TheMule wrote:
nije ona. cini mi se da je ova iz Srbije ali ne znam da li je bila na estradi Yugoslavije ili se pojavila 90tih nakon raspada, fakat mi se nesto pomutilo.
Sneki?
TheMule wrote:
nije ona. cini mi se da je ova iz Srbije ali ne znam da li je bila na estradi Yugoslavije ili se pojavila 90tih nakon raspada, fakat mi se nesto pomutilo.
Nije Sneki. Ova je bila visoka, plava kosa do pola ledja, sjecam se jedne pjesme (mislim da je bio novogodisnji program?) gdje je imala cizme crne kozne do iznad koljena. Pokusacu skontati kasnije ko je to. Ne sjecam se da li je pjevala dobro ili nije, ali zena je bila stvarno dobra, bar meni tadaTAFKAP wrote:TheMule wrote:
Sneki?
kakavdanakneiskustvu wrote: alma ekmecic?
TAFKAP wrote: Sneki?
alijagoro wrote:Da nije Suzana Jovanovic?

muha_sa wrote:U Micu trofrtaljku
Šta fali Miciedo_79 wrote:Mica Trofrtaljka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hem nema truna plastike ni silikonamuha_sa wrote:Šta fali Miciedo_79 wrote:Mica Trofrtaljka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hem naša hem nema puno muke oko muntanja

Je li njoj posvecena pjesma? Vec dvadesetak godina cak izgleda i podatnaAnaliticarr wrote:Nije vise tako ohola![]()

Nije. To sam napisao onako bezze, samo zbog imena.stakasa wrote:Je li njoj posvecena pjesma? Vec dvadesetak godina cak izgleda i podatnaAnaliticarr wrote:Nije vise tako ohola![]()
Uff, dobro si se sjetio, ove dvije su mi uvijek vrh bile.Vizionar 1985 wrote:Nekoliko sam simpatisao. Alisa Milano i nemogu da se sjetim imena, Tifani Tiesen tako nekako.
Kratko je ona bila poznata, poceo rat. Vidio sam je uzivo vise puta, njena mama mi fiziku predavala u osnovnoj, realno i nije neka ljepotica zdepasta jos sa onom frizurom izgledala jos niza, ali dobra je uglavnom.hAZNADAR wrote:Malo se ko sjeca prelijepe zelenooke crnke sto je pred sam rat nakratko bljesnula. Arnela Konaković. Nema nesto dobrih slika i videa na netu