TV KRITIČAR
Moderator: anex
-
cuturica
#1 TV KRITIČAR
Drago moji forumaši, evo vam prilike da napišete TV kritiku. Ako želite neku TV emisiju pohvaliti i pokuditi samo naprijed. Interesuje nas kolumna, a ne sporadična prepucavanja. Ako neko od vas bude talentiran pisac možda ga i angažujemo da piše TV kritiku u nekim od domaćih novina. 
-
tumtum
#2 Re: TV KRITIČAR
- Amazonka27
- Amazonka27
#4 Re: TV KRITIČAR
a da razmislis?sunce100 wrote:![]()
![]()
Kakve veze ovo ima s temom "tv kritičar"?
citav dan se vrti na Novoj kao udarna vijest
- Amazonka27
#5 Re: TV KRITIČAR
Draga moja...tema je otvorena prije 2 mjeseca i ni jednog posta nema...sunce100 wrote:cuturica wrote:Drago moji forumaši, evo vam prilike da napišete TV kritiku. Ako želite neku TV emisiju pohvaliti i pokuditi samo naprijed. Interesuje nas kolumna, a ne sporadična prepucavanja. Ako neko od vas bude talentiran pisac možda ga i angažujemo da piše TV kritiku u nekim od domaćih novina.
Hmmm... Ovo je tema!
Da li si ikad pročitala neku tv kritiku npr u rtv extra, tv studiju, mrezi ili slicno? Vidjela bi da tvoj post nema veze s ovom temom.
kritika je tu samo nisam trosila rijeci.... trebala sam otvoriti novu temu? komentar i kritka na sve ovo je samo "
- Amazonka27
#6 Re: TV KRITIČAR
a boga ti sto si ti zapeo za ovo...sikiraj se ti sta ti rade radne kolege a ne kako cu ja postirati na forumu...njima drzi lekcije...a sto se tice kolumna, pozivam te na dvoboj...ja svoj talenat nisam imala prilike da pokazem od takvih poput tebe koji su na guzove usli na radno mjesto...sunce100 wrote:cuturica wrote:Drago moji forumaši, evo vam prilike da napišete TV kritiku. Ako želite neku TV emisiju pohvaliti i pokuditi samo naprijed. Interesuje nas kolumna, a ne sporadična prepucavanja. Ako neko od vas bude talentiran pisac možda ga i angažujemo da piše TV kritiku u nekim od domaćih novina.
OK.
Valjda ti je jasno šta je kolumna (ili nije?!). U svakom slučaju ... do čitanja kolumne.
hajd sad zdravo...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#7 Re: TV KRITIČAR
amazonko, imal' problema? nemoj da bude marisol nekom ovdje...Amazonka27 wrote:a boga ti sto si ti zapeo za ovo...sikiraj se ti sta ti rade radne kolege a ne kako cu ja postirati na forumu...njima drzi lekcije...a sto se tice kolumna, pozivam te na dvoboj...ja svoj talenat nisam imala prilike da pokazem od takvih poput tebe koji su na guzove usli na radno mjesto...sunce100 wrote:cuturica wrote:Drago moji forumaši, evo vam prilike da napišete TV kritiku. Ako želite neku TV emisiju pohvaliti i pokuditi samo naprijed. Interesuje nas kolumna, a ne sporadična prepucavanja. Ako neko od vas bude talentiran pisac možda ga i angažujemo da piše TV kritiku u nekim od domaćih novina.
OK.
Valjda ti je jasno šta je kolumna (ili nije?!). U svakom slučaju ... do čitanja kolumne.
hajd sad zdravo...

- Amazonka27
#8 Re: TV KRITIČAR
davno sam odustala od toga, a razlog vec navedoh...posvetih se profitabilnijm stvarima...npr. ekonomiji i informatici....sunce100 wrote:Yuuhuuu!!! Dvoboj! Yeeeeeeee...
![]()
![]()
![]()
Bit će od tebe dobra kolumnistica, već vidim!
@Chmoljo
- Chmoljo
#9 Re: TV KRITIČAR
ne kontaš. ti si taj koji treba biti bijen.sunce100 wrote:Yuuhuuu!!! Dvoboj! Yeeeeeeee...
![]()
![]()
![]()
Bit će od tebe dobra kolumnistica, već vidim!
amazonka uživa protekciju... - Amazonka27
#10 Re: TV KRITIČAR
ma ja njega pozvala na dvobojChmoljo wrote:ne kontaš. ti si taj koji treba biti bijen.sunce100 wrote:Yuuhuuu!!! Dvoboj! Yeeeeeeee...
![]()
![]()
![]()
Bit će od tebe dobra kolumnistica, već vidim!amazonka uživa protekciju...
![]()
![]()
- Chmoljo
#11 Re: TV KRITIČAR
aaa eee dobro... onda mu je

-
cuturica
#13 Re: TV KRITIČAR
ja se naoštrio za taj duel a nigdje ga. ukrstite već jednom pera