Ma sve fina gospoda na zapadu Evrope:Šveđanin wrote:
Zapadna evropa sve više liči na ameriku (porodično okruženje, visoke cijene ulaznica tako da automatski donje slojeve brišeš, svaki metar stadiona se snima, sve je šou...).
Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
-
muzicar_iz_parka
#101 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Last edited by muzicar_iz_parka on 24/11/2014 19:01, edited 1 time in total.
-
dezurni_ucenik
#102 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
[/quote]Za Vedrana ne kažeš ništa, jer ne smiješ, a svjestan si da je i on išao u ŠB praviti belaja... Ovi huligani svjesno idu tamo gdje je opasno i mogu da očekuju da neko od njih ozbiljno nastrada, baš kao i vozači koji divljaju ulicama... Ja ih lično ne žalim, ali treba da se stavi znak jednakosti između Tatona, Puljića i Ivkovića, jer su sva trojica išli svjesno u probleme i poginuli.
Što se Marakane tiče, bar 60% navijača CZ su normalni momci, koje boli uvo za muslimane i Hrvate, prate svoj klub... ali kome ja pričam...[/quote]
Puljic je bio huligan ali zato vecina Delija su "normalni" momci
.Onda su bili "normalni" i pocetkom devedesetih kad ih je Arkan odveo na ratista u Hrvatskoj i Bosni.
Što se Marakane tiče, bar 60% navijača CZ su normalni momci, koje boli uvo za muslimane i Hrvate, prate svoj klub... ali kome ja pričam...[/quote]
- Creasy
#103 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Stjui wrote:nije radi košarke nego radi gusli i guslarenja i osvete turcima.vidiš kako kaže ovaj dole:deer_hunter wrote:zivot izgubljen, zbog cega?? jbne kosarke.
Creasy wrote: Ma ne vjerujem da je patka, samo što se nadam da će ih policija preduhitriti i spriječiti svaki organizovani odlazak navijača u Istanbul. Mada, možda je i bolje da se eventualno svete na turskim navijačima (ako uspiju), nego na nekom Turčinu koji dođe u BG, a ni luk jeo ni luk mirisao...
Mamlaze, ovo se odnosi na 18.12. Nauči čitati, pa komentariši.
-
Bodkin
#104 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
smijesan si ti svega mi. zvizdanje poginulom momku nije odraz nekulture? a cega je odraz koji kurac. cega je odraz kad marakana cijela zvizdi albanskoj himni? kulture mozda i emancipacije?Drvosjeca iz Dejcica wrote:E istresem ti se na pjesmu koju si uvijek volio.Šveđanin wrote:Postoji izvjesna mogućnost da CZ dobije Galatasaray i u narednoj fazi takmičenja, mogu misliti šta će biti u Beogradu.. ali je mali problem što će opet morati u Tursku.![]()
Ovu pjesmu sam uvijek volio..A onaj video iznad ti je presmješan kao dokaz nekakve nekulture navijača.
- Creasy
#105 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Za Vedrana ne kažeš ništa, jer ne smiješ, a svjestan si da je i on išao u ŠB praviti belaja... Ovi huligani svjesno idu tamo gdje je opasno i mogu da očekuju da neko od njih ozbiljno nastrada, baš kao i vozači koji divljaju ulicama... Ja ih lično ne žalim, ali treba da se stavi znak jednakosti između Tatona, Puljića i Ivkovića, jer su sva trojica išli svjesno u probleme i poginuli.dezurni_ucenik wrote:
Ajde idi piši domaću zadaću.
-
dezurni_ucenik
#106 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
hocu naravno
.Nek tebi zadaca bude da ne pises gluposti.Jer u jednom postu pises kako su navijaci Zvezde ,Zelje,Sarajeva marva a onda dodajes na to sve kako je vecina Delija normalna pa onda porucujes kako treba se osvetiti turskom navijacu.
- simonese
#107 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
sta kazes @ creasy
ajmo cetnici sever
ajmo cetnici sever
- Šveđanin
#108 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Mnogo ih je manje na zapadu. Na zapadu pravna država bolje funkcioniše i ovakve prije strpaju u zatvor. I osuda okoline je malo strožija...
Normalno mogu ja tebi reći da je bubam sad Kopenhagen siguran grad, a ti da se upregneš guglati, pa mi nađeš slike i klipove iz nekih geta i ćumeza po gradu gdje ima svega, i na kraju ispada kako je Kopenhagen ko Bagdad..
Poentu valjda razumiješ.
Odgovor na ovaj post Drvosječa nije ni zaslužio. Pjesma je emotivna, prava navijačka.
Ako mi se sviđa pjesma, ne znači da podržavam grupu.. daleko od toga.. isto kao što mi se sviđa ta pjesma, tako mi se sviđa i ova:
Normalno mogu ja tebi reći da je bubam sad Kopenhagen siguran grad, a ti da se upregneš guglati, pa mi nađeš slike i klipove iz nekih geta i ćumeza po gradu gdje ima svega, i na kraju ispada kako je Kopenhagen ko Bagdad..
Poentu valjda razumiješ.
