kiky wrote:
U BRČKOM ZABRANJENO GLEDATI ZMAJEVE?!
-
googi
#201 Re: U BRČKOM ZABRANJENO GLEDATI ZMAJEVE?!
-
Lug
#202 Re: U BRČKOM ZABRANJENO GLEDATI ZMAJEVE?!
Ne, stvarno, kako je nekom moglo pasti na pamet da bi delije and co. mogli nesto ruzno, boze sacuvaj, napraviti, stvarno .. to su divni decki i toliko vole BiH da je to za ne povjerovat. Za frku treba dvoje .. mirno spavajte..detroit-mercy wrote:Izgleda da je snaga ovoga foruma tako velika, da kada su oni koji su mislili da izazovu medjunacionalne sukobe sirih razmjera pod uticajem stranih obavjestajnih agencija uvidjeli koja im prijetnja dolazi od forumasa odlucnih da brane ustavni poredak, do zadnje tipke na tastaturi ,odlucili da svoje zle namjere odloze za neki drugi puta.
Hvala svim forumasima koji su uticali da ne dodje do medujunacionalnih sukoba sirih razmjera i do rusenja ustavnog poretka. Isto tako da se zahvalim svim forumasima zbog kojih stotine navijaca iz Srbije nisu imale dovoljno hrabrosti da se upute na megdan cuvarima ustvnog poretka preko kompe.
Jos jednom su snage dobra trijumfovale nad snagama zla, koristim priliku da vam jos jednom cestitam i pozelim jos vise ovako uspijesnih akcija.
- RkeKoke
#203 Re: U BRČKOM ZABRANJENO GLEDATI ZMAJEVE?!
...rata nece biti...Lug wrote:Ne, stvarno, kako je nekom moglo pasti na pamet da bi delije and co. mogli nesto ruzno, boze sacuvaj, napraviti, stvarno .. to su divni decki i toliko vole BiH da je to za ne povjerovat. Za frku treba dvoje .. mirno spavajte..detroit-mercy wrote:Izgleda da je snaga ovoga foruma tako velika, da kada su oni koji su mislili da izazovu medjunacionalne sukobe sirih razmjera pod uticajem stranih obavjestajnih agencija uvidjeli koja im prijetnja dolazi od forumasa odlucnih da brane ustavni poredak, do zadnje tipke na tastaturi ,odlucili da svoje zle namjere odloze za neki drugi puta.
Hvala svim forumasima koji su uticali da ne dodje do medujunacionalnih sukoba sirih razmjera i do rusenja ustavnog poretka. Isto tako da se zahvalim svim forumasima zbog kojih stotine navijaca iz Srbije nisu imale dovoljno hrabrosti da se upute na megdan cuvarima ustvnog poretka preko kompe.
Jos jednom su snage dobra trijumfovale nad snagama zla, koristim priliku da vam jos jednom cestitam i pozelim jos vise ovako uspijesnih akcija.
![]()
![]()
![]()
- Real Khan
#204 Re: U BRČKOM ZABRANJENO GLEDATI ZMAJEVE?!
Pa da znaš ono što ne znaš, ne bi ovako pisao... samo ću ti reći da nisi u pravu. Forum ima ogromnu moć, ali ne u onom smislu kako ti parcipiraš moć i silu već na sasvim drugačiji način. U konkretnom primjeru sam doznao za ovu mogućnost zabrane upravo od kolega forumaša. Kada sam procijenio nivo rizika, odmah sam otišao u Brčko i razgovarao i sa policijom i predstavnicima Skupštine i lijepo im ukazao na moguće posljedice (jebiga, posao mi je upravo takav da imam mogućnost otići i direktno razgovarati sa ljudima koji se nešto pitaju na terenu). Dakle, nije forum samo "tipkanje" i "prdež" nego tu ima dosta i akcije, reakcije, koordinacije...if you know what I meandetroit-mercy wrote:Izgleda da je snaga ovoga foruma tako velika, da kada su oni koji su mislili da izazovu medjunacionalne sukobe sirih razmjera pod uticajem stranih obavjestajnih agencija uvidjeli koja im prijetnja dolazi od forumasa odlucnih da brane ustavni poredak, do zadnje tipke na tastaturi ,odlucili da svoje zle namjere odloze za neki drugi puta.
