Twitter i Facebook - domaci politicari

dezurni_ucenik

#76 Re: Twitter i Facebook - domaci politicari

Post by dezurni_ucenik »

Image

Ovo mu je uslo u legendu. Antologijski reprezent licemjerstva u bosnjackih politicara.
kamen spoticanja

#77 Re: Twitter i Facebook - domaci politicari

Post by kamen spoticanja »

Dasi wrote:Image
:shock: :shock:
Sta je ba ovim likovima
sumirprimus

#78 Re: Twitter i Facebook - domaci politicari

Post by sumirprimus »

Mala bara puna krokodila.a nezapamcena susa...
kamen spoticanja

#79 Re: Twitter i Facebook - domaci politicari

Post by kamen spoticanja »

Ne dade mi shejtan pa sam malo hamdijine mudrolije sherno na fb...tamo je vec lom i krsh :mrgreen:
cyprus

#80 Re: Twitter i Facebook - domaci politicari

Post by cyprus »

Pošto nisam tviteraš, niti sam to kad bio i ne znam kako to tamo hoda... Jel moguće da ovo nije Hamdo, nego da se neko predstavlja ko on? :-D
AntiKrist

#81 Re: Twitter i Facebook - domaci politicari

Post by AntiKrist »

cyprus wrote:Pošto nisam tviteraš, niti sam to kad bio i ne znam kako to tamo hoda... Jel moguće da ovo nije Hamdo, nego da se neko predstavlja ko on? :-D
On je,vec se javljo prije sa svojim nebulozama...
al_akhisari

#82 Re: Twitter i Facebook - domaci politicari

Post by al_akhisari »

:sad: Dobro je neko ranije konstatovao da je tuzno na koga i na sta je spala "socijaldemokratija" :(
L u c i f e r

#83 Re: Twitter i Facebook - domaci politicari

Post by L u c i f e r »

dezurni_ucenik wrote:Image

Ovo mu je uslo u legendu. Antologijski reprezent licemjerstva u bosnjackih politicara.
Tacno me stid njegove nenadjebive bruke... :D
mirzadelibasic

#84 Re: Twitter i Facebook - domaci politicari

Post by mirzadelibasic »

Dasi wrote:Image
Ovaj Lipovača isti Hemuli iz Mumijeva.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#85 Re: Twitter i Facebook - domaci politicari

Post by KatarinaKosaca »

Anabella wrote:Koliko dugo je on bio premijer??
Koliko se ja sjećam jedan mandat, sa onim demonstracijama, formalnom ostavkom itd. A, valjda, prije toga 2 mandata gradonačelnik. Neka me ispravi netko iz Krajine, ako sam u krivu.
fosna2014

#86 Re: Twitter i Facebook - domaci politicari

Post by fosna2014 »

KatarinaKosaca wrote:
Koliko se ja sjećam jedan mandat, sa onim demonstracijama, formalnom ostavkom itd. A, valjda, prije toga 2 mandata gradonačelnik. Neka me ispravi netko iz Krajine, ako sam u krivu.
Sto jest jest, kao nacelnik je bio prporod za Bihac. :thumbup: Njemu je sila udarila u glavu i to je osnovni problem.
Hakiz

#87 Re: Twitter i Facebook - domaci politicari

Post by Hakiz »

.
Ridjobrki

#88 Re: Twitter i Facebook - domaci politicari

Post by Ridjobrki »

fosna2014 wrote:
KatarinaKosaca wrote:
Sto jest jest, kao nacelnik je bio prporod za Bihac. :thumbup: Njemu je sila udarila u glavu i to je osnovni problem.
Ako pod preporod računaš zavaljivanje grad u kredite zbog šminkanja gradske jezgre onda je i moj dajdža preporodio Luke svojim kreditom u švicarcima za uređenje kuće i okućnice. Samo što će se moj dajdža možda i objesiti a Hamdu i Pupana zaboli briga za stalna zavaljivanja zbog kojih će na kraju cijena parkinga kod Kule biti viša neg' na Jelisejskim Poljima.
fosna2014

#89 Re: Twitter i Facebook - domaci politicari

Post by fosna2014 »

Meni je grad ljepsi ovako nego prije. Tome valjda i krediti sluze? Sta smo trebali ostaviti onakvu kasabu i trositi pare na budzetlije? Meni je ljepse ovako, a krediti neka se otplacuju.
VCorp

#90 Re: Twitter i Facebook - domaci politicari

Post by VCorp »

Ma dajte Biscani, hajmo biti realni. J

e li trebalo u vremenu krize milione davati za šminku centra ? Isto sranje kao kod nas u Cazinu, usminkalo se, rekao bi covjek kad dođe to je pocetak novog New Yorka ili Pariza, sve sa bečkom školom na otvorima dok već standardni plesni klub salje svoju djecu da zaplesu malo valcer pred ljudima koji su od klasike do jučer znali samo za Sinana Sakica i Šabana Saulica.