Bodkin wrote:smijesan si ti svega mi. zvizdanje poginulom momku nije odraz nekulture? a cega je odraz koji kurac. cega je odraz kad marakana cijela zvizdi albanskoj himni? kulture mozda i emancipacije?Drvosjeca iz Dejcica wrote:E istresem ti se na pjesmu koju si uvijek volio.Šveđanin wrote:Postoji izvjesna mogućnost da CZ dobije Galatasaray i u narednoj fazi takmičenja, mogu misliti šta će biti u Beogradu.. ali je mali problem što će opet morati u Tursku.![]()
Ovu pjesmu sam uvijek volio..A onaj video iznad ti je presmješan kao dokaz nekakve nekulture navijača.
Odgovor na ovaj post Drvosječa nije ni zaslužio. Pjesma je emotivna, prava navijačka.
Ako mi se sviđa pjesma, ne znači da podržavam grupu.. daleko od toga.. isto kao što mi se sviđa ta pjesma, tako mi se sviđa i ova:
- Butmiran
#109 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
U ovoj situaciji konkretno i jedni i drugi su krivci, bezveze se raspravljate.
- Šunj
-
Bodkin
#111 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
profesionalno sam se bavio sportom i imam odredjenu dozu postovanja prema navijacima. ima tu svega. od ljudi koji ne znaju sta hoce od zivota pa im ta pripadnost grupi da neki cilj preko zagrizenih sportskih fanatika do klosara i narkomana kojima je do razvaljivanja i tuce.
kako god, oni navijaci koji idu organizovano 1000 kilometara da bodre svoj tim zasluzuju postovanje. oni navijaci koji idu 1000 km da se obracunavaju sa drugim grupama po obrascu iz nekih tamo engleskih the hooligans filmova ne zasluzuju nikakvo zaljenje. za njih ce iznijeti transparent drugovi sa tribine i to je to. kao i motordzije i cuneri kad se zakucaju u banderu.
kako god, oni navijaci koji idu organizovano 1000 kilometara da bodre svoj tim zasluzuju postovanje. oni navijaci koji idu 1000 km da se obracunavaju sa drugim grupama po obrascu iz nekih tamo engleskih the hooligans filmova ne zasluzuju nikakvo zaljenje. za njih ce iznijeti transparent drugovi sa tribine i to je to. kao i motordzije i cuneri kad se zakucaju u banderu.
- Stjui
#112 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
kakve veze ima na koji datum se odnosi?svašta...Creasy wrote: Mamlaze, ovo se odnosi na 18.12. Nauči čitati, pa komentariši.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#113 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Troll par excellance.AcaLukas wrote:Netreba sve navijacke skupine u isti kos. Ima tu dosta skupina kojima primarni cilj nije tuca, na primjer Manijaci, Vukovi, Red Devilsi iz Belgije, Armada iz Rijeke itd
- Creasy
#114 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Ako si blago retardiran, pa ne kontaš post, ne provaljuj se, života ti. I ne citiraj me više, na ignore si.dezurni_ucenik wrote:hocu naravno.Nek tebi zadaca bude da ne pises gluposti.Jer u jednom postu pises kako su navijaci Zvezde ,Zelje,Sarajeva marva a onda dodajes na to sve kako je vecina Delija normalna pa onda porucujes kako treba se osvetiti turskom navijacu.
-
ime123
#115 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Pa jesam li slagao nesta ???CSKA wrote:Pa kada si budala sto si se ukljucila u raspravu sa njima.Creasy wrote:Dokle će se ovo tolerisati?ime123 wrote:Jasno je odavno da su srbi najprimitivniji narod, da oni jedini predstavljaju prijetnju sigurnosti na Balkanu. Bosnjo zaboravi sta mu se desava kad ode na gostovanje u republiku smrdsku.
Radije onda zaključajte temu.
Na onoj drugoj temi niko nije htjeo da prica sa njima,i pored provokacija.Kada su vidjeli da ne ide,otvorili su novu temu da bi mogli sami sa sobom.
A ti ako hoces idiotima da dajes zadovoljstvo,daj.
-
zelenjava
#116 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Realno, zaboli me za pripadnikom navijačke grupe koja ima podgrupu Četnici Sever, i koja na svakoj utakmici ima repertoar pjesama o Srebrenici, Šiptarima, slati i Hrvatima, klanju Murata i sl.
Da ih sve do jednog neko poroka, ne bi mi poremetilo ni sekunde sna, osim ako ne bih bip previše ushićen
Da ih sve do jednog neko poroka, ne bi mi poremetilo ni sekunde sna, osim ako ne bih bip previše ushićen
-
dezurni_ucenik
#117 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Provalio se i sad se vadi kako su svi retardirani,ne razumiju tvoj komentar.Dzaba jace je to od tebe...Creasy wrote:Ako si blago retardiran, pa ne kontaš post, ne provaljuj se, života ti. I ne citiraj me više, na ignore si.dezurni_ucenik wrote:hocu naravno.Nek tebi zadaca bude da ne pises gluposti.Jer u jednom postu pises kako su navijaci Zvezde ,Zelje,Sarajeva marva a onda dodajes na to sve kako je vecina Delija normalna pa onda porucujes kako treba se osvetiti turskom navijacu.
