Twilight - all about

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
anoush
Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.

#101 Re: Twilight - all about

Post by anoush »

clav wrote:isfuravajte film koliko hocete ali mlade dame sirom svijeta kino dvorane napustaju s povjetarcem medju nogama. :D
baš tako
i fakat više :D kome se ne sviđa nek' ne gleda, ha ja :P
Bullet Tooth Tony

#102 Re: Twilight - all about

Post by Bullet Tooth Tony »

anoush wrote:
clav wrote:isfuravajte film koliko hocete ali mlade dame sirom svijeta kino dvorane napustaju s povjetarcem medju nogama. :D
baš tako
pa ljudi iznose svoje misljenje,kakva bi to diskusija bila kad bi svi govorili,bas je super,super je,vau super je , ha ja :P
anoush

#103 Re: Twilight - all about

Post by anoush »

Beg_Babic wrote:
anoush wrote:
baš tako
pa ljudi iznose svoje misljenje,kakva bi to diskusija bila kad bi svi govorili,bas je super,super je,vau super je , ha ja :P
hahaha, nemam ništa protiv iznošenja mišljenja, al' valja pljuvanje i konstatno šokiranje popularnošću ovih filmića je sooooooo last season :D
ja.neron

#104 Re: Twilight - all about

Post by ja.neron »

mora da su jele hagra :evil:
anoush

#105 Re: Twilight - all about

Post by anoush »

opet ja wrote:Eh, iscitah...ali i dalje ne kontam tu opsjednutost :? :? ...ok film se nekima dopada...sve stvar ukusa, ali mi nije jasna ta masovna zaludjenost...sve kontam da je do mene, da ja ne vidim nesto sto bih trebala vidjeti :-)

jel' to nesto ko bezvezni hills? dylan, fazoni :D :?

ImageImage
isfinjafam se, al' šta žene i dan danas vide na njemu:
Image

puno cura pada na ovaj "buntovnika bez razloga" koji se ne smije jer mu se NE SMIJE i odbij više jer se neće nasmijati pa makar ga mučili vicevima :run:
opet ja

#106 Re: Twilight - all about

Post by opet ja »

koliko vidim, caka je u frizuri :D
anoush

#107 Re: Twilight - all about

Post by anoush »

opet ja wrote:koliko vidim, caka je u frizuri :D
:lol:
dakle - loše o filmu govore oni koji ne mogu imati ovakvu frizuru pa su ljubomorni! :D
dzukelica

#108 Re: Twilight - all about

Post by dzukelica »

nisam ni znao da ovo čudo od kose što imam na glavi jednog dana može postat popularno.
hvala roberte, hvala tvajlajte.
Keksich

#109 Re: Twilight - all about

Post by Keksich »

anoush wrote: puno cura pada na ovaj "buntovnika bez razloga" koji se ne smije jer mu se NE SMIJE i odbij više jer se neće nasmijati pa makar ga mučili vicevima :run:
Hahahaha umrla sam :D
Ipak mislim da nije fazon u tome što se ne smije nego što svjetluca :D
cyprus

#110 Re: Twilight - all about

Post by cyprus »

Uh, zabrinuli su me ovi komentari :-) . Evo zašto. Moja djevojka je pročitala te sve knjige iz serijala (koliko god da ih ima) i poprilično je naložena i na film, pa me nagovara da idemo gledat. Šta da radim? Da je ostavim? :D :D

PS Ja stvarno nemam pojma o čemu se radi. Jedino da ima nakih vampira. Da nije nje, ne bih ni čuo za ovo, inače nisam neki filmoman :evil:
clav

#111 Re: Twilight - all about

Post by clav »

cyprus wrote:Uh, zabrinuli su me ovi komentari :-) . Evo zašto. Moja djevojka je pročitala te sve knjige iz serijala (koliko god da ih ima) i poprilično je naložena i na film, pa me nagovara da idemo gledat. Šta da radim? Da je ostavim? :D :D

PS Ja stvarno nemam pojma o čemu se radi. Jedino da ima nakih vampira. Da nije nje, ne bih ni čuo za ovo, inače nisam neki filmoman :evil:
ma dobro je sve dok na fejsbuku ne stavi sliku jal vukodlaka jal vampira i eventualno prezime promjeni u cullen. onda je vrijeme za ozbiljni razgovor :D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#112 Re: Twilight - all about

Post by Chmoljo »

cyprus wrote:Uh, zabrinuli su me ovi komentari :-) . Evo zašto. Moja djevojka je pročitala te sve knjige iz serijala (koliko god da ih ima) i poprilično je naložena i na film, pa me nagovara da idemo gledat. Šta da radim? Da je ostavim? :D :D

budi papučar. isplati se to, kad tad :mrgreen:
sheilak

#113 Re: Twilight - all about

Post by sheilak »

Koliko ti je curi godina? Ako je do 20, onda je ok. Ako je vise, postoji razlog za zabrinutost. :D
elSaik

#114 Re: Twilight - all about

Post by elSaik »

1. Kaže se filmofil, a ne filmoman - nisi superjunak. :skoljka:

2. Ima vampira, ali bolje da ih nema, jer se zbog njih film svrstava u grupu "filmovi sa vampirima", a niko od nas ljubitelja vampira zaista to ne želi. :(

