Twitter i Facebook - domaci politicari
- It_is_a_Leclerc
#51 Re: Twitter i Facebook - domaci politicari
Kakav bolesnik. 
- nikad_vise
#52 Re: Twitter i Facebook - domaci politicari
Sumnjam da ovdje doktor moze ista napravit,treba ovo odvesti hodzi.Da mu nije ko sihir napravioIt_is_a_Leclerc wrote:Kakav bolesnik.
Pocet sa saljevanjem strave,pa vidjeti sta je dalje radit.
- cyprus
#53 Re: Twitter i Facebook - domaci politicari
Suljagić fakat nije sav svoj
Nevezano za stavove koje zastupa, ali ovdje mora postojat neka dijagnoza...
- fosna2014
#54 Re: Twitter i Facebook - domaci politicari
Dr. Emir Suljagić @suljagic2014
U zadnjih 48 sati nazvan sam: neopjevano govno, bolesnik, SCH, bitanga, optužen da profitiram na Srebrenici. I sve iz usta najfinije raje.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#55 Re: Twitter i Facebook - domaci politicari
Reče netko da je ova tvit komunikacija ravna forumskoj, ja se nikako ne slažem. Ovo je gore nego najgora ulica. Ima li itko Suljagiću reći da popije apaurin, prenoći, preskoči? Ono ne radi sebe, nego radi cijele stranke i njenih simpatizera..
- dale cooper
#56 Re: Twitter i Facebook - domaci politicari
Dr. Suljagić. Sam protiv svih!

- fosna2014
#57 Re: Twitter i Facebook - domaci politicari
Omer Čevra @omercevra
@suljagic2014 @DanisTanovic Mislim da si samo ti uspio da Susnjara okrenes da brani one koje vjerovatno vise mrzi od tebe
Dr. Emir Suljagić @suljagic2014
@omercevra @DanisTanovic Pa vidi, mrze me fašisti od Šušnjara do Lazanskog i pobjegulje od Denisa do Danisa. Kao da sam birao.
Hamdija Lipovača @Lipovaca
@suljagic2014 @omercevra @DanisTanovic ali JA tebe volim. To je vazno. Druze.
-
Nuken
#58 Re: Twitter i Facebook - domaci politicari
Pročitajte Lipovaču šta piše u vezi koride na Grmeču 
- It_is_a_Leclerc
#60 Re: Twitter i Facebook - domaci politicari
Znao sam da je Hamdo malo problematičan s glavom i da puno pije, ali ovo je - nevjerovatno. Izgleda da su bili upravu oni koji su tvrdili da se Lipovača drogira, a i da voli doze dijeliti sa damama sumnjivog morala.
- nikad_vise
#61 Re: Twitter i Facebook - domaci politicari
Zalosno brate na sta spade ova nasa "ljevica".
Lipovaca,Hadziomerovic,Suljagic,.."ljevica" je postala sinonim za primitivluk i prostacenje.
Ako uzmemo u obzir da su i "ljevicari" a i SDA lopovi,biram ove druge jer su bar koliko toliko normalniji i manje primitivni.
Lipovaca,Hadziomerovic,Suljagic,.."ljevica" je postala sinonim za primitivluk i prostacenje.
Ako uzmemo u obzir da su i "ljevicari" a i SDA lopovi,biram ove druge jer su bar koliko toliko normalniji i manje primitivni.
- seoBIH
#62 Re: Twitter i Facebook - domaci politicari
- fosna2014
#63 Re: Twitter i Facebook - domaci politicari
Emir Suljagić @suljagic2014
Evo, dakle, jednog od papaka. Edim Fejzić je glasao za Zakon o radu bez konsultacija sa Predsjedništvom stranke https://shar.es/1tXLVF
Dovedeš tako čovjeka pod svoj krov, posadiš za svoj sto, podijeliš komad kruha, a on tebi Zakon o radu.
Inače nisam znao ko je počeo rat dok mi @DanisTanovic nije objasnio. Nisam vidio od dima moje zapaljene kuće.
Ideologija @NasaStrankaBiH je ono kad dijeliš viziju zemlje sa #SDA, a nosiš majicu sa likom Che Guevare i poderan jeans.
Usvajanje #ZoR glasom @NasaStrankaBiH koja se lažno predstavlja kao "lijevo od centra" je najveća prevara od kraja aprilskog paketa.
Tako je, njih zanima utrživi, isplativi i skupi populizam. Dennis Gratz: Ne interesira nas jeftini populizam http://dnevni-list.ba/web1/dennis-gratz ... populizam/ …
"Mujo Đogu po mejdanu voda" - ono kad Amir Zukić završi da glas Dennisa Gratza bude pedeseti glas za usvajanje #ZoR-a.
"Potresno" - kad britke sablje Izetbegovićeve i Čovićeve, Faktor i Poskok, stanu u zaštitu svojih pudlica iz @NasaStrankaBiH .
