jedan generalni osvrt na tvoju kakofonijuumro je mostar wrote:Apsolutno ne vrijedjam ljude. Ja sam samo rekao da ne shvatam motive i da ne vjerujem u te bajke: Isli smo da bodrimo reprezntaciju, jer njoj bi najveca pomoc bila da tih ljudi nije bilo u Beogradu. Mozda to ne kontate, ali jebi ga. procitaj sta sam ja napisao za gostovanje u Belgiji. Rekao sam da je to super i ljudi su isli iz sportskih razloga i OK. U Beogradu bi repki vise pomogli da navijachi nisu ni bili i to je evidentno i niko ne moze poreci. Ali eto vi ste heroji ove zemlje, svi vam se klanjamo i divimo kako ste samo bili hrabri i uradili jednu jako jako veliku stvar za nasu zemlju koja ce uci u udzbenike istorije (JESI LI OVO HTIO CUTI) i haj sad nastavite da prichate kako ste bili u srcu Srbije da im pokazete kako Bosanci imaju muda, a ja vas ostavljam.HZSA wrote:I da zakljucimo, posto ovdje niko ne obraca paznju na temu, pisat cu velikim slovima da vidite.
NAS 30-AK NAVIJACA SARAJEVA OTISLO JE U BEOGRAD IZ JEDNOG RAZLOGA, DA UDJEMO U FAJT SA SRBIMA, NAS 30 NA NJIH NEKOLIKO DESETINA HILJADA IZ RAZLOGA DA POKAZEMO KAKO SMO HRABRI, JESTE LI TO HTJELI CUTI?! HAJD SAD PRESTANITE (OVO SE PRVENSTVENO ODNOSI NA TEBE umro je mostar.)
I NADAM SE DA VISE NECU CITATI TVOJE USRANE KOMENTARE, JER JA ZIVIM U REALOSTI, A NASA REALNOST SU ONI DOGADJAJI OD SINOC.
A TI NASTAVI ZIVOT U NEKOM SVOM SVIJETU, ALI NEMOJ DA VRIJEDJAS LJUDE KOJI SU SINOC GINULI ZA REPREZENTACIJU, JER SMO JE BODRILI, NIKOGA NSU ZANIMALI SRBI NA MARAKANI, NEGO REZULTAT NASE REPREZENTACIJE. STA MISLIS ZASTO NAS JE U ONOM BROJU BILO I U BELGIJI...VJEROVATNO DA SE SRBIMA DOKAZEMORAZMISLI MALO.
jel ti stvarno retardinjo mislis da je tih 500-600 momka islo mozda da preuzme bg. pasaluk,da osveti srebrenicu,manjace ili sta vec...jel ti svarno litonja mislis da je nekom tako mrzak svoj zivot?
500Vs 50.000..fakat to je to...mislim krajnji plan...hm ima smisla...realno to im je dakle naum bio ,dosle poturice sa kocevima da dovrse fatihov amanet..hvala na prosvjetljenju mudoglavo nase...ne da zlaja svog multikulturasa
jel to fakat zlaja izdo fetvu da je svaka samodbrana ustvariteroristicki cin,jel' zlatoguzane?
p.s vjerujem da cete ovo najvise zaboliti...pouzdano se zna da su mostar odbranilke izbjeglice iz gacka,nevesinja,dubrava ,podvelezja i ostalih obliznih sela...a da je gro mostaraca (90%, po ispaljenju prvog metka,takodjer se ispalila kud koji mili moji...i..stoga nemoj nam samo ti vaziti ovdje o herojstvu i iamnju muda...nego te svoje providne ublehe bacaj na sastancima CK-a ,jok odje dzihadlijama
p.p.s moderatori molo sam malo ostrije jer ovaj smutljivac samo tkav jezik razumi
iz Islamabada...za sa-x javio se...Abu-Musa El_Zarrkahwi