3. Prvi sam dio odgledao, jer je D..... bio "najbolji film ikada". Ostao sam samo :shock: . Mislim, svašta sam u životu gledao tako da mi Twilight nije bio toliko smor, ali daleko od toga da je išta značajniji od jednom-sam-ga-pregledao-taj-si-užas-neću-učiniti-još-jednom. Poučen iskustvom dugih serijala rađenih po knjigama (ili dugih serijala ne rađenih po knjigama) drugi film ne može biti bolji od prvog pa preporučujem, idi sa njom u kino, ali ono "joj, ne ide mi se gledati to, ali eto ako baš insistiraš 'ajmo". Taman ćete naredni put moći nešto "gledati" što ti hoćeš, a ona ne. :mrgreen:

PS Yebo trebu, kad ćemo na pivu? :-D
kockica_kockica

#115 Re: Twilight - all about

Post by kockica_kockica »

Svi ovi koji toliko pljuju po Twilight-u pogledajte film Snijeg, pa da vidite sta znaci gledati dno dna od filma.... Jedino se moze svidjeti onima koji obozavaju sljive, jer cijeli film ona bišće sljive :-)

Twilight je film komercijalnog tipa... i ne vidim zasto stvarate toliko pompe oko tog filma kakav je ... mislim ima 100 puta gorih filmova koje ljudi gledaju pa ih niko ne osudjuje sto im se svidjaju ti isti filmovi...
clav

#116 Re: Twilight - all about

Post by clav »

kockica_kockica wrote:Svi ovi koji toliko pljuju po Twilight-u pogledajte film Snijeg, pa da vidite sta znaci gledati dno dna od filma.... Jedino se moze svidjeti onima koji obozavaju sljive, jer cijeli film ona bišće sljive :-)

Twilight je film komercijalnog tipa... i ne vidim zasto stvarate toliko pompe oko tog filma kakav je ... mislim ima 100 puta gorih filmova koje ljudi gledaju pa ih niko ne osudjuje sto im se svidjaju ti isti filmovi...
:shock: :shock: :shock:
anoush

#117 Re: Twilight - all about

Post by anoush »

elSaik wrote: 1. Kaže se filmofil, a ne filmoman - nisi superjunak. :skoljka:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ne mogu sebi da dođem od smjeha :run:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#118 Re: Twilight - all about

Post by Truba »

vodim curice u kino na Tvajlajt

kada završi film bit će žene :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:sax: :lol: :lol: :lol: :lol:
anoush

#119 Re: Twilight - all about

Post by anoush »

Komi jel' to privremeno mijenjaš prebivalište :P
Truba

#120 Re: Twilight - all about

Post by Truba »

naaa zadnjem sjedištu našeeeg multipleksa

ooooo ooo ooooo :D
anoush

#121 Re: Twilight - all about

Post by anoush »

hahahhahhaa
mislila sam na zgradu s druge strane BBI :P

oooooo oooooooo
Truba

#122 Re: Twilight - all about

Post by Truba »

barem će film u budućnosti pamtiti po nečem dobrom :mrgreen:
cyprus

#123 Re: Twilight - all about

Post by cyprus »

elSaik wrote:

1. Kaže se filmofil, a ne filmoman - nisi superjunak. :skoljka:

2. Ima vampira, ali bolje da ih nema, jer se zbog njih film svrstava u grupu "filmovi sa vampirima", a niko od nas ljubitelja vampira zaista to ne želi. :(

3. Prvi sam dio odgledao, jer je D..... bio "najbolji film ikada". Ostao sam samo :shock: . Mislim, svašta sam u životu gledao tako da mi Twilight nije bio toliko smor, ali daleko od toga da je išta značajniji od jednom-sam-ga-pregledao-taj-si-užas-neću-učiniti-još-jednom. Poučen iskustvom dugih serijala rađenih po knjigama (ili dugih serijala ne rađenih po knjigama) drugi film ne može biti bolji od prvog pa preporučujem, idi sa njom u kino, ali ono "joj, ne ide mi se gledati to, ali eto ako baš insistiraš 'ajmo". Taman ćete naredni put moći nešto "gledati" što ti hoćeš, a ona ne. :mrgreen:

PS Yebo trebu, kad ćemo na pivu? :-D
1. Ma otkud znam, ponavljam nije moje područje :P

2. Ma iskreno, ja više volim filmove sa zombijima :D

3. Ma već smo "gledali" nešto što ja hoću. Jes da se i to ispostavilo sranje (Halloween 2), ali film je tu bio sporedan razlog zašto smo išli :oops:

PS Šta ja znam. Tebi su mubarek dani, pa zovi :D

@sheilak - ma tu je negdje na granici 8)
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#124 Re: Twilight - all about

Post by Chmoljo »

ma znaš li ti početi rečenicu bez "ma"? :mrgreen:
ma_zdra'o

#125 Re: Twilight - all about

Post by ma_zdra'o »

Hoce curice da me vode u kino.Dal' da idem? :-)

:lol:
Post Reply