Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Breathless

#151 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!

Post by Breathless »

Kakvo pranje mozga od strane forumskih salonaca :shock:

Bosnjaci treba da zale za pripadnikom ultranacionalisticke navijacke skupine iz koje su regrutovani likovi poput Skorpiona i drugih "junaka" koji su ubijali maloljetnu djecu i zene. I to nije za njih proslost, vec svaka i najmanja prilika, u Srbiji od njih stradaju manjine, njihovi zivoti, bogomolje, imovina, itd. I isti likovi kao sto je ovaj sutra bi dolazili ovamo klati zene, djecu i pljackati.

Dakle, nije rijec o nekom normalnom gradjaninu Srbije, vec o ultranacionalistickom huliganu, za kojim mi sad treba da ronimo suze :lol:
Zeljoooo

#152 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!

Post by Zeljoooo »

Creasy wrote:
Zeljoooo wrote:Ne znam sto se naprdjujete sa ovim pandurim.
Nisu narocito poznati po visokom IQ.

:lol:

Dosta više...

Image
Pandur je upravo dokazao ovu moju tvrdnju :lol: :lol: :lol:
lajkujMe

#153 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!

Post by lajkujMe »

Sasvim iskreno cu vam reci, potpuno mi je svijedno sto je taj lik poginuo, po meni jedan ultranacionalisticki huligan manje znaci bolji svijet. Ako galatini navijaci dodju u Beograd i bude slican belaj opet necu ni trnke saosjecanja imati jer opet jedan ultranacionalisticki huligan manje znaci bolji svijet.

Kod nas fudbal klubski fudbal uveliko propada upravo zbog huligana kojima je najmanji cilj gledanje i bodrenje svoje ekipe, zbog takvih obicni narod koji ide da uziva u sportskoj smotri i ne ide na utakmice jer se boje nereda.

Sto je najgore klubovi se ponose tim takozvanim navijacima a ne vide da su oni upravo jedan od bitnih faktora propadanja. Po meni ono sto bi klubovi i policija trebala da uradi je da potpuno zabrane postojanje tkz. navijackih skupina kao sto su npr. Horde zla, Manijaci i drugi, a sve clanove tih istih zapisati i uvesti dozivotnu zabranu prisustvovanja utakmicama, treninzima i svim ostalim sportskim dogadjajima.

Sto ne najsmjesnije ne bi ni bolilo toliko kad bi se 300 ludjaka odstranilo od utakmica na tih 300 doslo bi 3000 normalnih ljudi.
Podkovka

#154 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!

Post by Podkovka »

Na stranu navijaci ali malo previse ovdje bacate izmet na Crvenu Zvezdu, ne samo srpski, nego i najveci ex yu fudbalski klub, a bogami i sire.
Samo da znate da bacate izmet na svjetskog i evropskog sampiona. Jedinog osvajaca lige sampiona iz jugoistocne evrope pored Steaue.

Navijaci najveceg kluba na Balkanu kakvi god bili, su definicija, pojam za bilo koju drugu navijacku grupu. Proglaseni su za jednu od najvecih navijackih grupa na svijetu.

Vi to gledate kroz prizmu : "a ha, oni imaju podgrupu zove se cetnici, svi su oni gamad." Cetnici su za vas losi. Skroz u redu. Psihopata na tribinama ima, ali morate znati da 90% delija veze sa cetnicima nema. Pocev od toga da ne znaju nista od njima..

Ovo je Crvena Zvezda, a ne neki tamo budalas Bogdanov. Ovo je Crvena Zvezda, a ne neki napaljeni klinac koji pise o srebrenici na fejsbuku. Na ovoj utakmici je bilo 85 000 ljudi, bio je tamo i moj tata. Na kraju utakmice nije mogao doci sebi, spustio se na stolicu i sjedio dok se Marakana praznila. Sjedio je nepomicno na stolici dok redari nisu rekli da mora ici, jer u tom trenutku nije bio svjestan kakav je uspjeh najveci balkanski klub napravio.

Tetak mi je bio u Bariju na finalu lige sampiona i kaze da je su penali nista u usporedbi sa utakmicom polufinala protiv Bajerna.

Image
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#155 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!

Post by Velkoski »

Сисај Звездо!
Podkovka

#156 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!

Post by Podkovka »

Pisati o huliganima = apsolutno, ima ih na svih stranama. Logicno kako su Delije najveca navijacka grupa, da ce ih tamo biti najvise.
Bacati izmet na ime Crvena Zvezda nije normalno.. NIJE LJUDSKI.
Isto kao sto ekstremista ima medju delijama, tako ih ima i u sarajevu medju manijacima i hordama. Nemoj molim te da govoris da nije isto..

Cudno je malo to, Vedran Puljic potpuno nevin, a Marko Ivkovic potpuno kriv.. ne ide to tako. Ja bih rekao da se nije u redu sprdati ni sa cijom smrti. A neki to ovdje rade.
escobar__

#157 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!

Post by escobar__ »

Podkovka wrote:Isto kao sto ekstremista ima medju delijama, tako ih ima i u sarajevu medju manijacima i hordama. Nemoj molim te da govoris da nije isto..
Naravno da nije isto pa nema potrebe za ovim seruckanjem. Sarajevski niti bilo koji drugi navijači iz bošnjačkih gradova ne pozivaju na progone i klanja, ne veličaju zločince i mračna vremena balkanske historije niti se ponose bolešću kako to radi ova stoka. Krajnje je bezobrazno stavljat znak jednakosti između ovih neljudi i naših navijača.

Sranje poput ovog nije dio tradicionalnog "folklora" na bh. tekmama:
Sezam

#158 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!

Post by Sezam »

od 1991, taj govnarski klub je nista drugo do leglo fasistickih primitivnih govana, i kao takav je bio rasadnik koljaca, lopova i silovatelja, preko Arkanovih Tigrova do ostalih velikosrpskih paravojnih grupacija. dakle, svako ko poslije 1991 navija za to govno od kluba nije nista drugo do fasisticko smece i boli me racku sto im se desavaju sranja.

samo mi ovo kmecanje ne ide u glavu, kurce se, stalno isticu da su jedni od najjacih u svijetu, a kad nalete na gore od sebe, placu ko pickice. Tipican mentalitet siledzije.
escobar__

#159 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!

Post by escobar__ »

Sezam wrote:od 1991, taj govnarski klub je nista drugo do leglo fasistickih primitivnih govana, i kao takav je bio rasadnik koljaca, lopova i silovatelja, preko Arkanovih Tigrova do ostalih velikosrpskih paravojnih grupacija. dakle, svako ko poslije 1991 navija za to govno od kluba nije nista drugo do fasisticko smece i boli me racku sto im se desavaju sranja.

samo mi ovo kmecanje ne ide u glavu, kurce se, stalno isticu da su jedni od najjacih u svijetu, a kad nalete na gore od sebe, placu ko pickice. Tipican mentalitet siledzije.
Pičkice i jesu. Jedino pičkice siluju žene, ubijaju ih, ubijaju djecu, stare i iznemogle, žive ih spaljuju i sl... Pičketine fašističke. Kako me samo iznervira baliluk srbofila iz tuzlanskih Fukara, pu! :oops:
SmokingMan

#160 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!

Post by SmokingMan »

[quote="Podkovka"
Na stranu navijaci ali malo previse ovdje bacate izmet na Crvenu Zvezdu, ne samo srpski, nego i najveci ex yu fudbalski klub, a bogami i sire.
Neupitno,Zvezda je najveću klub u Balkanu,sa druge strane....
Navijaci najveceg kluba na Balkanu kakvi god bili, su definicija, pojam za bilo koju drugu navijacku grupu. Proglaseni su za jednu od najvecih navijackih grupa na svijetu.

Vi to gledate kroz prizmu : "a ha, oni imaju podgrupu zove se cetnici, svi su oni gamad." Cetnici su za vas losi. Skroz u redu. Psihopata na tribinama ima, ali morate znati da 90% delija veze sa cetnicima nema. Pocev od toga da ne znaju nista od njima...
...iskren da budem,većina sjeverne tribine im se euforično indietifikuje sa velikosrpskom ideologijom,te zajedno sa većinom navijača Partizana su najveći nacionalisti i šovinisti u regiji,bez sumnje,što neupitno kvari njihovu veliku reputaciju među navijačkim skupinama.
Last edited by SmokingMan on 24/11/2014 21:53, edited 1 time in total.
Sezam

#161 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!

Post by Sezam »

escobar__ wrote:
Sezam wrote:od 1991, taj govnarski klub je nista drugo do leglo fasistickih primitivnih govana, i kao takav je bio rasadnik koljaca, lopova i silovatelja, preko Arkanovih Tigrova do ostalih velikosrpskih paravojnih grupacija. dakle, svako ko poslije 1991 navija za to govno od kluba nije nista drugo do fasisticko smece i boli me racku sto im se desavaju sranja.