Ajd budi pozdravljen.
- Creasy
#118 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
zelenjava wrote:Realno, zaboli me za pripadnikom navijačke grupe koja ima podgrupu Četnici Sever, i koja na svakoj utakmici ima repertoar pjesama o Srebrenici, Šiptarima, slati i Hrvatima, klanju Murata i sl.
Pa realno, zaboli i nas za tvoje mišljenje.
- simonese
#119 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
sto vas zaboli,to ti realno centik sa severaCreasy wrote:zelenjava wrote:Realno, zaboli me za pripadnikom navijačke grupe koja ima podgrupu Četnici Sever, i koja na svakoj utakmici ima repertoar pjesama o Srebrenici, Šiptarima, slati i Hrvatima, klanju Murata i sl.
dosao nama srati o moralu
-
zelenjava
#120 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
A realno, i za to me zaboli spoloviloCreasy wrote:zelenjava wrote:Realno, zaboli me za pripadnikom navijačke grupe koja ima podgrupu Četnici Sever, i koja na svakoj utakmici ima repertoar pjesama o Srebrenici, Šiptarima, slati i Hrvatima, klanju Murata i sl.
-
ime123
#121 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Pa eto ja se slazem sa njegovim misljenjem, govori u svoje ime. Ne znam zasto ti branis CETNIKE, osim ako nisi jedan od njih.Creasy wrote:zelenjava wrote:Realno, zaboli me za pripadnikom navijačke grupe koja ima podgrupu Četnici Sever, i koja na svakoj utakmici ima repertoar pjesama o Srebrenici, Šiptarima, slati i Hrvatima, klanju Murata i sl.
- Creasy
#122 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
I ti letiš na ignore. Ne raspravljam sa srednjoškolcima i tupadžijama.simonese wrote:sto vas zaboli,to ti realno centik sa severaCreasy wrote:zelenjava wrote:Realno, zaboli me za pripadnikom navijačke grupe koja ima podgrupu Četnici Sever, i koja na svakoj utakmici ima repertoar pjesama o Srebrenici, Šiptarima, slati i Hrvatima, klanju Murata i sl.
dosao nama srati o moralu
-
DanskiBosnjaci
#123 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Kakva je podjela u Srbiji?
Koliko znam, Partizan je uvijek naginjao na multikulti stranu, dok je Zvezda bila čisto srpski klub, što bi rekao jedan paljanski četnik koji je išao sa mnom u srednju, simVol srBstva...
Partizan je u bivšoj državi poznat po tome što je imao čitavu kolonu albanskih igrača, klicali su im, voljeli su ih..
Znate već za problem između Kosova i Srbije. Skoro dođe Fadilj Vokri, nekadašnja legenda Partizana, a danas predsjednik FS Kosova.. dođe u Beograd da lobira da se Kosovu da reprezentcija.. ni jedan jedini zvižduk! Nijedan. Imate snimke, ovi stariji Grobari, koji malo to odmjerenije gledaju bili sa Vokrijem, dali mu poklona, objasnili situaciju, pozdravili ga...
Ipak su grobari malo manje okrenuti srpstvu?
Za mene je Partizan uvijek bio gotivniji klub.. FKS naravno broj 1.
Koliko znam, Partizan je uvijek naginjao na multikulti stranu, dok je Zvezda bila čisto srpski klub, što bi rekao jedan paljanski četnik koji je išao sa mnom u srednju, simVol srBstva...
Partizan je u bivšoj državi poznat po tome što je imao čitavu kolonu albanskih igrača, klicali su im, voljeli su ih..
Znate već za problem između Kosova i Srbije. Skoro dođe Fadilj Vokri, nekadašnja legenda Partizana, a danas predsjednik FS Kosova.. dođe u Beograd da lobira da se Kosovu da reprezentcija.. ni jedan jedini zvižduk! Nijedan. Imate snimke, ovi stariji Grobari, koji malo to odmjerenije gledaju bili sa Vokrijem, dali mu poklona, objasnili situaciju, pozdravili ga...
-
zelenjava
#124 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
A šta je drugo... kad treba degenečiti Pitare i Manijake (ne volim navijačke grupe nikako, pa čak ni naše, da se razumijemo), onda je prvi tu da se kurči i govori nam kako su stoka. Ali kad je neko ohladio njegovog četalja, onda bi ko mi trebali biti tužni. Jašta ćemo..ime123 wrote:Pa eto ja se slazem sa njegovim misljenjem, govori u svoje ime. Ne znam zasto ti branis CETNIKE, osim ako nisi jedan od njih.Creasy wrote:zelenjava wrote:Realno, zaboli me za pripadnikom navijačke grupe koja ima podgrupu Četnici Sever, i koja na svakoj utakmici ima repertoar pjesama o Srebrenici, Šiptarima, slati i Hrvatima, klanju Murata i sl.
-
zelenjava
#125 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Ma realnoDanskiBosnjaci wrote:Kakva je podjela u Srbiji?
Ne d'o Bog u ruke im dopasti, i jednim, i drugim.