Tebi se gadi, a ne smeta ti ako momak ne zeli......ali je lijepo.........jelda?......_sa_ wrote:ne smeta mi ako momak ne zeli, dakle stvar je zelje.
nit ja koga silim, nit mene ko sili.
sve zavisi od osobe do osobe i ne vidim u tome nista cudno
U cemu bi tu, po vama, bio problem?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
*mima*
Last edited by *mima* on 21/04/2007 11:45, edited 1 time in total.
-
_sa_
sta je tu smijesno?mima wrote:
Tebi se gadi, a ne smeta ti ako momak zeli............![]()
![]()
![]()
![]()
.............hajmo se malo smijat........
rekoh ne smeta mi ako NE zeli
da sam musko radije bih nozni prst cuclala nego zensku stvar liznula.
ti totalno fulas poentu price, ne lizem je ja, boli me dupe ako se njemu ne gadi.
sram me bilo.
bas sam egocentrik
Last edited by _sa_ on 21/04/2007 11:57, edited 2 times in total.
- new_jazzWa
Hajd vala mima,ionako samo bacas koske po forumu...
-
cinderella
nama je TO možda lijepo,ali šta je s muškarcima??? mene fakat zanima šta je u tome njima "lijepo"... kao što neko reče...radije bi nožni prst...FUJ!!!!!!!!! 
-
cinderella
ma daj bolan...pa kako neutrališete sve te "mirise"...ja vas fakat ne razumijem...ali činjenica je da vama to predstavlja "nešto"...daj nek neko kaže šta vidite u tome...baš me zanima...registrovan wrote:nista se vi ne sekirajte, priroda se pobrinula za tocinderella wrote:nama je TO možda lijepo,ali šta je s muškarcima??? mene fakat zanima šta je u tome njima "lijepo"... kao što neko reče...radije bi nožni prst...FUJ!!!!!!!!!
-
Vertigo
eeee, kada udari u glavu ne vidimo mi nistacinderella wrote:ma daj bolan...pa kako neutrališete sve te "mirise"...ja vas fakat ne razumijem...ali činjenica je da vama to predstavlja "nešto"...daj nek neko kaže šta vidite u tome...baš me zanima...registrovan wrote:nista se vi ne sekirajte, priroda se pobrinula za tocinderella wrote:nama je TO možda lijepo,ali šta je s muškarcima??? mene fakat zanima šta je u tome njima "lijepo"... kao što neko reče...radije bi nožni prst...FUJ!!!!!!!!!
-
cinderella
znam da ne vidite,ali osjetite,živi bili... jel to dio neke te vaše muške perverzije ili...????registrovan wrote:eeee, kada udari u glavu ne vidimo mi nistacinderella wrote:ma daj bolan...pa kako neutrališete sve te "mirise"...ja vas fakat ne razumijem...ali činjenica je da vama to predstavlja "nešto"...daj nek neko kaže šta vidite u tome...baš me zanima...registrovan wrote: nista se vi ne sekirajte, priroda se pobrinula za to
-
Vertigo
nismo mi krivi sto smo takicinderella wrote:znam da ne vidite,ali osjetite,živi bili... jel to dio neke te vaše muške perverzije ili...????registrovan wrote:eeee, kada udari u glavu ne vidimo mi nistacinderella wrote: ma daj bolan...pa kako neutrališete sve te "mirise"...ja vas fakat ne razumijem...ali činjenica je da vama to predstavlja "nešto"...daj nek neko kaže šta vidite u tome...baš me zanima...
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
cinderella wrote: ...... ali osjetite, živi bili... jel to dio neke te vaše muške perverzije ili...????
Ima ih pa mirom mirisu, ... k`o karanfili, k`o pupoljak ruze, ...
Uostalom, .... kiseli kupus damfa, al`... skoro svi volimo sarmu, ....