Pičkice i jesu. Jedino pičkice siluju žene, ubijaju ih, ubijaju djecu, stare i iznemogle, žive ih spaljuju i sl... Pičketine fašističke. Kako me samo iznervira baliluk srbofila iz tuzlanskih Fukara, pu! :oops:
Srbofiliju na stranu, ali Tuzla je pala na ovom kao "antifasisticki" grad. A ko zna, mozda je pare za transparet dao onaj pacenik od doktora sto dize tri prsta svaki put kad Djokovic pobijedi :-)
escobar__

#162 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!

Post by escobar__ »

Sezam wrote:
escobar__ wrote:

Srbofiliju na stranu, ali Tuzla je pala na ovom kao "antifasisticki" grad.
Autogol. ;)
Podkovka

#163 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!

Post by Podkovka »

escobar__ wrote:
Podkovka wrote:Isto kao sto ekstremista ima medju delijama, tako ih ima i u sarajevu medju manijacima i hordama. Nemoj molim te da govoris da nije isto..
Naravno da nije isto pa nema potrebe za ovim seruckanjem. Sarajevski niti bilo koji drugi navijači iz bošnjačkih gradova ne pozivaju na progone i klanja, ne veličaju zločince i mračna vremena balkanske historije niti se ponose bolešću kako to radi ova stoka. Krajnje je bezobrazno stavljat znak jednakosti između ovih neljudi i naših navijača.

Sranje poput ovog nije dio tradicionalnog "folklora" na bh. tekmama:

Bicu brz, par sekundi guglanja:

Manijaci uz povike “ubij srbina” zapalili zastavu Srbije
http://www.navijackatribina.net/manijac ... vu-srbije/

Osvanuli grafiti "Kazani 93" i "Ubi Srbina Caco"
http://www.idoconline.info/article/15960

OTVORENE PRIJETNJE SMRĆU Hrvatima u Sarajevu
http://www.youtube.com/watch?v=tKa9uWU0Giw

Manijaci - Posvećeno Šešelju
http://www.youtube.com/watch?v=JSCTosAbsQg

Ima toga jos mnogo. Ovo sam nasao na brzinu. I sta sad, jesu manijaci po necemu bolji ili losiji? Bas i ne.
Breathless

#164 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!

Post by Breathless »

Sezam wrote:
escobar__ wrote:

Srbofiliju na stranu, ali Tuzla je pala na ovom kao "antifasisticki" grad. A ko zna, mozda je pare za transparet dao onaj pacenik od doktora sto dize tri prsta svaki put kad Djokovic pobijedi :-)
Solidarisati se sa onima koji su do jucer dolazili da ubijaju tuzlansku djecu nije nista drugo do totalno moralno i zdravorazumsko posrnuce, a iza svega stoje podanicki kompleksi i namjera da se uvuce u guzicu onima koji bi im opet sutra silovali zene i ubijali djecu. I kakav je antifasizam solidarisati se sa jednom ekstremno nacionalistickom i fasistickom skupinom? To nije Tuzla, ona antifasisticka, a krivce za ovakve blamaze neka traze same Fukare u svojim redovima. Jucer i danas skandiraju "Noz, zica, Srebrenica", a isti ti ce se sutra dohvatiti i Kapije, u znak zahvalnosti naravno za solidarnost sa primitivnim guslarima koji jos uvijek nisu izasli iz opanaka.
Last edited by Breathless on 24/11/2014 21:24, edited 1 time in total.
Podkovka

#165 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!

Post by Podkovka »

Detalj sa sahrane. :(

Marko pocivaj u miru!!! :(

A Tuzlacima svaka cast, bili i ostali.. LJUDI!!!

Image
It_is_a_Leclerc

#166 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!

Post by It_is_a_Leclerc »

Samo nek' drugi put sklone ove ljiljane ispod, jer ne zaslužuju da se iznad njih kače imena kojekakvih negatora genocida. :thumbup:
I, plus, jel ovo problem što su Manijaci samo zezali svog sugrađanina bivšeg, Voju Metastazu ? Pa šta bi vi ? Da mu slavski kolač nosimo... Oj, svakakvih ljudi.
bh.tornjak

#167 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!

Post by bh.tornjak »

Bodkin wrote:
bh.tornjak wrote:
nema me tamo wrote: Ma ti si neupucen zato se i ne vrijedi raspravljat s takvim poput tebe..
To ti je istina..Istina je isto tako da treba da ide u zatvor sve i jedan što su ga ganjali, al' ni blizu onoga što su im dali..

Inace sam iz Sarajeva i otac mi je poginuo u ratu na prvoj liniji 92.

