U zenama ne dade se meni

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Tomahawk11
Globalni moderator

#51 Re: U zenama ne dade se meni

Post by Tomahawk11 »

Anestezija wrote:cure vole problematicne momke,pocni nosat maksice,govori pred curama im'o sam 4 ranjavanja,9 pucnjava,to ih danas privlaci.
'arane, lezo u tvorza dvije godine, opljackali granap, rokali se sa drotovima, bilo dobro, oc'm :mrgreen: :mrgreen:
Anestezija

#52 Re: U zenama ne dade se meni

Post by Anestezija »

Tomahawk11 wrote:
Anestezija wrote:cure vole problematicne momke,pocni nosat maksice,govori pred curama im'o sam 4 ranjavanja,9 pucnjava,to ih danas privlaci.
'arane, lezo u tvorza dvije godine, opljackali granap, rokali se sa drotovima, bilo dobro, oc'm :mrgreen: :mrgreen:
cure na aparatima :lol: :lol:
SmokingMan

#53 Re: U zenama ne dade se meni

Post by SmokingMan »

A ništa srebreni lanac od po' kile oko telećeg vrata? :D
ho oponopono

#54 Re: U zenama ne dade se meni

Post by ho oponopono »

...šta, još jedna kita u problemu...Image

...za početak, idi kod Muhe u birtiju, reci mu da ti sipa sve osim vode...i nek ti pusti song Marine Živković...a on ti ima ženidbenu-kres agenciju, naći ćeš možda nešto... ako pak ne, jebajiga naviko si...:gunjastajl:

...ti kontaš ...jebote sve ostali oko tebe sve jebač do jebača, a jedino on svoju kitu miluje danju/noću...a djeve, eh jebice neviđene...pomisliš kad je vidiš da joj svaki dan haman po 2 princa donose ruže...no, nije tako... :pusi2:

...ne znam, možda samo biraš pogrešne....ko zna koliko dobrih prilika ti je prišlo, a ti si ih odjebao ili si bio hladan i odbojan prema njima...

...možda tražiš hemiju kao glavni pokazatelj za tvoj izbor...možda si oprezan, sumnjičav, nepovjerljiv, pasivan, možda nisi osoba od inicijative...:pusi2:

...ili ispaštaš zbog grijeha predaka...možda idealiziraš ljubav kontaš ko u muviju je...

.... možda si fela "dobrica", javljaš im se na vrijeme, pamtiš rođuse, znaš kad ova kihne i previše si fin za njih...to dobiješ u poruci kad te na finjaka bičarka otkači...

...a još si senzibilan pa to sve doživljavaš tri puta više nego ostali...pih, govno ti pod nos...:pusi2:
zforumas

#55 Re: U zenama ne dade se meni

Post by zforumas »

Ja sto mu se nagovori :mrgreen:
HAVANA

#56 Re: U zenama ne dade se meni

Post by HAVANA »

Ja bio kod muhe,sviro,pjevo,pio...Nista mi nije naso. :twisted:
Tomahawk11
Globalni moderator

#57 Re: U zenama ne dade se meni

Post by Tomahawk11 »

HAVANA wrote:Ja bio kod muhe,sviro,pjevo,pio...Nista mi nije naso. :twisted:
Znas kad neko nesto prodaje, pa kaze ''ko tebi''....e, tako i tebi muha ''naso'' :mrgreen:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#58 Re: U zenama ne dade se meni

Post by _BataZiv_0809 »

Velkoski wrote:ne'a ništa gore nego pisat' s njih pet-šest i držat' ih na leru, ne znaš koja više smara u pojedinim trenucima :-?
I pazit da se ne zajebes sta kojoj pises :roll:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#59 Re: U zenama ne dade se meni

Post by _BataZiv_0809 »

Black swan wrote:Nek te tjesi sto vecina zena ne zna s takvima
Koji znaju sa zenama
80% zena se lozi na 20% likova
senzibilni

#60 Re: U zenama ne dade se meni

Post by senzibilni »

. Po do sada vođenim izvidima nije se moglo ući u trag zenama : , do sada, ah imade izgleda da će se otkriti i oblastima predati na zakon ski postupak. Također se nije moglo još utvrditi uzrok ovome odnosno pravi motiv ovog nedjela. Po prednjem vodi se svestrana i najenergičnija istraga te po svim rezultatima utvrđenim slijedi izvješće, a ovo izvješće se dostavlja s mol bom radi znanja.« Dostavlja se radi znanja izvještajem, da je naređena najstroža istraga :postar:
zforumas

