U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškarca?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Bellomo

#601 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškarca?

Post by Bellomo »

moonca wrote: Nije potrebno da se zenis, ako ti je to breme- zivite zajedno, ne vidim razliku. :)
Ima više razloga zbog čega neko neće ta ulazi u takvu zajednicu. Bilo sa muške ili ženske strane. Neko npr. zbog vjerskih razloga, nekoga sramota, mahala itd., nismo svi isti.
Ne spadam u ove, nemam ništa protiv takve zajednice. :D
moonca

#602 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškarca?

Post by moonca »

triconja wrote:
moonca wrote:
triconja wrote: Aha, bas da radi par sekundi uzitka sedmicno da me neko pravi budalom, :lol: :lol: :lol: .

Ima se cesalj i vazda se more sta nac na belegiju.
E, ako je par sekundi,jos sedmicno, onda batali jasta. :lol: :lol: :lol:
Zbog cega si ti usla u brak?
Da izigram 'sistem' :roll: :lol: :lol:
sha_ba

#603 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškarca?

Post by sha_ba »

Sreća na mene vazda x meču :mrgreen:
james28

#604 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškarca?

Post by james28 »

ok je da gledaš da ti frajer nije totalni kokuz to jest da se i ne trudi da bude nešto više, ali da to bude presudno ko što je danas, to je suludo, žene jesu postale veliki materijalisti i hoće sve i odmah, kontam da kad žena ima 35-40 godina očekuje od muškarca i neku materijalnu sigurnost (mada u današnje vrijeme kad u svakom trenutku možeš ostati bez posla sigurnost i ne postoji al eto), al mi nisu jasne ove od 20-25 godina što očekuju da su im frajeri rokfeleri, ne kontam otkud će neki momak od 20 do 25 godina imati neke pare, odakle takva očekivanja?
MarlboroGold

#605 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškarca?

Post by MarlboroGold »

Generaliziraš druže i to ne malo. Očigledno si samo takve i upoznavao u tim godinama. Što prije izbaci iz glave mentalitet da su sve žene iste, jer stičem dojam da tako razmišljaš. Za neke jeste presudno, za neke nije, i za to je kriv konzumerizam upakovan kroz TV, medije, društvene mreže itd.

Normalno je da u nekim kasnijim godinama imaju ta očekivanja da nisi kokuz i da si sposoban. Zašto bi zasnovale porodicu sa nekim ko je kokuz i ne želi poboljšati sopstvenu situaciju?
muha_sa

#606 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškarca?

Post by muha_sa »

james28 wrote:ok je da gledaš da ti frajer nije totalni kokuz to jest da se i ne trudi da bude nešto više, ali da to bude presudno ko što je danas, to je suludo, žene jesu postale veliki materijalisti i hoće sve i odmah, kontam da kad žena ima 35-40 godina očekuje od muškarca i neku materijalnu sigurnost (mada u današnje vrijeme kad u svakom trenutku možeš ostati bez posla sigurnost i ne postoji al eto), al mi nisu jasne ove od 20-25 godina što očekuju da su im frajeri rokfeleri, ne kontam otkud će neki momak od 20 do 25 godina imati neke pare, odakle takva očekivanja?
kokuzu je u augustu zima
triconja

#607 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškarca?

Post by triconja »

Mislim da kad bi svi zene/muski (koji mrze drugi spol) danas odradili kastraciju da bi svijet bio bez ratova i sranja za jedno 100 godina :lol: :lol: :lol:
james28

#608 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškarca?

Post by james28 »

MarlboroGold wrote:Generaliziraš druže i to ne malo. Očigledno si samo takve i upoznavao u tim godinama. Što prije izbaci iz glave mentalitet da su sve žene iste, jer stičem dojam da tako razmišljaš. Za neke jeste presudno, za neke nije, i za to je kriv konzumerizam upakovan kroz TV, medije, društvene mreže itd.

Normalno je da u nekim kasnijim godinama imaju ta očekivanja da nisi kokuz i da si sposoban. Zašto bi zasnovale porodicu sa nekim ko je kokuz i ne želi poboljšati sopstvenu situaciju?
to i ja isto kažem, kasnije ok, ali u nekim dvadesetim to gledati mi je van pameti
james28

#609 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškarca?

Post by james28 »

muha_sa wrote:
james28 wrote:ok je da gledaš da ti frajer nije totalni kokuz to jest da se i ne trudi da bude nešto više, ali da to bude presudno ko što je danas, to je suludo, žene jesu postale veliki materijalisti i hoće sve i odmah, kontam da kad žena ima 35-40 godina očekuje od muškarca i neku materijalnu sigurnost (mada u današnje vrijeme kad u svakom trenutku možeš ostati bez posla sigurnost i ne postoji al eto), al mi nisu jasne ove od 20-25 godina što očekuju da su im frajeri rokfeleri, ne kontam otkud će neki momak od 20 do 25 godina imati neke pare, odakle takva očekivanja?
kokuzu je u augustu zima
svi su kokuzi u početku, ne znam nikog ko sa 20-25 godina ima neke pare, odakle, kasnije treba da se trudi da nešto postigne i da zaradi
moonca

#611 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškarca?

Post by moonca »

james28 wrote:
muha_sa wrote:
kokuzu je u augustu zima
svi su kokuzi u početku, ne znam nikog ko sa 20-25 godina ima neke pare, odakle, kasnije treba da se trudi da nešto postigne i da zaradi
Biti ce da izlazis na pogresna mjesta. :zoka:
james28

#612 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškarca?

