TV Bosnjaci

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
atko

#1 Re: TV Bosnjaci

Post by atko »

Ma tota DONATE lno realan proj DONATE kt. Stvarno sam odus DONATE evljen sto se bri DONATE nu ovako za nas

DONATE

MRSH
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#2 Re: TV Bosnjaci

Post by mIRCerka »

atko wrote:Ma tota DONATE lno realan proj DONATE kt. Stvarno sam odus DONATE evljen sto se bri DONATE nu ovako za nas

DONATE

MRSH
Ne kontam ovaj DONATE da ga ebs...
atko

#3 Re: TV Bosnjaci

Post by atko »

mIRCerka wrote:
atko wrote:Ma tota DONATE lno realan proj DONATE kt. Stvarno sam odus DONATE evljen sto se bri DONATE nu ovako za nas

DONATE

MRSH
Haj skiciracu :D Kuda god da kliknes po toj bosnjackoj TV iskace nako DONATE pa sad moram stravu saljevati :D

Pa moze li iko ista uraditi a da ne kaze DAJ... (govorim generalno ne mislim na ovu stranicu koja je cista prevara)
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#4 Re: TV Bosnjaci

Post by mIRCerka »

atko wrote:
mIRCerka wrote:

DONATE

MRSH
Haj skiciracu :D Kuda god da kliknes po toj bosnjackoj TV iskace nako DONATE pa sad moram stravu saljevati :D

Pa moze li iko ista uraditi a da ne kaze DAJ... (govorim generalno ne mislim na ovu stranicu koja je cista prevara)
Nisam kliknula zato te pitam, meni DONAT MG u glavi, nije mi palo na pamet da bi mogla biti donacija. Sori, do mene je :D
atko

#5 Re: TV Bosnjaci

Post by atko »

mIRCerka wrote: Nisam kliknula zato te pitam, meni DONAT MG u glavi, nije mi palo na pamet da bi mogla biti donacija. Sori, do mene je :D
Predpostavio sam, zato i skicirah DONATE evo ga opet :D
BSn

#6 Re: TV Bosnjaci

Post by BSn »

Nek' se obrate Sudanu, kad mogu izvaliti pare za Behar, mogu i za njih, a prostorije mogu dijeliti, tako da im je jeftinije. :D
Post Reply