Joj sagovornika Ljajica i logike mu.
Izgleda da mu je pricao rodjak koji je cuo da se prodala neka kuca od milion i nesto...
i sad mu se odjednom ne radi vise sa "sirotinjom" koja gleda u par hiljada maraka kad kupuje stanove.
Hoce covjek, kad bubne cijenu da mu se serbez prihvati.
U Sarajevu lakše prodati milionsku vilu, nego prosječan stan
-
leo karan
-
azea
#27 Re: U Sarajevu lakše prodati milionsku vilu, nego prosječan
U Sarajevu lakse prodadati kilo Baluga kavijara nego desetku sa lukom.
- Edin H.
#28 Re: U Sarajevu lakše prodati milionsku vilu, nego prosječan
Ne kontam zasto moram kupiti stan, ako mogu kupiti viletinu? 
- Banksy
#29 Re: U Sarajevu lakše prodati milionsku vilu, nego prosječan
Cijela nebuloza od članka i jeste izmišljena da bi se izreklamirao Ljajić i njegova ''agencija za nekretnine''.leo karan wrote:Joj sagovornika Ljajica i logike mu.
Izgleda da mu je pricao rodjak koji je cuo da se prodala neka kuca od milion i nesto...
i sad mu se odjednom ne radi vise sa "sirotinjom" koja gleda u par hiljada maraka kad kupuje stanove.
Hoce covjek, kad bubne cijenu da mu se serbez prihvati.
-
HrvatMusliman
#30 Re: U Sarajevu lakše prodati milionsku vilu, nego prosječan
Šta želiš reći?sinuhe wrote:Cudno je da ce milioner prije kupiti vilu nego je sagraditi.
- newlevel
#31 Re: U Sarajevu lakše prodati milionsku vilu, nego prosječan
Vjerojatno zeli reci da imamo dosta milionera koji su novac stekli sumnjivim putem, i da su u dusi one teske seljacine bez stila, samo daaaaj da je vElak objekat, i da u dnevnoj sobi imaju preparinu glavu od jelena, i da takvi ljudi mnogo cjene svoje kuce. Pa ako imas toliko love, bolje onda po svom cejfu pravit. Bar sam ja to mogao zakljuciti iz posta, mozda grijesim.
Sent from my Nokia 3310
Sent from my Nokia 3310
- sinuhe
#32 Re: U Sarajevu lakše prodati milionsku vilu, nego prosječan
Da, tako nekako.newlevel wrote:Vjerojatno zeli reci da imamo dosta milionera koji su novac stekli sumnjivim putem, i da su u dusi one teske seljacine bez stila, samo daaaaj da je vElak objekat, i da u dnevnoj sobi imaju preparinu glavu od jelena, i da takvi ljudi mnogo cjene svoje kuce. Pa ako imas toliko love, bolje onda po svom cejfu pravit. Bar sam ja to mogao zakljuciti iz posta, mozda grijesim.
Sent from my Nokia 3310
Osim toga nema ti u BiH nekih starih i arhitektonski vrijednih kuca da bi neko dao milion.