u cemu spavate?

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

krkan

Post by krkan »

bokserice,maja ljeto-zima samo se pokrivac podebljava ili tanji ovisno od godisnjeg doba

a dobre su mi i one zemske sto se 'udundaju' ko da su krenule u drva :lol: :lol: (januar93 zuc ...) :-) :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Zadig wrote:Image

lace, jal ova valja?
cuj valja li? :D savrseno...savrsena joj i boja :D

ja ne volim spavacice...ni pod razno :D kako gdo se okreni, obrni, spavacica mi zavrsi oko vrata :lol: :D ne volim ni satenske pidjame :D

ali pamucne pidjamice obozavam...sto ludje, to bolje :D otkaceni dezeni, natpisi, boje, sve prolazi :D

a ljeti sto manje to bolje :lol: :D

Image

Image

Image

Image
anais_nin

Post by anais_nin »

danas wrote: Image
je l ovo victoria's? :D da odmah narucim :D
anais_nin

Post by anais_nin »

e moze ovo umjesto spavacice :D nema dovoljno materijala za davljenje :lol: :D a za mostarske vrucine dusu dalo :D

Image

Image

Image
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Pidzamu nosim vise zbog zime, nisam neki ljoobitelj istih. Spavam u boksericama najvise, gore gol ili tanka neka majica.

Da vam iskreno kazem, ako budem zivio sam spavacu skroz gologuz, matere mi. A da se mene pita, ljeti bi svi ljudi hodali goli, kamo li spavali
Vingo

Post by Vingo »

Dokaz da sam "odrasla" nije to sto nikad vise necu nositi "joza" pidzamicu, nego to sto me b.s.q. sta cu nositi....I to da mi je mnogo bitnije na cemu spavam.
Vingo

Post by Vingo »

Ma znam sta si mislila nego mi je bilo krace napisati joza nego Winnie The Pooh....
anais_nin

Post by anais_nin »

A wrote:Ne podnosim, ali ono bas :oops: kad se zenskice oblace za spavanje kao da im je cetli i po godine :-) - sa roza zekama, Winnie The Pooh, Diddle ... Kao vidi me sto sam cjatka maja, u stvaji u dusi sam ostaja maja cujica :roll: i plezelvative sam kupija joza :shock: :sad:
:D joooooooooj ja volim winnie the pooh pidjame...mislim volim sve winnie the pooh :D i volim te neke slatkaste detalje, ono pidjame sa macama, cukama, zekama....naravno u mojoj velicini :lol: :D
Vingo

Post by Vingo »

Mora da jos rastes...
Whinney The Pooh i Anais Nin....misliiiiiiiim odluci se :D
morse

Post by morse »

anais_nin wrote:e moze ovo umjesto spavacice :D nema dovoljno materijala za davljenje :lol: :D a za mostarske vrucine dusu dalo :D

Image

Image

Image
cuj pidzama, pored ovih treba,
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

u cemu spavate?

nicemu... :D
sicky

Post by sicky »

sinoc sam spavala u doJnjoj trenerKi i pokucnoj majici jer nisam imala pidjamu...svratila u najblizi stan da prekonacim :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Vingo wrote:Mora da jos rastes...
ma kod mene je sve izmiksano :D i pamucne pidjamice s tim nekim likovima tipa winnie :D, i ove gore postavljene na slikama, i ove babydolke :D ima nekad i kombinacija donji dio muske pidjame a gore uska majca :D :lol: a uostalom Anais je zagovarala sve vrste perverzija :lol: :D

A, sta cu ja, kriva sam :D
Lace

Post by Lace »

A wrote:Ne podnosim, ali ono bas :oops: kad se zenskice oblace za spavanje kao da im je cetli i po godine :-) - sa roza zekama, Winnie The Pooh, Diddle ... Kao vidi me sto sam cjatka maja, u stvaji u dusi sam ostaja maja cujica :roll: i plezelvative sam kupija joza :shock: :sad:
ja volim takve pidzame :D ...al spavam sama :-? ....u suprotnom ih ni ne nosim :D ...vidjet cu kad budem s nekim zivjela :D
Lace

