U oktobru u Banjaluci: Republika Srpska - Srbija
- Hantraga
Uopste me ne iznenadjuje da je Srbija otkazala utakmicu...Crvena Tifoza wrote:http://www.sport.novosti.co.yu/sadrzaj. ... vest=18913
Bezveze je da igraju neke lijeve utakmice, na kojima rizikuju povrede igraca, samo da bi zadovoljavali komplekse brace u Bosni...
-
miss_m
Pa nisu ni Engleska, ni Wales, ni Skotska, ni Sjeverna Irska drzave, vecu su dijelovi Velike Britanije pa igraju fudbal posebno. To se moze!bijelo_dugme wrote:Mislijo sam da sam stavijo, hvala za linkŠandor wrote:http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=70412
Što ne stavi izvor? Pomislit će ljudi da se zajebavaš.
Kako to smiju raditi? Nije RS drzava
A ne pise se "mislijo i stavijo" vec mislio i stavio! Brate drgai bode oci!
-
Crvena Tifoza
Da, ali su Wels, Skotska i Sjeverna Irska punopravne clanice UEFA.miss_m wrote:Pa nisu ni Engleska, ni Wales, ni Skotska, ni Sjeverna Irska drzave, vecu su dijelovi Velike Britanije pa igraju fudbal posebno. To se moze!bijelo_dugme wrote:Mislijo sam da sam stavijo, hvala za linkŠandor wrote:http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=70412
- bijelo_dugme
1. Jedino sto veze te "drzave" je kraljica i vajnska politika!!!miss_m wrote:Pa nisu ni Engleska, ni Wales, ni Skotska, ni Sjeverna Irska drzave, vecu su dijelovi Velike Britanije pa igraju fudbal posebno. To se moze!bijelo_dugme wrote:Mislijo sam da sam stavijo, hvala za linkŠandor wrote:http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=70412
2. Te drzave su odavno clanice UEFAe i imaju svoje lige, a RS nekidan nastala u DEJTONSKIM sporazumu
3.Kako te nije sramota uporedit RS sa Engleskom, Walseom...????
Cista glupost
-
elSaik
Jest da je priča o tekmi RS-RS odavno završena, ali evo nešto zanimljivo što bi se moglo povezati i sa "našim" slučajem...
Otkazan meč Katalonije i SAD-a
Španska federacija uskratila dozvolu
Prijateljska utakmica između Sjedinjenih Američkih Država i Katalonije, koja se trebala igrati 14.10. u Barceloni, otkazana je pošto Španska fudbalska federacija nije dala dozvolu za njeno odigravanje. Amerkanci neće tražiti drugog protivnika, a 17.10. oktobra će u Baselu odigrati utakmicu sa Švicarskom, koorganizatorom Europskog prvenstva naredne godine.
- Razočarani smo što utakmica neće biti odigrana, jer smo vjerovali da bi duel protiv Katalonije predstavljao sjajno iskustvo za naše igrače. Ipak poštujemo konačnu odluku Španske federacije. - rekao je predsjednik Američke asocijacije, Sunil Gulati
izvor: DNEVNI AVAZ
Otkazan meč Katalonije i SAD-a
Španska federacija uskratila dozvolu
Prijateljska utakmica između Sjedinjenih Američkih Država i Katalonije, koja se trebala igrati 14.10. u Barceloni, otkazana je pošto Španska fudbalska federacija nije dala dozvolu za njeno odigravanje. Amerkanci neće tražiti drugog protivnika, a 17.10. oktobra će u Baselu odigrati utakmicu sa Švicarskom, koorganizatorom Europskog prvenstva naredne godine.
- Razočarani smo što utakmica neće biti odigrana, jer smo vjerovali da bi duel protiv Katalonije predstavljao sjajno iskustvo za naše igrače. Ipak poštujemo konačnu odluku Španske federacije. - rekao je predsjednik Američke asocijacije, Sunil Gulati
izvor: DNEVNI AVAZ
- bijelo_dugme
halo ljudi pa nije katalonija ubila 150 000 spanaca u zadnjim 20 godina!!!
- Šveđanin
#89 Re: U oktobru u Banjaluci: Republika Srpska - Srbija
Igraju prijateljsku sad na jesen, pa bilo je u svim medijima.
Skickat från min iPhone 5 via Tapatalk
Skickat från min iPhone 5 via Tapatalk
- Danguba
-
Bodkin
#91 Re: U oktobru u Banjaluci: Republika Srpska - Srbija
jebote jest nekome dosadno pa dize teme stare 7 godina...
- Mr.Sojic
#92 Re: U oktobru u Banjaluci: Republika Srpska - Srbija
Krmska 1 protiv krmske 2 i rezultat je hrok:hrok. Dajte ba ljudi manite se ovoh gluposti. Sto im se vise paznje posvecuje sve su veci krmci.
/ Sent from my iPhone /
/ Sent from my iPhone /