U Ambasadu BiH u Rusiji stiglo pismo prijetećeg sadržaja

brdo

Post by brdo »

nocna_mora1001_noci wrote:
Edin H. wrote:
suncokret13 wrote:rusija i
:? :? :? :? :?

Drevni simbol carske Rusije :lol: :lol: :lol:
a Hitler prvo napao Beograd :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ma bilo usput :lol:
brdo

Post by brdo »

Nihad_27 wrote:
Edin H. wrote:
suncokret13 wrote:rusija i
:? :? :? :? :?

Drevni simbol carske Rusije :lol: :lol: :lol:
Rusija je raj za naciste. Tamo imaju svoje milicije i to svakodnevno demonstriraju. Godisnje se desi na desetine ubistava ljudi neruskog porijekla.

http://www.youtube.com/watch?v=r1uR95pQhsM

http://www.youtube.com/watch?v=j59BiLwdNO8

A mali rusi imitiraju svoju bratiju
http://www.youtube.com/watch?v=RK9by4G0QiA
na desetine je malo sada vec na stotine
brdo

Post by brdo »

sitno wrote:
Maraschino wrote:Kakve veze mi imamo sa Kosovom. :?

Niti smo priznali neovisnost niti planiramo...zasto onda pismo.
Tacno je da mi nemamo nikakve veze sa Kosovom, ali ko kaze da BIH nece priznati Kosovo?
I jos nesto: pismo sigurno nisu poslali rusi nego srbi, to je bar jasno.
to ti je pedeset posto istine ostalo racunaj na drugu polovinu :?
sule_krug

Post by sule_krug »

i za vrijeme sovjetskog saveza rusi su mogli biti samo oni koji su rodjeni tu ostali nisu nikada imali ista prava kao rusi
i to je i danas na djelu
suncokret13

Post by suncokret13 »

tesko za povjerovati da idu zajedno :

Image

i

Image
feral.tribune

Post by feral.tribune »

Maraschino wrote:
sitno wrote:

Tacno je da mi nemamo nikakve veze sa Kosovom, ali ko kaze da BIH nece priznati Kosovo? I jos nesto: pismo sigurno nisu poslali rusi nego srbi, to je bar jasno.
To isto Kosovo, priznat ce i Srbija kao sto je priznala i BiH, CG,...( nema vise takozvana BiH, nece biti ni lazna drzava Kosovo) pa zasto je nebi priznala i BiH.

Za ovo drugo si u pravu. Nezna bacuska od votke ni gdje je Kosovo a jos pisma da pise.
Tacno .
feral.tribune

Post by feral.tribune »

osoba wrote:il' sam ja luda il meni ovo ni malo nije smijesno. navelo me da se se vratim na ratni period kad nismo znali hocemo li biti sutra. a sad nekako smo vraceni u normalnu nenormalnost bosanske svakodnevnice i smijemo se kojekakvim prijetecim porukama. koja bi se drzava smijala tome na svijetu?

nasekirah se ziva, valjda sto sam ratno dijete...
:skoljka:
Svaka normalna drzava na svijetu bi se smijala prijetecim porukama koje Srbi salju Bosancima predstavljajuci se kao Rusi .Srpska hrabrost i junastvo se krije iza ruske suknje .Nemaju vise muda ni da posalju prijetece pismo u Sarajevo a tukli su ga snajperima i projektilima dok su ljudi bili u kavezu kao zvijeri .U Bosnu su cetnici iz Chicaga i Moskve dolazili 92 - 95 na safari .Umjesto tigrova ubijali su ljude .Bosanske muslimane .Sada im ostaju ovakve poruke .Ko se boji Srba i Rusa .Rusija i Srbija ce priznati Kosovo prije Bosne .Ovo je samo znak da je panika zahvatila sumnjake i da dolazi kraj necemu sto je nasatalo na genocidu .
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Ne bih ja sada puno pametovao, ali razmak, oli ti space ide poslije tacke, ne prije...
cika-pero

Post by cika-pero »

ima ima decko, da smo ih priznali ne bi nam se ovo desilo, ovako nas moze svak da g..... da izvines :D :P
ulpinian

Post by ulpinian »

Sinoć, u sali rektorata, ruski ambasador reče da su mu do sada pet (5) puta prijetili i da nikad nije izlazio sa tim u javnost, pa da su im i auto zavrnuli, pa da se ne osjecaju sigurno... pa svašta nešt', ali reče i to da nema potrebe praviti diplomatski skandal zbog nekog idiota i maloumnika koji je poslao te prijetnje.
and

Post by and »

terorizam.
trebalo bi onog stručnjaka za terorizam iz beograda zaposliti da malo istraži.
doduše možda u beogradu ima više posla.
krivorijek

Post by krivorijek »

To isto Kosovo, priznat ce i Srbija ...
Ma ko ce bolan to priznat? Koje godine?

To ti se moze dogoditi samo u slucaju da scientology zavlada Srbijom.

Evo ga, dobar plot za SF story: godina je 2080, pred spomenikom Tom Cruise-a se u centru Beograda dostojanstveno okupilo nekoliko stotina hiljada stanovnika sajentoloske vjeroispovijesti, trazeci od vlade da konacno prizna Kosovo. Sa bine pljuste vatreni pozivi nekoliko prominentnih sajentologa za priznanjem Kosova.

U istim trenucima se u jednom manastiru na Kosovu susrecu visoki izaslanik iz office of president of scientology church i manastirski vladika da prodiskutuju situaciju. Na TV-u gledaju live prenos mitinga iz Beograda, piju rakijicu i pricaju.

Evo, hajde sad, ko bi znao ovo lijepo napisat pa ostavit na:http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=48019 :lol:
Post Reply