Ubijen Van Gog :(
-
sekiracija1
Livadicu ti sudis da je on govorio istinu.???
Govorio je sta misli i radi dok mu se nefesi nisu izbrojali,a to da patfa ne treba to je tacno
o tome ce visnji da sudi...
Govorio je sta misli i radi dok mu se nefesi nisu izbrojali,a to da patfa ne treba to je tacno
-
BosnjakAga
Ma pustite djete na miru, vidite da se igra sa smilies
-
sekiracija1
Neka i djetetu se treba reci kad mu je nesto validno a kad je livadnoBosnjakAga wrote:Ma pustite djete na miru, vidite da se igra sa smilies
-
livadic
Livadicu ti sudis da je on govorio istinu.???
---------------------------
govorio je ono sto su govorili muslimani*azilanti ...
... ponavljam ti ...

-----------------------------
posto sam ja cafir ...
... preferiram ovozemaljski sud ...
... !!!

a sto se nefsa tice ...
... ja bas neki dan velim kolegi ...
::
*vrijeme je da mudzahidici opet naprave belaja ...
... !!!*

nisu odavno ...

---------------------------
govorio je ono sto su govorili muslimani*azilanti ...
-----------------------------
posto sam ja cafir ...
... preferiram ovozemaljski sud ...
a sto se nefsa tice ...
... ja bas neki dan velim kolegi ...
*vrijeme je da mudzahidici opet naprave belaja ...
nisu odavno ...
-
sekiracija1
Livadicu kako vi studiozno posmatrate mudzahedice,ne misli da i oni to nerade studiozno i nemogu vase reakcije planirati,ili bar pretpostaviti i povecati pripravno stanje na grun,grin,zeleno

-
livadic
Livadicu kako vi studiozno posmatrate mudzahedice,ne misli da i oni to nerade studiozno i nemogu vase reakcije planirati,ili bar pretpostaviti i povecati pripravno stanje na grun,grin,zeleno
----------------------
iskreno da ti priznam ...
... ja sam vec godinama iskreno zapanjen ...
kojom ozbiljnoscu ... sistematicnoscu & preciznoscu ...
mudzahidici prilaze problemu ...
... !!!!!!

ponekad mi se cini ...
... da su uvijek 3 koraka ispred cafira ...

----------------------
iskreno da ti priznam ...
... ja sam vec godinama iskreno zapanjen ...
kojom ozbiljnoscu ... sistematicnoscu & preciznoscu ...
mudzahidici prilaze problemu ...
ponekad mi se cini ...
... da su uvijek 3 koraka ispred cafira ...
-
livadic
Bogami,livadicu,pripazi se da te mudzahidici ne odrade.
Na tvom mjestu bih trazio policijsku zastitu.
Ako mislis da je odlazak u penny-markt siguran...
-----------
ulmski mudzahidici ...
su pitomi k'o ovcice ...
a ni ne idem u penny ...

Na tvom mjestu bih trazio policijsku zastitu.
Ako mislis da je odlazak u penny-markt siguran...
-----------
ulmski mudzahidici ...
su pitomi k'o ovcice ...
a ni ne idem u penny ...
-
livadic
UBOJICA NIZOZEMSKOG REDATELJA POVEZAN S EKSTREMISTIMA
3. studenoga - Muškarac osumnjičen za ubojstvo nizozemskog redatelja Thea van Gogha, optuživanog da svojim radom vrijeđa islam, vjerojatno je bio vođen ekstremističkim islamističkim motivima i otprije je poznat nacionalnim sigurnosnim službama, objavili su nizozemski dužnosnici.
Theo van Gogh (47), poznat po oštrim stajalištima i polemikama, autor filma o nasilju nad ženama u islamskom društvu kojim je razgnjevio muslimane, ubijen je jučer u središtu Amsterdama. Ubojica je uhićen na mjestu događaja, nakon pucnjave u kojoj je ranio policajca, a i sam je ranjen u nogu. Nizozemske vlasti objavile su da mladić ima nizozemsko i marokansko državljanstvo.
Gotovo 20.000 ljudi okupilo se sinoć u središtu Amsterdama u znak prosvjeda protiv ubojstva kontroverznog redatelja. Napad su osudile i muslimanske organizacije u zemlji. U Nizozemskoj živi gotovo milijun muslimana, koji čine 5,5 posto stanovništva.(H/im)