Eno nedavno izašle statistike, po otvorenim radnim mjestima Cazin među zadnjima u USK, na primjeru Bihaca tačno se vidi da ih drzi malo gore to sto su administrativni centar kantona i fotelje. Sve neka gluma, a rasprodaše pola Bihaća. Pa sad ove scene sa hidrocentralom, da im narod nije prijetio prodali bi to SDA kriminalci isti dan. Braco krajiska ne dajmo se zavarati s tom estetikom, treba to plaćati a sigurno Hamdo i Ogi to nece platiti iz svojih dzepova, zato nam nabijaju svako pola godine neke nove poreze koji se placaju samo kod nas.
fosna2014

#91 Re: Twitter i Facebook - domaci politicari

Post by fosna2014 »

VCorp wrote:Ma dajte Biscani, hajmo biti realni. J

e li trebalo u vremenu krize milione davati za šminku centra ? Isto sranje kao kod nas u Cazinu, usminkalo se, rekao bi covjek kad dođe to je pocetak novog New Yorka ili Pariza, sve sa bečkom školom na otvorima dok već standardni plesni klub salje svoju djecu da zaplesu malo valcer pred ljudima koji su od klasike do jučer znali samo za Sinana Sakica i Šabana Saulica.

Eno nedavno izašle statistike, po otvorenim radnim mjestima Cazin među zadnjima u USK, na primjeru Bihaca tačno se vidi da ih drzi malo gore to sto su administrativni centar kantona i fotelje. Sve neka gluma, a rasprodaše pola Bihaća. Pa sad ove scene sa hidrocentralom, da im narod nije prijetio prodali bi to SDA kriminalci isti dan. Braco krajiska ne dajmo se zavarati s tom estetikom, treba to plaćati a sigurno Hamdo i Ogi to nece platiti iz svojih dzepova, zato nam nabijaju svako pola godine neke nove poreze koji se placaju samo kod nas.
Bar je ljepse. Budimo iskreni, sta bi se desilo sa tim parama da nisu ulozene u jezgru grada? Mozda bi te pare ulozila SDA da, kako kazu, naprave firme! :D

Ovako je lijepo za vidjeti, nemamo se sta stidjeti svoga grada. Sto bismo mi rekli: "Ko ga jebe". :D
VCorp

#92 Re: Twitter i Facebook - domaci politicari

Post by VCorp »

fosna2014 wrote:
VCorp wrote:Ma dajte Biscani, hajmo biti realni. J

Bar je ljepse. Budimo iskreni, sta bi se desilo sa tim parama da nisu ulozene u jezgru grada? Mozda bi te pare ulozila SDA da, kako kazu, naprave firme! :D

Ovako je lijepo za vidjeti, nemamo se sta stidjeti svoga grada. Sto bismo mi rekli: "Ko ga jebe". :D
Pa kad vec razmisljas sta bi se desilo, razmisli o tome šta se sve moglo s tim parama. Normalno da je lijepo za vidjeti, jedini je problem sto se cigle i beton ne jedu.
privremeni

#93 Re: Twitter i Facebook - domaci politicari

Post by privremeni »

VCorp wrote:
fosna2014 wrote: Bar je ljepse. Budimo iskreni, sta bi se desilo sa tim parama da nisu ulozene u jezgru grada? Mozda bi te pare ulozila SDA da, kako kazu, naprave firme! :D

