'arane, lezo u tvorza dvije godine, opljackali granap, rokali se sa drotovima, bilo dobro, oc'mAnestezija wrote:cure vole problematicne momke,pocni nosat maksice,govori pred curama im'o sam 4 ranjavanja,9 pucnjava,to ih danas privlaci.
U zenama ne dade se meni
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#51 Re: U zenama ne dade se meni
- Anestezija
#52 Re: U zenama ne dade se meni
cure na aparatimaTomahawk11 wrote:'arane, lezo u tvorza dvije godine, opljackali granap, rokali se sa drotovima, bilo dobro, oc'mAnestezija wrote:cure vole problematicne momke,pocni nosat maksice,govori pred curama im'o sam 4 ranjavanja,9 pucnjava,to ih danas privlaci.![]()
- SmokingMan
#53 Re: U zenama ne dade se meni
A ništa srebreni lanac od po' kile oko telećeg vrata?Anestezija wrote:cure vole problematicne momke,pocni nosat maksice,govori pred curama im'o sam 4 ranjavanja,9 pucnjava,to ih danas privlaci.
- ho oponopono
#54 Re: U zenama ne dade se meni
...šta, još jedna kita u problemu...
...za početak, idi kod Muhe u birtiju, reci mu da ti sipa sve osim vode...i nek ti pusti song Marine Živković...a on ti ima ženidbenu-kres agenciju, naći ćeš možda nešto... ako pak ne, jebajiga naviko si...
...ti kontaš ...jebote sve ostali oko tebe sve jebač do jebača, a jedino on svoju kitu miluje danju/noću...a djeve, eh jebice neviđene...pomisliš kad je vidiš da joj svaki dan haman po 2 princa donose ruže...no, nije tako...
...ne znam, možda samo biraš pogrešne....ko zna koliko dobrih prilika ti je prišlo, a ti si ih odjebao ili si bio hladan i odbojan prema njima...
...možda tražiš hemiju kao glavni pokazatelj za tvoj izbor...možda si oprezan, sumnjičav, nepovjerljiv, pasivan, možda nisi osoba od inicijative...
...ili ispaštaš zbog grijeha predaka...možda idealiziraš ljubav kontaš ko u muviju je...
.... možda si fela "dobrica", javljaš im se na vrijeme, pamtiš rođuse, znaš kad ova kihne i previše si fin za njih...to dobiješ u poruci kad te na finjaka bičarka otkači...
...a još si senzibilan pa to sve doživljavaš tri puta više nego ostali...pih, govno ti pod nos...

...za početak, idi kod Muhe u birtiju, reci mu da ti sipa sve osim vode...i nek ti pusti song Marine Živković...a on ti ima ženidbenu-kres agenciju, naći ćeš možda nešto... ako pak ne, jebajiga naviko si...
...ti kontaš ...jebote sve ostali oko tebe sve jebač do jebača, a jedino on svoju kitu miluje danju/noću...a djeve, eh jebice neviđene...pomisliš kad je vidiš da joj svaki dan haman po 2 princa donose ruže...no, nije tako...
...ne znam, možda samo biraš pogrešne....ko zna koliko dobrih prilika ti je prišlo, a ti si ih odjebao ili si bio hladan i odbojan prema njima...
...možda tražiš hemiju kao glavni pokazatelj za tvoj izbor...možda si oprezan, sumnjičav, nepovjerljiv, pasivan, možda nisi osoba od inicijative...
...ili ispaštaš zbog grijeha predaka...možda idealiziraš ljubav kontaš ko u muviju je...
.... možda si fela "dobrica", javljaš im se na vrijeme, pamtiš rođuse, znaš kad ova kihne i previše si fin za njih...to dobiješ u poruci kad te na finjaka bičarka otkači...
...a još si senzibilan pa to sve doživljavaš tri puta više nego ostali...pih, govno ti pod nos...