http://www.hrt.hr/vijesti/

3. studenoga - Muškarac osumnjičen za ubojstvo nizozemskog redatelja Thea van Gogha, optuživanog da svojim radom vrijeđa islam, vjerojatno je bio vođen ekstremističkim islamističkim motivima i otprije je poznat nacionalnim sigurnosnim službama, objavili su nizozemski dužnosnici.
Theo van Gogh (47), poznat po oštrim stajalištima i polemikama, autor filma o nasilju nad ženama u islamskom društvu kojim je razgnjevio muslimane, ubijen je jučer u središtu Amsterdama. Ubojica je uhićen na mjestu događaja, nakon pucnjave u kojoj je ranio policajca, a i sam je ranjen u nogu. Nizozemske vlasti objavile su da mladić ima nizozemsko i marokansko državljanstvo.
Gotovo 20.000 ljudi okupilo se sinoć u središtu Amsterdama u znak prosvjeda protiv ubojstva kontroverznog redatelja. Napad su osudile i muslimanske organizacije u zemlji. U Nizozemskoj živi gotovo milijun muslimana, koji čine 5,5 posto stanovništva.(H/im)
http://www.hrt.hr/vijesti/
-
BosnjakAga
Jel pise tu da ce muslimani bit vecina u 4 najveca grada najkasnije do 2010 
-
BosnjakAga
Moram te razocarat, svi cemo mi kad tad pod zemljommargareta wrote:Ako se nastavi politika SDA bit ce vecina pod Zemljom.BosnjakAga wrote:Jel pise tu da ce muslimani bit vecina u 4 najveca grada najkasnije do 2010
-
livadic
polako istina ce doci,slazem se livadicu
samo problem nam je kada antipropaganda postane propaganda, ,a jos tolike pare kosa...
----------------
mislim da si se ovaj put preracunao ...

na demonstracije je izaslo 20.000 cafira ...
... sto bas i nije previse ...
ali ce ih naredni put biti 500.000 ...
a to je vec sasvim druga prica ...

a kada dodju izbori ...
... ostatak vec znas ... zar ne ...

samo problem nam je kada antipropaganda postane propaganda, ,a jos tolike pare kosa...
----------------
mislim da si se ovaj put preracunao ...
na demonstracije je izaslo 20.000 cafira ...
... sto bas i nije previse ...
ali ce ih naredni put biti 500.000 ...
a to je vec sasvim druga prica ...
a kada dodju izbori ...
... ostatak vec znas ... zar ne ...
- manijak1
Bartolomejska noć za
ove one uključujući i one preživjele iz II svjetskog rata ????????????
- manijak1
Profesore po običaju kada je u pitanju odnos religije i politike - miješate i razbijate lončiće a ako ćemo po tome čije je ostalo Sarajevo
onda na vašem mjestu bih se zabrinuo jer je vrlo lako moguće da vam u blizini prozora bude instaliran
nepoželjni objekat.
Cafirske zemlje
kada su već takve što se zajebavaju ( imaju radne snage metar tog porijekla - Kina , Bugarska , complete Južna Amerika
) sa unaprijed određenim teroristima ???????
I onaj privremeni Španac iz BiH kojeg jebe ime ; što ste ga prije neko vrijeme prozivali da je zakleti Al Bušoida ne smtrate li da je potrebno izvinjenje jer je dokazano da ima veze sa Bušoidom kao i vi sa zdravim zajebavanjem .
Kratko rečeno Burek mi je pocrvenio od uspinjanja i silaženja na stazi cafir - islamista.Tako nekako.
Dakle Sanele izvini
jer ti nisi učestvovao u ubijanju u Španiji .
Cafirske zemlje
I onaj privremeni Španac iz BiH kojeg jebe ime ; što ste ga prije neko vrijeme prozivali da je zakleti Al Bušoida ne smtrate li da je potrebno izvinjenje jer je dokazano da ima veze sa Bušoidom kao i vi sa zdravim zajebavanjem .
Kratko rečeno Burek mi je pocrvenio od uspinjanja i silaženja na stazi cafir - islamista.Tako nekako.
Dakle Sanele izvini