Druga je stvar što ja nije me stid reci mrzim turke!
A imam i razloga za to.. Došli osvojili silovali nam žene vjeru nam nametnuli..
..... po tadasnjem zakonu turski vojnik koji bi silovao muslimanku bio je kraci za glavu.....za "ostale" nije niko odgovaro....toliko o tome.....pa mogu da razumijem tvoju mrznju....
a kako su od bosanskih bogumila postale muslimanke? :D
...sta da ti ja objasnjavam kad su tebi "vekovnu istinu" vec uklesali u sivu masu
Breathless

#168 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!

Post by Breathless »

Podkovka wrote:Detalj sa sahrane. :(

Marko pocivaj u miru!!! :(

A Tuzlacima svaka cast, bili i ostali.. LJUDI!!!

Image
I ja mu kao covjek zelim da pociva u miru, za razliku od onih kojima on i njemu slicni nisu dali i ni danas ne daju da nadju vjecni smiraj. Mislim na zrtve Srebrenice i druge zrtve Genocida pale od ruku Markovih navijackih drugara i njima slicnih "junaka", a kojima ni danas ne daju mira.
Mohamad Sissoko

#169 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!

Post by Mohamad Sissoko »

Očekujem jedan transparent Delija u znak sjećanja na 25.maj i žrtve zločina na Kapiji, da i to vidim. :zzzz:

Ljiljani, petokraka i rip Marko, koja ludnica na jednoj slici. :izet:
Podkovka

#170 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!

Post by Podkovka »

Prva stvar: vi Bosnjaci ste uvjereni da Srbi redovno guslaju, mrze sve oko sebe i cekaju rat da idu na Bosnjake. :-) :-) :-) Odakle uopste tolika opcinjenost guslama, bezbroj sam to puta procitao na ovom forumu?

Jebale vas gusle.. ja gusle vidio 1 u zivotu, ima godina i godina, kada sam bio kod prabake kao klinac, negdje u ostavi, prasnjavo, nikad koristeno.. malo uzeo u ruku, drndao gore dole i ostavio. I uoste ne znam nikoga ko ima gusle, a kamo li da svira.. a imam raznolike rodbine.
Daj bolan, kakve gusle i srbi.. :roll:

Druga stvar: za seseljom mi se jebe, ali koliko znam covjek je nevin, pustili su ga iz haga.. za mene licno seselj je budaletina, ne treba mu se pridavati ni sekund paznje ali zar ovi ne skandiraju ubistvo nevinog covjeka?
Podkovka

#171 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!

Post by Podkovka »

Svaka cast navijacima Cedevite!

Ko hoce da gleda Zvezdu uzivo ima link..

SmokingMan

#172 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!

Post by SmokingMan »

Nikome ovde nije stalo do Zvezde,mi podržavamo svoje lokalne klubove.
Breathless

#173 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!

Post by Breathless »

Podkovka wrote:Prva stvar: vi Bosnjaci ste uvjereni da Srbi redovno guslaju, mrze sve oko sebe i cekaju rat da idu na Bosnjake. :-) :-) :-) Odakle uopste tolika opcinjenost guslama, bezbroj sam to puta procitao na ovom forumu?

Jebale vas gusle.. ja gusle vidio 1 u zivotu, ima godina i godina, kada sam bio kod prabake kao klinac, negdje u ostavi, prasnjavo, nikad koristeno.. malo uzeo u ruku, drndao gore dole i ostavio. I uoste ne znam nikoga ko ima gusle, a kamo li da svira.. a imam raznolike rodbine.
Daj bolan, kakve gusle i srbi.. :roll:

Druga stvar: za seseljom mi se jebe, ali koliko znam covjek je nevin, pustili su ga iz haga.. za mene licno seselj je budaletina, ne treba mu se pridavati ni sekund paznje ali zar ovi ne skandiraju ubistvo nevinog covjeka?
Mozda si ti jednom vidio gusle kao klinac, ali jasno da ih nikad nisi zaboravio, a ne bi ni da ih nisi nikad vidio, jer su one temelj srpske kulture.
__Phoenix__

#174 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!

Post by __Phoenix__ »

I šargija je temelj bošnjačke kulture pa koja je svrha tog u diskusiji?
Breathless

#175 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!

Post by Breathless »

__Phoenix__ wrote:I šargija je temelj bošnjačke kulture pa koja je svrha tog u diskusiji?
S jednom sitnom razlikom, a to je da od sargije niko ne zagide, a na guslama se stoljecima napajaju generacije i generacije koljaca, mada je upitno i koliko je ona temelj bosnjacke kulture. Nema nkakve svrhe u diskusiji, ali se Podkovka uhvatio za jednu moju rijec i otuda ovo.
Last edited by Breathless on 24/11/2014 21:50, edited 1 time in total.
Locked