U cemu bi tu, po vama, bio problem?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

forUMASH

Post by forUMASH »

ztluhcs wrote:
forUMASH wrote:
Heli Kopter wrote:samo peder ne voli da lize. znaci ako nije peder onda je do tebe. mozda neugodan miris ili si dlakava.
....e moj Zrako Mlat.......mlatis li ti, mlatis..... :D
ma čekaj ba, tek su (mu) prvi okreti i obrtaji... gaining speed :D
....doduse.....prvi obrtaji se u vodu bacaju.... :D
ifbbpro

Post by ifbbpro »

cinderella wrote:nama je TO možda lijepo,ali šta je s muškarcima??? mene fakat zanima šta je u tome njima "lijepo"... kao što neko reče...radije bi nožni prst...FUJ!!!!!!!!! :P
Sto ti imas lijepo misljenje o sebi.. de Boga ti ne seri nego uzivaj u lizanju i bez komentara :P :P :P
90% populacije se lize, i ti sad stala u cudu KAKO TO :oops:
callmethebreeeze

#78 Re: U cemu bi tu, po vama, bio problem?

Post by callmethebreeeze »

Majami wrote:Izmedju vas i njega postoji sve sto treba za pocetak veze, obostrana zaljubljenost, privlacnost, sve frca od strasti, romantike, njeznosti, skoro pa ljubavi, ali vam on ne radi oralni seks. Nikako. Vi se usudite stidljivo da ga pitate zasto, a on to dozivi kao udarac, tesko mu kao da ste ne znam sta pitali. Pitate je li u vama neki problem, a on kaze da naravno nije nego da je u njemu, da nikad nikome to nije mogao raditi i da ne znaci da nece, ali da ima problem s tim.... Naravno da to nije najvaznija stvar u vezi i zivotu, ali kad vidite da neko o tome ne moze da prica, to postane i vama problem i zakomplikuje stvari... Napominjem da se radi o osjetljivom covjeku, a ne o nekom machu koji gleda samo sebi da ugodi.
Ako neko ima neko iskustvo, pomoglo bi.... pozdrav
reci mu da je dobro za usne, da mu nikada vise nece trebati labelo :D
Zhaba

Post by Zhaba »

ifbbpro wrote:
cinderella wrote:nama je TO možda lijepo,ali šta je s muškarcima??? mene fakat zanima šta je u tome njima "lijepo"... kao što neko reče...radije bi nožni prst...FUJ!!!!!!!!! :P
Sto ti imas lijepo misljenje o sebi.. de Boga ti ne seri nego uzivaj u lizanju i bez komentara :P :P :P
:lol: :lol: :lol: cuj 90% :lol: :lol: :lol: :lol:
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Joj tebe :-) :-) :-)
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

Zhaba wrote:
ifbbpro wrote:
cinderella wrote:nama je TO mo¾da lijepo,ali ¹ta je s mu¹karcima??? mene fakat zanima ¹ta je u tome njima "lijepo"... kao ¹to neko reèe...radije bi no¾ni prst...FUJ!!!!!!!!! :P
Onih 10% su jal djeca jal li¾u druge :D
ztluhcs

Post by ztluhcs »

cinderella wrote:nama je TO mo¾da lijepo,ali ¹ta je s mu¹karcima??? mene fakat zanima ¹ta je u tome njima "lijepo"...
Probaj sa odgovaranjem na pitanje ¹ta je generalno na suprotnom spolu LIJEPO? Ni¹ta... Programiran (hardwired) si da ti to bude lijepo i privlaèno... End of story...
_BosanaC

Post by _BosanaC »

ztluhcs wrote:
cinderella wrote:nama je TO možda lijepo,ali šta je s muškarcima??? mene fakat zanima šta je u tome njima "lijepo"...
Probaj sa odgovaranjem na pitanje šta je generalno na suprotnom spolu LIJEPO? Ništa... Programiran (hardwired) si da ti to bude lijepo i privlačno... End of story...
I ti po filozofiji u ova doba udario :-)

Ne konta zasto muskarci glume Lesije a da skonta to ovako kasno :D Mozda da je cetvrtak :lol: :lol: :lol:
ztluhcs

Post by ztluhcs »

_BosanaC wrote:
ztluhcs wrote:
cinderella wrote:nama je TO mo¾da lijepo,ali ¹ta je s mu¹karcima??? mene fakat zanima ¹ta je u tome njima "lijepo"...
Probaj sa odgovaranjem na pitanje ¹ta je generalno na suprotnom spolu LIJEPO? Ni¹ta... Programiran (hardwired) si da ti to bude lijepo i privlaèno... End of story...

