Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Svi oni koji kaljaju istinu tj Kur'an i koji sprovode svoje zakone nad neduznim muslimanima zasluzuju da im se glava odrubi!
i to ne onako kao sto rade braca u Iraku nego to treba raditi od pozada dakle od kicmene mozdine a ne od dusnika jer se tako kurban kolje!
nesalim se!
Samo ti strazari na braniku revolucije
Ali ako te uhvate mudzahidi, " i tebi ce abdest trebovati"
I ne zovi u pomoc kad te budu sunetili bez anestezije
livadic wrote:OK...odsad,pa na dalje i ubuduce.....
gnusam se svakog oblika terorizma,svakog jednoumlja i svakog oblika nasilja...kao i svaki normalan pojedinac.Dobijem osip kad vidim bradu i zavrnute nogavice...ali,jebi ga,to je njihovo pravo.
---------------------
niti jedan od vidjenijih terorista u zadnjih par godina ...
... nije imao ni bradu ni kratke nogavice ...
nemojmo biti nepravedni prema vehabijama ...
Ali stvarno mi je puna kita da mi se svako zlodjelo ekstremnih islamista utrljava pod nos.
-------------
pa se ti ubi od borbe protiv extremnih islamista ...
ispravi me ako grijesim ...
Ponekad imam osjecaj da sam licno pobio sve te ljude u WTC.
Ovo je bila provokativna tema sa provokativnim pitanjima.Tako i odgovaram.
U nadi da sam dovoljno pojasnio,
-----------------
na oficijelnom sajtu bosnjacke islamske zajednice iz stutgarta ...
godinama je stajalo da su wtc srusili jevreji ...
... pa bih rado cuo tvoje misljenje o tome ...
Ma nista lakse od brijanja.Jedan bic i nema brade.
A ja cu se potruditi da nagradu "Princ Eugen Savojski" osvojim na forumu,onda smo dvojica
A sto se tice sajta brace iz stutgarta.....ja sam musliman,nisam budala(tebi to fakat dodje isto) i ne pricam po automatizmu.Zlocin je zlocin,dakle,ziv ti meni bio i ne citaj neke obskurne sajtove,odvuci ce te sa pravog puta
A sto se tice sajta brace iz stutgarta.....ja sam musliman,nisam budala(tebi to fakat dodje isto) i ne pricam po automatizmu.Zlocin je zlocin,dakle,ziv ti meni bio i ne citaj neke obskurne sajtove,odvuci ce te sa pravog puta
-----------------------
a da li bi bio tako fin da to objasnis i braci iz stutgarta ...
livadic wrote:A sto se tice sajta brace iz stutgarta.....ja sam musliman,nisam budala(tebi to fakat dodje isto) i ne pricam po automatizmu.Zlocin je zlocin,dakle,ziv ti meni bio i ne citaj neke obskurne sajtove,odvuci ce te sa pravog puta
-----------------------
a da li bi bio tako fin da to objasnis i braci iz stutgarta ...
... jer to nisu nikakve vehabije ...
nego bosnjacke efendije ...
... koji ... naravno ...
nisu extremisti ...
To bi bilo kao da tebi pokusam objasniti da nisu svi muslimani mudzahedici