#61 Re: U zenama ne dade se meni

Post by zforumas »

Buraz haj' ti sa onim Nomadom malo eglenisi :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#62 Re: U zenama ne dade se meni

Post by Tomahawk11 »

senzibilni wrote:. Po do sada vođenim izvidima nije se moglo ući u trag zenama : , do sada, ah imade izgleda da će se otkriti i oblastima predati na zakon ski postupak. Također se nije moglo još utvrditi uzrok ovome odnosno pravi motiv ovog nedjela. Po prednjem vodi se svestrana i najenergičnija istraga te po svim rezultatima utvrđenim slijedi izvješće, a ovo izvješće se dostavlja s mol bom radi znanja.« Dostavlja se radi znanja izvještajem, da je naređena najstroža istraga :postar:
Nish te ja ne kontam, prika....e sad, zamisli tako izvedes neku na kafu...sta ce, ona otaj rad :run:
klaki

#63 Re: U zenama ne dade se meni

Post by klaki »

to su malo glupa bica

moras sa njima sporo i oprezno, i raditi gluposti da ih nasmijes i budes zanimljiv

bas kao sa djecom :lol: nemoj nikad biti iskren ne isplati se :)
senzibilni

#64 Re: U zenama ne dade se meni

Post by senzibilni »

Da se razumijemo,nije stvar sazaljenja,niti trazenja prakticne pomoci
Stvar ja da se problem postavi na filozovski i socijalni problem
1. Razjasnit kriticki sta je teoreska pozadina ne funkcionisanja sa zenama
2. Objasnit socijalni aspekt problema( samoca,nemanje porodice,nemanje djece,psihicki problemi)
3.Zajebancija u okviru Sarajevske skole zajebavanja
Jer pazi,ako neko ko je kreten ,ruzan ,siromasan,nasilnik ,pjano itd uspije imat djevojku,onda je to problem za sve ljude,cemu to vodi itd.
Po onoj narodnoj,sit gladnom ne vjeruje ni imalac djevojke ne vjeruje nemaocu
A Frojd je rekao sve ti je sex.mene sto se tice to ne vazi

Eselamu alejkum i dobar dan i usadile!
S4mpion

#65 Re: U zenama ne dade se meni

Post by S4mpion »

senzibilni wrote:Ono .nije se dalo u zenama,prosle su godine, nije da nisam imo curu ,malo nekako .gori od mene vidim setaju trebe snalaze se .ja se nisam znao snaci.
Mene jednostavno nije htjelo,kad sam sam skontam ja sta cu i kakocu ali kad trba to uradit sav zamrem
Valjda zivci.gledam neko jutro jedan majmun voza trebu pravo dobra,on majmun klasicni
Kako to ? Pa se pitam imal iko da mi kaze hocel mene ikad krenut,imal iko na ovom svjetu da to zna
U cemu je fol ljudi moji,imam ja sve i situiran sam dobro ,ali nisam zadovoljan.
Nije da se ja jadam ,ali me cudi sta sam ja od toliko svjeta jedini.zivot mi ne vrjedi nista
Prozivljavam teske dane
Zivi bili
Kažu da je BMW E60 model koji je relativno pristupačan "situiranim", a po izjavi mnogih očevidaca, ta sprava priča umjesto tebe, poznaje muziku, geografiju, književnost, po potrebi i matematiku, tako da si poprilično spreman na svim poljima.

Tehnologija je čudo, a ti možeš bit i majstor starog kova, do tebe je.
medvjed23

#66 Re: U zenama ne dade se meni

Post by medvjed23 »

treba znati naći sreću ili barem mir u samoći, pa ako neka srodna duša taj osjećaj uljepša, super, ako ne, nikom ništa
walter kurtz

#67 Re: U zenama ne dade se meni

Post by walter kurtz »

jao_situacije wrote:
walter kurtz wrote:Probij led sa kurvom :zoka:
:lol:

falio si :mrgreen:
I ti meni :kiss:
jao_situacije

#68 Re: U zenama ne dade se meni

Post by jao_situacije »

walter kurtz wrote: