocnu improvizirati i sa publikom... sta znas... zato neka Belminatora u pozoristu i to u prvom redu.