Ne konta zasto muskarci glume Lesije a da skonta to ovako kasno :D Mozda da je cetvrtak :lol: :lol: :lol:
ja se ne pitam sto je njima TO lijepo, i zahvaljujem ¹to jest :D svaki dan :D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

ztluhcs wrote:
_BosanaC wrote:
ztluhcs wrote: Probaj sa odgovaranjem na pitanje šta je generalno na suprotnom spolu LIJEPO? Ništa... Programiran (hardwired) si da ti to bude lijepo i privlačno... End of story...

ja se ne pitam sto je njima TO lijepo, i zahvaljujem što jest :D svaki dan :D
Amin :D
danas

Post by danas »

za nedojebanu raju iz partera :oops: :D :D :D

Image
Heli Kopter

Post by Heli Kopter »

ja volim da lizem toliko, da mogu, zavukao bih glavu u vaginu. nista na svijetu nema ukusnije od picthke.
ifbbpro

Post by ifbbpro »

ztluhcs wrote:
Zhaba wrote:
ifbbpro wrote: Sto ti imas lijepo misljenje o sebi.. de Boga ti ne seri nego uzivaj u lizanju i bez komentara :P :P :P
Onih 10% su jal djeca jal ližu druge :D
Bosnaski jezik u 100 pitanja i 100 odgovora
Dževad Jahić
Linguos
Sarajevo, 1999.

Procitaj ovu knjigu ako ti se raspravlja o pravopisu, pa kad se zasitis toga dodji ovdje na forum.
Bojim se da je pravilno reci bolesan a ne bolestan na bos. jeziku, cisto da znas. Znas sta hocu da kazem.
ifbbpro

Post by ifbbpro »

Heli Kopter wrote:ja volim da lizem toliko, da mogu, zavukao bih glavu u vaginu. nista na svijetu nema ukusnije od picthke.
:lol: :lol:
Hajmo covjeku udijeliti malo 8)
Ima li vas, zenske :P
Zhaba

Post by Zhaba »

ifbbpro wrote:
ztluhcs wrote:
Zhaba wrote: :lol: :lol: :lol: cuj 90% :lol: :lol: :lol: :lol:
Dževad Jahić
Linguos
Sarajevo, 1999.

Procitaj ovu knjigu ako ti se raspravlja o pravopisu, pa kad se zasitis toga dodji ovdje na forum.
Bojim se da je pravilno reci bolesan a ne bolestan na bos. jeziku, cisto da znas. Znas sta hocu da kazem.
uhhh neko s levom ustao :roll: ili to sinoc nisi mogao lizati 8-) :D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

ifbbpro wrote:
ztluhcs wrote:
Dževad Jahić
Linguos
Sarajevo, 1999.

Ako ja napisem pravopis, ako ces vec o pravopisu, hoce li on postati sveto slovo, pogotovo u nasoj drzavi gdje se i pravopisi pisu kako se kome digne qrac?

Sjeti se malo Senahida Halilovica, i njegovog 'pravopisa' u kojem je recimo potpuno neispravno reci basta a ispravno je samo i iskljucivo basCa, dok je basTovan ispravno ali je basCovan neispravno itd.