Post by Lace »

anais_nin wrote:
Vingo wrote:Mora da jos rastes...
ma kod mene je sve izmiksano :D i pamucne pidjamice s tim nekim likovima tipa winnie :D, i ove gore postavljene na slikama, i ove babydolke :D ima nekad i kombinacija donji dio muske pidjame a gore uska majca :D :lol: a uostalom Anais je zagovarala sve vrste perverzija :lol: :D

A, sta cu ja, kriva sam :D
i kod mene :-? :D tj. i ja sam kriva :D
Bosanac sa dna kace

Post by Bosanac sa dna kace »

Uvijek spavam u finoj donjoj tankoj trenerci i tankoj majci kratkih rukava i ljeti i zimi, samo sto ljeti ne korsitim pokrivac, a ispod sam u boksericama finim pamucnim, leprhavim :-) i potkosulji dobroj pamucnoj!
Tako da se u ovom mogu setat po domua da me niko ne urekne :D u svako doba noci i uvijek istrcat van ako bidne kakva vanredna sjetovacija tipa zemljotres! :-)
A prelijepe su vam ove pidzame!
Samo ja ne mogu da spavam u boksericama i potkosulji, nahaldim se! :(
virus935

#67 heh

Post by virus935 »

Ja spavam isključivo gol!!! :zzzz:
Lace

Post by Lace »

Bosanac sa dna kace wrote:Uvijek spavam u finoj donjoj tankoj trenerci i tankoj majci kratkih rukava i ljeti i zimi, samo sto ljeti ne korsitim pokrivac, a ispod sam u boksericama finim pamucnim, leprhavim :-) i potkosulji dobroj pamucnoj!
Tako da se u ovom mogu setat po domua da me niko ne urekne :D u svako doba noci i uvijek istrcat van ako bidne kakva vanredna sjetovacija tipa zemljotres! :-)
A prelijepe su vam ove pidzame!
Samo ja ne mogu da spavam u boksericama i potkosulji, nahaldim se! :(
rodi majka osjetljivo... :D pa cuvaj se onda :D :)
flora.sa

Post by flora.sa »

Skoro pa iskljucivo pidžama...Ne volim spavacice, sva se zapetljam u njih :D ...tako da mi dodje kao da spavam samo u gacicama...Pidzame - ne volim ove sa likovima iz crtanih filmova, mogu neke sarene kao sto je postavila danas...i donji dio - nogavice mora biti pravo sirok,ne volim da me stiscu...a ni guma ne smije biti prejaka...nekada mi se toliko svuce da mislim da ce mi totalno spasti...cak i zimi nosi samo lagane, leprsave materijale...ne prektikujem ni spavanje u majici...i uvijek bez grudnjaka!!!
Lace

Post by Lace »

zar neko spava a da ne skine grudnjak :-? ...ja samo ako zaboravim :D ili zaspim obucena :D
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

Lace wrote:zar neko spava a da ne skine grudnjak :-? ...ja samo ako zaboravim :D ili zaspim obucena :D
Pidzamu mogu zaboraviti obuci :D ali grudnjak se obavezno skida. :D
Lace

Post by Lace »

cHupjahalic@ wrote:
Lace wrote:zar neko spava a da ne skine grudnjak :-? ...ja samo ako zaboravim :D ili zaspim obucena :D
a meni se zna desiti i da ga zaboravim obuci ujutro kad krenem na posao :-? :D
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

Lace wrote:
cHupjahalic@ wrote:
a meni se zna desiti i da ga zaboravim obuci ujutro kad krenem na posao :-? :D
Ma ja coram ujutro :D ali nadjem ga uvijek (bar ga do sada nikad nisam zaboravila). :lol: :lol:
Lace

Post by Lace »

ja ga zaboravila mislim 2-3 puta...od toga jednom sam bila mahmurna...ustvari i pomalo pjana od noci prije :-? :D
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

Lace wrote:ja ga zaboravila mislim 2-3 puta...od toga jednom sam bila mahmurna...ustvari i pomalo pjana od noci prije :-? :D
Ja sam uspjela otici sa dva totalno razlicita carapa na posao :D :lol: ali grudnjak je na svom mjestu. :D
P.S. Ja uvijek imam ekstra carapa na poslu, ti tako praktikuj za grudnjak (ako imas ormaric na poslu). :D
Post Reply