Ovo mu je uslo u legendu. Antologijski reprezent licemjerstva u bosnjackih politicara.

Dasi wrote:
On je,vec se javljo prije sa svojim nebulozama...cyprus wrote:Pošto nisam tviteraš, niti sam to kad bio i ne znam kako to tamo hoda... Jel moguće da ovo nije Hamdo, nego da se neko predstavlja ko on?
Tacno me stid njegove nenadjebive bruke...dezurni_ucenik wrote:
Ovo mu je uslo u legendu. Antologijski reprezent licemjerstva u bosnjackih politicara.
Ovaj Lipovača isti Hemuli iz Mumijeva.Dasi wrote:
Koliko se ja sjećam jedan mandat, sa onim demonstracijama, formalnom ostavkom itd. A, valjda, prije toga 2 mandata gradonačelnik. Neka me ispravi netko iz Krajine, ako sam u krivu.Anabella wrote:Koliko dugo je on bio premijer??
Sto jest jest, kao nacelnik je bio prporod za Bihac.KatarinaKosaca wrote:Koliko se ja sjećam jedan mandat, sa onim demonstracijama, formalnom ostavkom itd. A, valjda, prije toga 2 mandata gradonačelnik. Neka me ispravi netko iz Krajine, ako sam u krivu.Anabella wrote:Koliko dugo je on bio premijer??
Ako pod preporod računaš zavaljivanje grad u kredite zbog šminkanja gradske jezgre onda je i moj dajdža preporodio Luke svojim kreditom u švicarcima za uređenje kuće i okućnice. Samo što će se moj dajdža možda i objesiti a Hamdu i Pupana zaboli briga za stalna zavaljivanja zbog kojih će na kraju cijena parkinga kod Kule biti viša neg' na Jelisejskim Poljima.fosna2014 wrote:Sto jest jest, kao nacelnik je bio prporod za Bihac.KatarinaKosaca wrote:Koliko se ja sjećam jedan mandat, sa onim demonstracijama, formalnom ostavkom itd. A, valjda, prije toga 2 mandata gradonačelnik. Neka me ispravi netko iz Krajine, ako sam u krivu.Anabella wrote:Koliko dugo je on bio premijer??Njemu je sila udarila u glavu i to je osnovni problem.
Bar je ljepse. Budimo iskreni, sta bi se desilo sa tim parama da nisu ulozene u jezgru grada? Mozda bi te pare ulozila SDA da, kako kazu, naprave firme!VCorp wrote:Ma dajte Biscani, hajmo biti realni. J
e li trebalo u vremenu krize milione davati za šminku centra ? Isto sranje kao kod nas u Cazinu, usminkalo se, rekao bi covjek kad dođe to je pocetak novog New Yorka ili Pariza, sve sa bečkom školom na otvorima dok već standardni plesni klub salje svoju djecu da zaplesu malo valcer pred ljudima koji su od klasike do jučer znali samo za Sinana Sakica i Šabana Saulica.
Eno nedavno izašle statistike, po otvorenim radnim mjestima Cazin među zadnjima u USK, na primjeru Bihaca tačno se vidi da ih drzi malo gore to sto su administrativni centar kantona i fotelje. Sve neka gluma, a rasprodaše pola Bihaća. Pa sad ove scene sa hidrocentralom, da im narod nije prijetio prodali bi to SDA kriminalci isti dan. Braco krajiska ne dajmo se zavarati s tom estetikom, treba to plaćati a sigurno Hamdo i Ogi to nece platiti iz svojih dzepova, zato nam nabijaju svako pola godine neke nove poreze koji se placaju samo kod nas.