Pa kad vec razmisljas sta bi se desilo, razmisli o tome šta se sve moglo s tim parama. Normalno da je lijepo za vidjeti, jedini je problem sto se cigle i beton ne jedu.
Ne ulazeci u vasu raspravu, moram reci da se imate cime ponositi. Za mene najljepsi dio zemlje, divni ljudi, mjesta obnovljena i sredjena, sve cisto i uredno, priroda lijepa,ocuvana, jednom rijecju imate na sta biti ponosni. Svaki odlazak (poslovni) tamo mi je punjenje baterija i pravi odmor, a povratak u ovaj sarajevski cemer tesko pada, iako je kroz isti proslo i nestalo puno vise para, nego u svim ostalim dijelovima zemlje.
VCorp

#94 Re: Twitter i Facebook - domaci politicari

Post by VCorp »

privremeni wrote:
VCorp wrote:
fosna2014 wrote: Bar je ljepse. Budimo iskreni, sta bi se desilo sa tim parama da nisu ulozene u jezgru grada? Mozda bi te pare ulozila SDA da, kako kazu, naprave firme! :D

Ne ulazeci u vasu raspravu, moram reci da se imate cime ponositi. Za mene najljepsi dio zemlje, divni ljudi, mjesta obnovljena i sredjena, sve cisto i uredno, priroda lijepa,ocuvana, jednom rijecju imate na sta biti ponosni. Svaki odlazak (poslovni) tamo mi je punjenje baterija i pravi odmor, a povratak u ovaj sarajevski cemer tesko pada, iako je kroz isti proslo i nestalo puno vise para, nego u svim ostalim dijelovima zemlje.
Zato što smo za vas Zapad :lol: Šalim se malo. Zbog prirode posla sam proputovao čitavu Bosnu i osjećam se sretnim što sam baš od gore. Prirodu imamo očuvanu, čistu i bar recimo što se tiče Une tu svi čiste za sobom i ono ako nešto ostaviš smeća odmah će ekipa do tvoje reagovati i reći ti SELJAČINO KUPI ZA SOBOM. Kad dođem u Bosnu većinom se motam oko gradova oko Une, i mogu reći sigurno da su Cazin, Bihać i Bosanska Krupa jedni od najciscih gradova u Bosni. Nema previše industrije, šuma i rijeka je dosta pa je zrak čist.

U poređenju s ostatkom Bosne što se tiče gradova jedine tragove od rata više - manje koji se mogu vidjeti su rupe od metaka po zgradama ali i to mi zakrpimo, samo neka ima jesti i piti.

Sarajevo mi je previše sivo, previše je neplanski izgrađeno a kod nas i više dominira što se tiče zgrada austro - ugarski stil a sad su počeli i s tom novom gradnjom tako da je nekako više sjajnije od starih i na brzinu urađenih zgrada u komunističkom stilu.

Na stranu što ne volim neke segmente sarajevskog mentaliteta i politike koja od tamo dolazi Sarajevo će mi je uvijek u lijepom sjećanju zbog fantastične raje koju sam s godinama upoznao. Malo sam tamo i živio, ali grad u koji se uvijek rado vratim jer stvarno ima ono nešto što te vuče tamo. Od Grbavice, Vratnika, Koševa, Pofalića do Baščaršije sam prošao sve živo, i ljude i partije. Samo nikako da odem na onu jebenu Ilidzu i Vrelo Bosne xD Ne znam sad kakvo je stanje, nisam bio tamo već skoro godinu dana ali sigurno zimus će biti neki ulet, moram samo manje piti da mi ostane više stvari u memoriji.

P.S. Nikad Željo,vazda Mrkva i Zmaj !
fosna2014

#95 Re: Twitter i Facebook - domaci politicari

Post by fosna2014 »

Dr Hamdija Lipovača ‏@Lipovaca

Vucic, Vuk, Vucina...
fosna2014

#96 Re: Twitter i Facebook - domaci politicari

Post by fosna2014 »

Reuf Bajrovic ‏@RBajrovic
@suljagic2014 u novim prostorijama. pozdrav za ekipu iz SB

Image
fosna2014

#97 Re: Twitter i Facebook - domaci politicari

Post by fosna2014 »

Reuf Bajrovic ‏@RBajrovic
pozdrav uvijek dobro upucenoj ekipi iz SB, vazda ste nas znali dobro zabaviti http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/316 ... ranku.html

Image
fosna2014

#98 Re: Twitter i Facebook - domaci politicari

Post by fosna2014 »

Enid Tahirović pristupio Socijaldemokratskoj partiji Bosne i Hercegovine. @SasaMagazinovic @NiksicN
Post Reply