Znam ne jednog profesora jezika, sto univerzitetskog sto srednjoskolskog, koji su pisali od smijeha na neke nebuloze koje je pokusao ugraditi u jezik samo kako bi se on razlikovao od nama mrskih 'susjedskih'.
ifbbpro

Post by ifbbpro »

Samo mu reci HAJMO SE IGRATI LINGVISTIKE :lol: :-)
_BosanaC

Post by _BosanaC »

ifbbpro wrote:Samo mu reci HAJMO SE IGRATI LINGVISTIKE :lol: :-)
Mozda je neki matematicki tip :-) pa pozeli dokazati da je 1+1=3 :D
bonsai

Post by bonsai »

Ako je hairlija plaho osjetljiv,kako kazes onda se dobro plakni sapunom od jabuke ili bilo kojim drugim,samo se plakni i prorijedi zivicu i uspijeh nece izostati!
danas

Post by danas »

seka wrote: @majami...evo u jeziku je problem :lol:
ote mi slovo iz tastature :D :D
ztluhcs

Post by ztluhcs »

ifbbpro wrote:
ztluhcs wrote:
Onih 10% su jal djeca jal li¾u druge :D
D¾evad Jahiæ
Linguos
Sarajevo, 1999.

<kultura>
Jes ti nekad èuo da se neke izjave i napisane misli mogu malo "nategnuti" i manipulisati samo radi kanalisanja i odreðivanja smjera dijaloga?

Ako trebam nacrtati: ovo iznad je bilo natezanje izjave da bi se zajebancija nastavila.
</kultura>

<manje_kulture>
*ebo te i jezik i pravila, misli¹ ti si meni mnogo bitan da analiziram tvoj pravopis du¾e od 2 sekunde i tro¹im svoje vrijeme na to...
</manje_kulture>
patrius

Post by patrius »

cuj,u cemu je problem?pa u njemu,nije valjda u "njoj"...
ifbbpro

Post by ifbbpro »

ztluhcs wrote:
ifbbpro wrote:
ztluhcs wrote: Onih 10% su jal djeca jal ližu druge :D
Dževad Jahić
Linguos
Sarajevo, 1999.

<kultura>
Jes ti nekad čuo da se neke izjave i napisane misli mogu malo "nategnuti" i manipulisati samo radi kanalisanja i određivanja smjera dijaloga?

Ako trebam nacrtati: ovo iznad je bilo natezanje izjave da bi se zajebancija nastavila.
</kultura>

<manje_kulture>
*ebo te i jezik i pravila, misliš ti si meni mnogo bitan da analiziram tvoj pravopis duže od 2 sekunde i trošim svoje vrijeme na to...
</manje_kulture>
natezanje izjave.. whatever..
respect, no fight
fuck Bosnian, speak English :D
Saray_Di

Post by Saray_Di »

pusti covjeka,mozda mu se jednostavno ne svidja,ili je gadljiv!?
nemoj ga forsirat da radi nesto sto ne zeli,to je sebicno!
BuFu

#100 Re: U cemu bi tu, po vama, bio problem?

Post by BuFu »

Majami wrote:Izmedju vas i njega postoji sve sto treba za pocetak veze, obostrana zaljubljenost, privlacnost, sve frca od strasti, romantike, njeznosti, skoro pa ljubavi, ali vam on ne radi oralni seks. Nikako. Vi se usudite stidljivo da ga pitate zasto, a on to dozivi kao udarac, tesko mu kao da ste ne znam sta pitali. Pitate je li u vama neki problem, a on kaze da naravno nije nego da je u njemu, da nikad nikome to nije mogao raditi i da ne znaci da nece, ali da ima problem s tim.... Naravno da to nije najvaznija stvar u vezi i zivotu, ali kad vidite da neko o tome ne moze da prica, to postane i vama problem i zakomplikuje stvari... Napominjem da se radi o osjetljivom covjeku, a ne o nekom machu koji gleda samo sebi da ugodi.
Ako neko ima neko iskustvo, pomoglo bi.... pozdrav

Nisam citala sve komentare, pa neznam dali si rekla dali je imao mozda lose iskustvo "lizanjem". Drugacije je kod zena, zene moraju da vise vode racuna o higeni dole. Mi ipak imamo mensus, neke zene bijelo pranje, i neznam sta jos :D Neznam dali se brijes, ali to trebas obavezno. Mozda bi mogla malo meda staviti dole da mu slatko bude :) Nista sa secerom da nebi bijelo pranje dobila, slag i tako, nego meda, to ti je i zdravo :) Polako, budi strpljivai i sve ce biti ok :)
Last edited by BuFu on 13/05/2007 10:40, edited 1 time in total.
Post Reply