Pa kad vec razmisljas sta bi se desilo, razmisli o tome šta se sve moglo s tim parama. Normalno da je lijepo za vidjeti, jedini je problem sto se cigle i beton ne jedu.fosna2014 wrote:Bar je ljepse. Budimo iskreni, sta bi se desilo sa tim parama da nisu ulozene u jezgru grada? Mozda bi te pare ulozila SDA da, kako kazu, naprave firme!VCorp wrote:Ma dajte Biscani, hajmo biti realni. J
e li trebalo u vremenu krize milione davati za šminku centra ? Isto sranje kao kod nas u Cazinu, usminkalo se, rekao bi covjek kad dođe to je pocetak novog New Yorka ili Pariza, sve sa bečkom školom na otvorima dok već standardni plesni klub salje svoju djecu da zaplesu malo valcer pred ljudima koji su od klasike do jučer znali samo za Sinana Sakica i Šabana Saulica.
Eno nedavno izašle statistike, po otvorenim radnim mjestima Cazin među zadnjima u USK, na primjeru Bihaca tačno se vidi da ih drzi malo gore to sto su administrativni centar kantona i fotelje. Sve neka gluma, a rasprodaše pola Bihaća. Pa sad ove scene sa hidrocentralom, da im narod nije prijetio prodali bi to SDA kriminalci isti dan. Braco krajiska ne dajmo se zavarati s tom estetikom, treba to plaćati a sigurno Hamdo i Ogi to nece platiti iz svojih dzepova, zato nam nabijaju svako pola godine neke nove poreze koji se placaju samo kod nas.![]()
Ovako je lijepo za vidjeti, nemamo se sta stidjeti svoga grada. Sto bismo mi rekli: "Ko ga jebe".
Ne ulazeci u vasu raspravu, moram reci da se imate cime ponositi. Za mene najljepsi dio zemlje, divni ljudi, mjesta obnovljena i sredjena, sve cisto i uredno, priroda lijepa,ocuvana, jednom rijecju imate na sta biti ponosni. Svaki odlazak (poslovni) tamo mi je punjenje baterija i pravi odmor, a povratak u ovaj sarajevski cemer tesko pada, iako je kroz isti proslo i nestalo puno vise para, nego u svim ostalim dijelovima zemlje.VCorp wrote:Pa kad vec razmisljas sta bi se desilo, razmisli o tome šta se sve moglo s tim parama. Normalno da je lijepo za vidjeti, jedini je problem sto se cigle i beton ne jedu.fosna2014 wrote: Bar je ljepse. Budimo iskreni, sta bi se desilo sa tim parama da nisu ulozene u jezgru grada? Mozda bi te pare ulozila SDA da, kako kazu, naprave firme!![]()
Ovako je lijepo za vidjeti, nemamo se sta stidjeti svoga grada. Sto bismo mi rekli: "Ko ga jebe".
Zato što smo za vas Zapadprivremeni wrote:Ne ulazeci u vasu raspravu, moram reci da se imate cime ponositi. Za mene najljepsi dio zemlje, divni ljudi, mjesta obnovljena i sredjena, sve cisto i uredno, priroda lijepa,ocuvana, jednom rijecju imate na sta biti ponosni. Svaki odlazak (poslovni) tamo mi je punjenje baterija i pravi odmor, a povratak u ovaj sarajevski cemer tesko pada, iako je kroz isti proslo i nestalo puno vise para, nego u svim ostalim dijelovima zemlje.VCorp wrote:Pa kad vec razmisljas sta bi se desilo, razmisli o tome šta se sve moglo s tim parama. Normalno da je lijepo za vidjeti, jedini je problem sto se cigle i beton ne jedu.fosna2014 wrote: Bar je ljepse. Budimo iskreni, sta bi se desilo sa tim parama da nisu ulozene u jezgru grada? Mozda bi te pare ulozila SDA da, kako kazu, naprave firme!![]()
Dr Hamdija Lipovača @Lipovaca
Vucic, Vuk, Vucina...
Reuf Bajrovic @RBajrovic
@suljagic2014 u novim prostorijama. pozdrav za ekipu iz SB
Reuf Bajrovic @RBajrovic
pozdrav uvijek dobro upucenoj ekipi iz SB, vazda ste nas znali dobro zabaviti http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/316 ... ranku.html …
Enid Tahirović pristupio Socijaldemokratskoj partiji Bosne i Hercegovine. @SasaMagazinovic @NiksicN