- zforumas
#55 Re: U zenama ne dade se meni
Ja sto mu se nagovori 
- HAVANA
#56 Re: U zenama ne dade se meni
Ja bio kod muhe,sviro,pjevo,pio...Nista mi nije naso. 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#57 Re: U zenama ne dade se meni
Znas kad neko nesto prodaje, pa kaze ''ko tebi''....e, tako i tebi muha ''naso''HAVANA wrote:Ja bio kod muhe,sviro,pjevo,pio...Nista mi nije naso.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#58 Re: U zenama ne dade se meni
I pazit da se ne zajebes sta kojoj pisesVelkoski wrote:ne'a ništa gore nego pisat' s njih pet-šest i držat' ih na leru, ne znaš koja više smara u pojedinim trenucima
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#59 Re: U zenama ne dade se meni
80% zena se lozi na 20% likovaBlack swan wrote:Nek te tjesi sto vecina zena ne zna s takvima
Koji znaju sa zenama
- senzibilni
#60 Re: U zenama ne dade se meni
. Po do sada vođenim izvidima nije se moglo ući u trag zenama : , do sada, ah imade izgleda da će se otkriti i oblastima predati na zakon ski postupak. Također se nije moglo još utvrditi uzrok ovome odnosno pravi motiv ovog nedjela. Po prednjem vodi se svestrana i najenergičnija istraga te po svim rezultatima utvrđenim slijedi izvješće, a ovo izvješće se dostavlja s mol bom radi znanja.« Dostavlja se radi znanja izvještajem, da je naređena najstroža istraga 
- zforumas
#61 Re: U zenama ne dade se meni
Buraz haj' ti sa onim Nomadom malo eglenisi 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#62 Re: U zenama ne dade se meni
Nish te ja ne kontam, prika....e sad, zamisli tako izvedes neku na kafu...sta ce, ona otaj radsenzibilni wrote:. Po do sada vođenim izvidima nije se moglo ući u trag zenama : , do sada, ah imade izgleda da će se otkriti i oblastima predati na zakon ski postupak. Također se nije moglo još utvrditi uzrok ovome odnosno pravi motiv ovog nedjela. Po prednjem vodi se svestrana i najenergičnija istraga te po svim rezultatima utvrđenim slijedi izvješće, a ovo izvješće se dostavlja s mol bom radi znanja.« Dostavlja se radi znanja izvještajem, da je naređena najstroža istraga
- klaki
#63 Re: U zenama ne dade se meni
to su malo glupa bica
moras sa njima sporo i oprezno, i raditi gluposti da ih nasmijes i budes zanimljiv
bas kao sa djecom
nemoj nikad biti iskren ne isplati se 
moras sa njima sporo i oprezno, i raditi gluposti da ih nasmijes i budes zanimljiv
bas kao sa djecom
- senzibilni
#64 Re: U zenama ne dade se meni
Da se razumijemo,nije stvar sazaljenja,niti trazenja prakticne pomoci
Stvar ja da se problem postavi na filozovski i socijalni problem
1. Razjasnit kriticki sta je teoreska pozadina ne funkcionisanja sa zenama
2. Objasnit socijalni aspekt problema( samoca,nemanje porodice,nemanje djece,psihicki problemi)
3.Zajebancija u okviru Sarajevske skole zajebavanja
Jer pazi,ako neko ko je kreten ,ruzan ,siromasan,nasilnik ,pjano itd uspije imat djevojku,onda je to problem za sve ljude,cemu to vodi itd.
Po onoj narodnoj,sit gladnom ne vjeruje ni imalac djevojke ne vjeruje nemaocu
A Frojd je rekao sve ti je sex.mene sto se tice to ne vazi
Eselamu alejkum i dobar dan i usadile!
Stvar ja da se problem postavi na filozovski i socijalni problem
1. Razjasnit kriticki sta je teoreska pozadina ne funkcionisanja sa zenama
2. Objasnit socijalni aspekt problema( samoca,nemanje porodice,nemanje djece,psihicki problemi)
3.Zajebancija u okviru Sarajevske skole zajebavanja
Jer pazi,ako neko ko je kreten ,ruzan ,siromasan,nasilnik ,pjano itd uspije imat djevojku,onda je to problem za sve ljude,cemu to vodi itd.
Po onoj narodnoj,sit gladnom ne vjeruje ni imalac djevojke ne vjeruje nemaocu
A Frojd je rekao sve ti je sex.mene sto se tice to ne vazi
Eselamu alejkum i dobar dan i usadile!
- S4mpion
#65 Re: U zenama ne dade se meni
Kažu da je BMW E60 model koji je relativno pristupačan "situiranim", a po izjavi mnogih očevidaca, ta sprava priča umjesto tebe, poznaje muziku, geografiju, književnost, po potrebi i matematiku, tako da si poprilično spreman na svim poljima.senzibilni wrote:Ono .nije se dalo u zenama,prosle su godine, nije da nisam imo curu ,malo nekako .gori od mene vidim setaju trebe snalaze se .ja se nisam znao snaci.
Mene jednostavno nije htjelo,kad sam sam skontam ja sta cu i kakocu ali kad trba to uradit sav zamrem
Valjda zivci.gledam neko jutro jedan majmun voza trebu pravo dobra,on majmun klasicni
Kako to ? Pa se pitam imal iko da mi kaze hocel mene ikad krenut,imal iko na ovom svjetu da to zna
U cemu je fol ljudi moji,imam ja sve i situiran sam dobro ,ali nisam zadovoljan.
Nije da se ja jadam ,ali me cudi sta sam ja od toliko svjeta jedini.zivot mi ne vrjedi nista
Prozivljavam teske dane
Zivi bili
Tehnologija je čudo, a ti možeš bit i majstor starog kova, do tebe je.
- medvjed23
#66 Re: U zenama ne dade se meni
treba znati naći sreću ili barem mir u samoći, pa ako neka srodna duša taj osjećaj uljepša, super, ako ne, nikom ništa
- walter kurtz
#67 Re: U zenama ne dade se meni
I ti menijao_situacije wrote:walter kurtz wrote:Probij led sa kurvom![]()
falio si
- jao_situacije
#68 Re: U zenama ne dade se meni
imal te na sirijiwalter kurtz wrote:I ti menijao_situacije wrote:walter kurtz wrote:Probij led sa kurvom![]()
falio si