link:
http://img92.imageshack.us/img92/9066/shiljak2we8.jpg
Ja brisao jednu igricu, i pitao me hocu li sada da restartujem racunar ili kasnije, ja pritisnem "odmah" i sva slova od compa =*$#(vidite na slici)..
I sada kada palim comp pojavi mi se neka greska (naslov je runner error).
Eh sad da kazem da nisam izbrisao uobicajno igricu nego preko jednog programa, pa kad mi se izbrisala igrica taj program pregledava jeli sta ostalo od igrice i pregledava u "registry-u", pa valjda dok je pregledavao registry, ja sam pritisnuo na tipku restart(sto me je u igrici pitalo)...
Pa vjerovatno se sad to nesto izbrisalo, uglavnom mislim da nije do fonta...
HELP!!
ubicu se
Moderator: Benq
- shiljak
nemoze mi niko pomoc, hvala na ponudishin wrote:Joj siljak imas od mene tri casa informatike đaba. Samo reci kad i gdje
Bas ovo meni da se desi, ccc.
Kad bih znao koji mi se fajl izbrisao, prekopitao bih ga sa drugog comp-a, al vako....
- shiljak
evo u cemu je problem, izbrisali mi se svi fontovi u onome folderu, i ja kopirao ponovo...i malo kasnije opet mi se izbrisali i ja ih opet kopirao...Qler wrote:meni se ovo u pojavilo samo u control panelu i to kako sam snimio autopatcher i to samo kad je onaj novi viewcim prebacim na clasic sve je rega.... pih... nemam pojma do cega je... font sam mjenjao nije do toga.....