- veljaca
#206 Re: U BRČKOM ZABRANJENO GLEDATI ZMAJEVE?!
Real Khan - mozes li istraziti sta se desilo u Janji ?????? . ( Navodno - policija pretukla mladice koji su slavili pobjedu BiH nad Estonijom ) .Real Khan wrote:Pa da znaš ono što ne znaš, ne bi ovako pisao... samo ću ti reći da nisi u pravu. Forum ima ogromnu moć, ali ne u onom smislu kako ti parcipiraš moć i silu već na sasvim drugačiji način. U konkretnom primjeru sam doznao za ovu mogućnost zabrane upravo od kolega forumaša. Kada sam procijenio nivo rizika, odmah sam otišao u Brčko i razgovarao i sa policijom i predstavnicima Skupštine i lijepo im ukazao na moguće posljedice (jebiga, posao mi je upravo takav da imam mogućnost otići i direktno razgovarati sa ljudima koji se nešto pitaju na terenu). Dakle, nije forum samo "tipkanje" i "prdež" nego tu ima dosta i akcije, reakcije, koordinacije...if you know what I meandetroit-mercy wrote:Izgleda da je snaga ovoga foruma tako velika, da kada su oni koji su mislili da izazovu medjunacionalne sukobe sirih razmjera pod uticajem stranih obavjestajnih agencija uvidjeli koja im prijetnja dolazi od forumasa odlucnih da brane ustavni poredak, do zadnje tipke na tastaturi ,odlucili da svoje zle namjere odloze za neki drugi puta.
Jos jednom su snage dobra trijumfovale nad snagama zla, koristim priliku da vam jos jednom cestitam i pozelim jos vise ovako uspijesnih akcija.Kao što rekoh, samo ti uživaj i slobodno piši svašta...ja se odlično zabavljam
- kiky
#207 Re: U BRČKOM ZABRANJENO GLEDATI ZMAJEVE?!
začudio bih se da su omogučili građanima da nesmetano prate i navijaju za svoju reprezentaciju ...
i pri tom obezbjeđivali da ih ko mrko ne pogleda ...
i pri tom obezbjeđivali da ih ko mrko ne pogleda ...
-
Nihad_27
#208 Re: U BRČKOM ZABRANJENO GLEDATI ZMAJEVE?!
Bosnjaka ima najvise u Brckom. I medu zivorodenim najvise ima Bosnjaka. A ko ima vise beba njegova je i vecina u buducnost.
Vazno je istaknuti da je propao i proces srbizacije Brckog. Naime vise Srba se iseli iz Brckog nego sto ih se doseli.
I na kraju Bosnjaci su naseljeni u vecim selima/naseljima oko Brckog. Tu je natalitet uvjek veci nego u gradskim sredinama i proces migracija ide u smjeru selo-grad tako da ce procenat Bosnjaka u Brckom konstatno rasti.
Inace link za skole u Brckom. Pogledajte....imate i imena ucenika i nastavnika.
http://www.skole.bdcentral.net
Stranica IZ BRCKO gdje ima podataka o broju stanovnika u raznim naseljima.
http://www.medzlisbrcko.ba
Vazno je istaknuti da je propao i proces srbizacije Brckog. Naime vise Srba se iseli iz Brckog nego sto ih se doseli.
I na kraju Bosnjaci su naseljeni u vecim selima/naseljima oko Brckog. Tu je natalitet uvjek veci nego u gradskim sredinama i proces migracija ide u smjeru selo-grad tako da ce procenat Bosnjaka u Brckom konstatno rasti.
Inace link za skole u Brckom. Pogledajte....imate i imena ucenika i nastavnika.
http://www.skole.bdcentral.net
Stranica IZ BRCKO gdje ima podataka o broju stanovnika u raznim naseljima.
http://www.medzlisbrcko.ba
- kiky
#209 Re: U BRČKOM ZABRANJENO GLEDATI ZMAJEVE?!
narovučenije ...
čuna je najbolje oružje ..
( to je tajno obosansko oružje, još osunečen, udara bolje nego dum - dum metak ... )
čuna je najbolje oružje ..
( to je tajno obosansko oružje, još osunečen, udara bolje nego dum - dum metak ... )