-
hapsi sve
#65 Re: U cemu bi tu, po vama, bio problem?
ztluhcs wrote:Ti da si fina cura nit bi radila nit bi pitala!Majami wrote:Izmedju vas i njega postoji sve sto treba za pocetak veze, obostrana zaljubljenost, privlacnost, sve frca od strasti, romantike, njeznosti, skoro pa ljubavi, ali vam on ne radi oralni seks. Nikako. Vi se usudite stidljivo da ga pitate zasto, a on to dozivi kao udarac, tesko mu kao da ste ne znam sta pitali. Pitate je li u vama neki problem, a on kaze da naravno nije nego da je u njemu, da nikad nikome to nije mogao raditi i da ne znaci da nece, ali da ima problem s tim.... Naravno da to nije najvaznija stvar u vezi i zivotu, ali kad vidite da neko o tome ne moze da prica, to postane i vama problem i zakomplikuje stvari... Napominjem da se radi o osjetljivom covjeku, a ne o nekom machu koji gleda samo sebi da ugodi.
Ako neko ima neko iskustvo, pomoglo bi.... pozdrav![]()
![]()
![]()
-
sumiko
Majami wrote:ima preko 30. Nije problem da nece da razgovara nego da nije mogao, zelio, ne znam ni ja sta... Ma zapravo, problem je sto mislim da nije problem TO samo po sebi nego mozda nesto drugo na sta bi znali odgovoriti oni koji imaju isti problem s tim...
Jednostavno je, nema tu problema, covjek to ne voli i gotovo.
Isto tako vjerujem da bi on zelio da to voli, i da ce na kraju probati i iskreno zavoliti.
Ja sam imala gadjenje godinama, bez obzira je li veza ili usputni seks, nema sanse da ga stavim u usta, ma sta ti je, prije bih sa zgrade skocila. Sad mi je to sladje nego jagode sa slagom (koje OBOZAVAM!!!) i naravno postalo je obavezni dio seksa, a bilo mi je nezamislivo
Ono sto bi se moglo desiti je da se kod njega javlja i doza nesigurnosti, jer ima toliko godina kada bi vec trebao (ko kaze!?, ali eto tako je) biti stela u tome, a on to ne praktikuje. Narocito ako je osjetljiv kao sto kazes, pretpostavljam da vam je seks inace super, i da bez oralnog seksa uzivate oboje, a doci ce i to na red garant! (ako se veza odrzi naravno). Moj savjet ti je da ne potenciras pricu o tome, daj mu vremena, iskoristi rodjendan ili neku priliku pa mu (vama) kupi neku knjigu o seksu (ima sad ona popularna Kamasutra danas ili sl., imas je u mladinskoj knjizari), zajedno je kao izucavajte, kad naidjete na dio sa oralnim ne pravi se pametna, ne guraj mu pod nos. Pusti ga neka sam napravi taj korak, vjerovatno se i njemu vrti po glavi kako bi to trebao odraditi. Ti sa svojim aktivnostima nastavi normala, doci ce i on tobe.
Sretno
-
misha
ili...
ako ti volis njemu radit oralni sex ...zasto nonsalantno ne namjestis se u pozu 69..?? lijepo ti gore, dole njemu radi sve sta treba a on nema kud...
pa vidi sta ce bit... ako odbije i tako izravan pristup..pusti ga i pomiri se s tim da neces to imat..sto i nije toliko strasno...dobar sex je milion razlicitih stvari...
ako ti volis njemu radit oralni sex ...zasto nonsalantno ne namjestis se u pozu 69..?? lijepo ti gore, dole njemu radi sve sta treba a on nema kud...
pa vidi sta ce bit... ako odbije i tako izravan pristup..pusti ga i pomiri se s tim da neces to imat..sto i nije toliko strasno...dobar sex je milion razlicitih stvari...
-
Heli Kopter
samo peder ne voli da lize. znaci ako nije peder onda je do tebe. mozda neugodan miris ili si dlakava.
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
ma èekaj ba, tek su (mu) prvi okreti i obrtaji... gaining speedforUMASH wrote:....e moj Zrako Mlat.......mlatis li ti, mlatis.....Heli Kopter wrote:samo peder ne voli da lize. znaci ako nije peder onda je do tebe. mozda neugodan miris ili si dlakava.