-
L u c i f e r
#64 Re: Twitter i Facebook - domaci politicari
Ja bogme nisam.seoBIH wrote:slika i prilika BIH
Svi su (smo) vaki, govna!
Ima i insana, sam su vazda u manjini...
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#65 Re: Twitter i Facebook - domaci politicari
Ma, ne mislim ja uopće da smo ovakvi ni uzimajući prosjek, nego je spin "Svi smo mi ovakvi" "Ovo smo mi" i slično, čista amnestija histeričnog ponašanja bolesnog čovjeka. Mada i drugima tipa Hadžiomerović nije maslo za ramazana. Oni samo nisu bolesni, oni su pokvareni. Suljagić je bolestan, ja , zaista tako mislim i zato i ne mogu da ga napadnem iz puškomitraljeza po forumu, jer nije lijepo ismijavati se bolesnim ljudima.L u c i f e r wrote:Ja bogme nisam.seoBIH wrote:slika i prilika BIH
A da smo svi kao Lipovača, Suljagić, Deniz Grazz... nismo, baš nikako. Ni lopovi, ni oni koji tučemo slabije ni oni koji kriju identitet.
-
L u c i f e r
#66 Re: Twitter i Facebook - domaci politicari
Tako je Kato...KatarinaKosaca wrote:Ma, ne mislim ja uopće da smo ovakvi ni uzimajući prosjek, nego je spin "Svi smo mi ovakvi" "Ovo smo mi" i slično, čista amnestija histeričnog ponašanja bolesnog čovjeka. Mada i drugima tipa Hadžiomerović nije maslo za ramazana. Oni samo nisu bolesni, oni su pokvareni. Suljagić je bolestan, ja , zaista tako mislim i zato i ne mogu da ga napadnem iz puškomitraljeza po forumu, jer nije lijepo ismijavati se bolesnim ljudima.L u c i f e r wrote:Ja bogme nisam.seoBIH wrote:slika i prilika BIH
A da smo svi kao Lipovača, Suljagić, Deniz Grazz... nismo, baš nikako. Ni lopovi, ni oni koji tučemo slabije ni oni koji kriju identitet.
Hadziomerovic je Zlajin analni iscedak, a i ovaj budalas mu je do juce piso ode...
Ima dobrih i kvalitetnih ljudi, al haj ti dodji do izrazaja od septickog taloga...
- gospodja profiterka
#67 Re: Twitter i Facebook - domaci politicari
Joj Hamdije krkana...
Bože zakloni, za kakve sam ja bekane nekada glasala i još ljude gonila da glasaju. Jao meni...
Bože zakloni, za kakve sam ja bekane nekada glasala i još ljude gonila da glasaju. Jao meni...
- mO k3
#68 Re: Twitter i Facebook - domaci politicari
Politička elita Bosne i Hercegovine ... Pa teško je reci koji je gori , koji je vulgarniji ,ali ovaj Lipovača je no go .....
- XXS
#69 Re: Twitter i Facebook - domaci politicari
E nek je on obukao odijelo i metno kravatu, dingospo jedan kroz jedan.Dasi wrote:
Seljacina sa dna kace.
- fosna2014
#70 Re: Twitter i Facebook - domaci politicari
To je nas bihacki slang. Sta hocete? 
-
sumirprimus
#71 Re: Twitter i Facebook - domaci politicari
- Banksy
#72 Re: Twitter i Facebook - domaci politicari
Nije što su primitivni pacijenti, već što takvo ponašanje ne nosi nikakvu sankciju.
U normalnim zemljama takve glave, nakon ovakvih ispada, ne bi mogli više prići ni politici ni javnom poslu. Kod nas, u narodu, reakcija je slična onoj rahmetli Tihića kad Dodik, u Prudu, psovkom odgovara Arijani Saračević.
U normalnim zemljama takve glave, nakon ovakvih ispada, ne bi mogli više prići ni politici ni javnom poslu. Kod nas, u narodu, reakcija je slična onoj rahmetli Tihića kad Dodik, u Prudu, psovkom odgovara Arijani Saračević.
- gospodja profiterka
#73 Re: Twitter i Facebook - domaci politicari
Pa, realno, Hamdija je uglavnom okončao političku karijeru...Banksy wrote:Nije što su primitivni pacijenti, već što takvo ponašanje ne nosi nikakvu sankciju.
-
dezurni_ucenik
#74 Re: Twitter i Facebook - domaci politicari
XXS wrote:E nek je on obukao odijelo i metno kravatu, dingospo jedan kroz jedan.Dasi wrote:
Seljacina sa dna kace.
Skolski primjer isfrustriranog seljacica i primitivca.
-
sumirprimus
#75 Re: Twitter i Facebook - domaci politicari
Mozda.kod nas boravak u tvorza zna u buducnosti biti politocki plusgospodja profiterka wrote:Pa, realno, Hamdija je uglavnom okončao političku karijeru...Banksy wrote:Nije što su primitivni pacijenti, već što takvo ponašanje ne nosi nikakvu sankciju.