TVSA i ramazanski program
Moderator: anex
-
showman
#51 Re: TVSA i ramazanski program
Ja mislim baš suprotno, da je TVSA prava mahalska televizija. Više seoska nego urbana. Nema onog sarajevskog duha. Možda zbog toga što na ovoj televiziji nema 2% zaposlenih koji su iz Sarajeva. Prava mahala.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#52 Re: TVSA i ramazanski program
showman wrote:Ja mislim baš suprotno, da je TVSA prava mahalska televizija. Više seoska nego urbana. Nema onog sarajevskog duha. Možda zbog toga što na ovoj televiziji nema 2% zaposlenih koji su iz Sarajeva. Prava mahala.

-
Mr.Penguin
#53 Re: TVSA i ramazanski program
.
Last edited by Mr.Penguin on 13/02/2013 14:35, edited 1 time in total.
- Nele70
#54 Re: TVSA i ramazanski program
Zbog ovog Mustafapaše (čuj Mustafapaša
) i njemu sličnih neko bi pod hitno trebao , na TVSA naravno, rahabilitirati emisije Znanje-imanje i Dozvolite da se obratimo. Na TVSA imaju kadar od nepočešljanog lika sa božesačuvaj akcentom, preko voditeljica kvrgavih koljena do direktora kvazi hadžije i nadri derviša, a očigledno imaju i publiku.
- So What!
#55 Re: TVSA i ramazanski program
Dobar amazanski program, jedan od rijetkih kanala u BiH koji ima valjan program za ovaj poseban mjesec. Na FTV-u dolaskom komunjara izbacili su ramazanski program koji je nekad bio neizostavan dio programa, a BHT1 je me je duboko razočarao.
-
Mustafapasa
#56 Re: TVSA i ramazanski program
mora da si uposlenik TVSA kao i jaGOLFER wrote:Ovdje na forumu fakat ima pacenika teskih, sve im smeta![]()
Inace TVSA u zadnje dvije godine je popravila svoj program bas bas primjetno...
amazanski program im je odlican i svaka cast na tome... A svake godine pojedinci ne mogu da ''trpe'' ramazan na TV-u pa se provaljuju po forumima...
ma tvsa je super, sve se religije prate i sve je ok
-
Mustafapasa
#57 Re: TVSA i ramazanski program
BArem 90% ljudi na ovoj temi gotivi TVSA, NELE-pa sta god da ovo znaci ako ima uopste ikakvo znacenjeNele70 wrote:Zbog ovog Mustafapaše (čuj Mustafapaša) i njemu sličnih neko bi pod hitno trebao , na TVSA naravno, rahabilitirati emisije Znanje-imanje i Dozvolite da se obratimo. Na TVSA imaju kadar od nepočešljanog lika sa božesačuvaj akcentom, preko voditeljica kvrgavih koljena do direktora kvazi hadžije i nadri derviša, a očigledno imaju i publiku.
-
evo mene
#58 Re: TVSA i ramazanski program
Ako je Zlatar, Bajram(Marić) i njima slični mjerilo poštenja, vjere... ja nisam muslimanka-bošnjakinja. Pa ti ljudi mjenjaju dresove ko čarape, nego više nema dresova i čarapa, pa ne znaju gdje bi sada. Čast ramazanu i ramazanskom programu, ali oni nemaju veze s tim, to politika diktira.
-
triple mama
#59 Re: TVSA i ramazanski program
Naprotiv, naravno da oni imaju veze sa TV programom.
To da li oni mjenjaju dresove ko carape je njihova stvar i ako to rade njihova stvar...Uostalom, gdje pise da covjek, ako se prikljuci jednoj politickoj partiji, mora do smrti ostati joj vjeran? Sve dok je program zadovoljavajuci briga me..
I najvaznije, vjeru ne treba posmatrati kroz ljude i njihove postupke a kod nas skoro svi to rade. Niko nije savrsen i svi pravimo greske velike ili male.
Posto je tema TVSA I Ramazanski program:
To da li oni mjenjaju dresove ko carape je njihova stvar i ako to rade njihova stvar...Uostalom, gdje pise da covjek, ako se prikljuci jednoj politickoj partiji, mora do smrti ostati joj vjeran? Sve dok je program zadovoljavajuci briga me..
I najvaznije, vjeru ne treba posmatrati kroz ljude i njihove postupke a kod nas skoro svi to rade. Niko nije savrsen i svi pravimo greske velike ili male.
Posto je tema TVSA I Ramazanski program:
-
Mustafapasa
#60 Re: TVSA i ramazanski program
Ramazan opet i TVSA ponovo (po meni) s najboljim i najkvalitetnijim programom, kako za iftar tako i za sehur...Hayat katastrofa, 15-tak min prije sehura krene program, a prije toga ASTROLOGIJa ccccccc zene sa svijecama, kartama itd...
-
quarterback
#61 Re: TVSA i ramazanski program
Mr.Penguin wrote:Pa zar nije sarajevski duh = mahala? Uglavnom nek si im rekaoshowman wrote:Ja mislim baš suprotno, da je TVSA prava mahalska televizija. Više seoska nego urbana. Nema onog sarajevskog duha. Možda zbog toga što na ovoj televiziji nema 2% zaposlenih koji su iz Sarajeva. Prava mahala.