Post by james28 »

kako misliš, na koja bih trebao izlazit?
MarlboroGold

#613 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškarca?

Post by MarlboroGold »

james28 wrote:
MarlboroGold wrote:Generaliziraš druže i to ne malo. Očigledno si samo takve i upoznavao u tim godinama. Što prije izbaci iz glave mentalitet da su sve žene iste, jer stičem dojam da tako razmišljaš. Za neke jeste presudno, za neke nije, i za to je kriv konzumerizam upakovan kroz TV, medije, društvene mreže itd.

to i ja isto kažem, kasnije ok, ali u nekim dvadesetim to gledati mi je van pameti
Ali si to isto tvrdio i za one 20-25 godina. Nisu sve iste i to je moja opaska na tvoj komentar.
Last edited by MarlboroGold on 05/05/2018 13:02, edited 1 time in total.
moonca

#614 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškarca?

Post by moonca »

Galerije, pozoriste.....koncerte ...ima i tu zanimljivih djevojaka :-)
MarlboroGold

#615 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškarca?

Post by MarlboroGold »

moonca wrote:Galerije, pozoriste.....koncerte ...ima i tu zanimljivih djevojaka :-)
Pa i ne baš... konkretno za pozorišta, opere i slično, puno je tu nazor glumljenja neke kulturološke uzvišenosti, a karakter ravan smeću, što često zna biti kontraproduktivno. To ništa ne mora značiti...
james28

#616 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškarca?

Post by james28 »

daleko da su sve iste, ali govorim da ima DOSTA proračunatih i da raste taj broj
moonca

#617 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškarca?

Post by moonca »

MarlboroGold wrote:
moonca wrote:Galerije, pozoriste.....koncerte ...ima i tu zanimljivih djevojaka :-)
Pa i ne baš... konkretno za pozorišta, opere i slično, puno je tu nazor glumljenja neke kulturološke uzvišenosti, a karakter ravan smeću, što često zna biti kontraproduktivno. To ništa ne mora značiti...
Negdje se moras smjestiti, bolje to nego li 'fufice' ili tako nesto. :-) :)
moonca

#618 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškarca?

Post by moonca »

james28 wrote:daleko da su sve iste, ali govorim da ima DOSTA proračunatih i da raste taj broj
Mozda ti privlacis takve. :-)
MarlboroGold

#619 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškarca?

Post by MarlboroGold »

moonca wrote:
MarlboroGold wrote:
Negdje se moras smjestiti, bolje to nego li 'fufice' ili tako nesto. :-) :)
Ma samo opušteno... ne treba se opterećivati.
james28

#620 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškarca?

Post by james28 »

moonca wrote:
james28 wrote:daleko da su sve iste, ali govorim da ima DOSTA proračunatih i da raste taj broj
ne znam što bih ja privlačio takve haha
moonca

#621 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškarca?

Post by moonca »

james28 wrote:
moonca wrote:
ne znam što bih ja privlačio takve haha
Izgled, ponasanje..... :) 8)
james28

#622 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškarca?

Post by james28 »

e ne znam vala, nisam klošar, nisam bahat, normalna sam osoba e sad haj ga znaj
triconja

#623 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškarca?

Post by triconja »

james28 wrote:
muha_sa wrote:
kokuzu je u augustu zima
Daj ba mojne tih sranja, ja izgledam ko go kurac pa opet imam prilika, znaci bez dinara i tako to. :D
james28

#624 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškarca?

Post by james28 »

pa dobro jbg ne mogu reći, ima tu i neke smotanosti, nespretnosti, nisam ni ja baš neki maher za žene, ne znam te cake, šta uraditi, kako, jbg :lol:
ovo_mi_je_nick

#625 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškarca?

Post by ovo_mi_je_nick »

Fazon je u tome da se vagina uvijek plaćala, direktno ili indirektno. Ko misli da kad se oženi uvijek ima besplatnu ševu neka malo sabere i oduzme račune za razne zajebancije koje nisu potrebne rashodu kućnog budžeta.

Ovo žene znaju i dobro koriste vaginalnu manipulaciju.

Naravno, ljubav je izmislila sirotinja da umače na osnovu romatike ali nažalost to se dešava samo u srednjoj školi i na prvoj godini fakulteta (čitaj do 20 godine). Nakon toga hormoni popuštaju i nastupa logika, razum i urođena manipulacija.

Tako se dese brakovi iz "ljubavi" onih zaljubljenih golupčića sa 18 ali svi znamo da to nije zbog tolike ljubavi nego zbog nestašnih spermića, nestašnih kao hormonalnih nestašluka. Uđe u toplo, tamo vamo, ona uska kao krmeče oko, grudi i bradavice tvrde kao radnički žulj, konta pripišalo mu se ali već kasno, ode miliončić razigranih spermića. Onda kad stomačić počne da raste konta kako se to njemu desilo iskusnom *ebachu sa 18 godina.

Zdravo i razumno je da žene privlači onaj koji se ističe od drugih, po snazi, izgledu, statusu pa i novcu. A i muškarci se trude da budu iznad drugih muškaraca po izgledu, snazi, novcu, statusu da bi privukli pažnju prvenstveno puterica, "dvaestdvica" pa na gore sistemom "ima koja hoće".

Ništa neobično.
Post Reply