a dobre su mi i one zemske sto se 'udundaju' ko da su krenule u drva
u cemu spavate?
Moderator: anex
- anais_nin
cuj valja li?Zadig wrote:
lace, jal ova valja?
ja ne volim spavacice...ni pod razno
ali pamucne pidjamice obozavam...sto ludje, to bolje
a ljeti sto manje to bolje

- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Pidzamu nosim vise zbog zime, nisam neki ljoobitelj istih. Spavam u boksericama najvise, gore gol ili tanka neka majica.
Da vam iskreno kazem, ako budem zivio sam spavacu skroz gologuz, matere mi. A da se mene pita, ljeti bi svi ljudi hodali goli, kamo li spavali
Da vam iskreno kazem, ako budem zivio sam spavacu skroz gologuz, matere mi. A da se mene pita, ljeti bi svi ljudi hodali goli, kamo li spavali
- anais_nin
A wrote:Ne podnosim, ali ono baskad se zenskice oblace za spavanje kao da im je cetli i po godine
- sa roza zekama, Winnie The Pooh, Diddle ... Kao vidi me sto sam cjatka maja, u stvaji u dusi sam ostaja maja cujica
i plezelvative sam kupija joza
![]()
- Alfons Kauders
u cemu spavate?
nicemu...
nicemu...
- anais_nin
ma kod mene je sve izmiksanoVingo wrote:Mora da jos rastes...
Whinney The Pooh i Anais Nin....misliiiiiiiim odluci se
A, sta cu ja, kriva sam
- Lace
ja volim takve pidzameA wrote:Ne podnosim, ali ono baskad se zenskice oblace za spavanje kao da im je cetli i po godine
- sa roza zekama, Winnie The Pooh, Diddle ... Kao vidi me sto sam cjatka maja, u stvaji u dusi sam ostaja maja cujica
i plezelvative sam kupija joza
![]()
- Lace
i kod meneanais_nin wrote:ma kod mene je sve izmiksanoVingo wrote:Mora da jos rastes...
Whinney The Pooh i Anais Nin....misliiiiiiiim odluci sei pamucne pidjamice s tim nekim likovima tipa winnie
, i ove gore postavljene na slikama, i ove babydolke
ima nekad i kombinacija donji dio muske pidjame a gore uska majca
![]()
a uostalom Anais je zagovarala sve vrste perverzija
![]()
![]()
A, sta cu ja, kriva sam
- Bosanac sa dna kace
Uvijek spavam u finoj donjoj tankoj trenerci i tankoj majci kratkih rukava i ljeti i zimi, samo sto ljeti ne korsitim pokrivac, a ispod sam u boksericama finim pamucnim, leprhavim
i potkosulji dobroj pamucnoj!
Tako da se u ovom mogu setat po domua da me niko ne urekne
u svako doba noci i uvijek istrcat van ako bidne kakva vanredna sjetovacija tipa zemljotres!
A prelijepe su vam ove pidzame!
Samo ja ne mogu da spavam u boksericama i potkosulji, nahaldim se!
Tako da se u ovom mogu setat po domua da me niko ne urekne
- Lace
rodi majka osjetljivo...Bosanac sa dna kace wrote:Uvijek spavam u finoj donjoj tankoj trenerci i tankoj majci kratkih rukava i ljeti i zimi, samo sto ljeti ne korsitim pokrivac, a ispod sam u boksericama finim pamucnim, leprhavimi potkosulji dobroj pamucnoj!
Tako da se u ovom mogu setat po domua da me niko ne urekneu svako doba noci i uvijek istrcat van ako bidne kakva vanredna sjetovacija tipa zemljotres!
![]()
- flora.sa
Skoro pa iskljucivo pidžama...Ne volim spavacice, sva se zapetljam u njih
...tako da mi dodje kao da spavam samo u gacicama...Pidzame - ne volim ove sa likovima iz crtanih filmova, mogu neke sarene kao sto je postavila danas...i donji dio - nogavice mora biti pravo sirok,ne volim da me stiscu...a ni guma ne smije biti prejaka...nekada mi se toliko svuce da mislim da ce mi totalno spasti...cak i zimi nosi samo lagane, leprsave materijale...ne prektikujem ni spavanje u majici...i uvijek bez grudnjaka!!!
- cHupjahalic@
Pidzamu mogu zaboraviti obuciLace wrote:zar neko spava a da ne skine grudnjak...ja samo ako zaboravim
ili zaspim obucena
- Lace
a meni se zna desiti i da ga zaboravim obuci ujutro kad krenem na posaocHupjahalic@ wrote:Pidzamu mogu zaboraviti obuciLace wrote:zar neko spava a da ne skine grudnjak...ja samo ako zaboravim
ili zaspim obucena
ali grudnjak se obavezno skida.
- cHupjahalic@
Ma ja coram ujutroLace wrote:a meni se zna desiti i da ga zaboravim obuci ujutro kad krenem na posaocHupjahalic@ wrote:Pidzamu mogu zaboraviti obuciLace wrote:zar neko spava a da ne skine grudnjak...ja samo ako zaboravim
ili zaspim obucena
ali grudnjak se obavezno skida.
![]()
- cHupjahalic@
Ja sam uspjela otici sa dva totalno razlicita carapa na posaoLace wrote:ja ga zaboravila mislim 2-3 puta...od toga jednom sam bila mahmurna...ustvari i pomalo pjana od noci prije![]()
P.S. Ja uvijek imam ekstra carapa na poslu, ti tako praktikuj za grudnjak (ako imas ormaric na poslu).