Ma tota DONATE lno realan proj DONATE kt. Stvarno sam odus DONATE evljen sto se bri DONATE nu ovako za nas
DONATE
MRSH
TV Bosnjaci
Moderator: anex
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#2 Re: TV Bosnjaci
Ne kontam ovaj DONATE da ga ebs...atko wrote:Ma tota DONATE lno realan proj DONATE kt. Stvarno sam odus DONATE evljen sto se bri DONATE nu ovako za nas
DONATE
MRSH
- atko
#3 Re: TV Bosnjaci
Haj skiciracumIRCerka wrote:Ne kontam ovaj DONATE da ga ebs...atko wrote:Ma tota DONATE lno realan proj DONATE kt. Stvarno sam odus DONATE evljen sto se bri DONATE nu ovako za nas
DONATE
MRSH
Pa moze li iko ista uraditi a da ne kaze DAJ... (govorim generalno ne mislim na ovu stranicu koja je cista prevara)
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#4 Re: TV Bosnjaci
Nisam kliknula zato te pitam, meni DONAT MG u glavi, nije mi palo na pamet da bi mogla biti donacija. Sori, do mene jeatko wrote:Haj skiciracumIRCerka wrote:Ne kontam ovaj DONATE da ga ebs...atko wrote:Ma tota DONATE lno realan proj DONATE kt. Stvarno sam odus DONATE evljen sto se bri DONATE nu ovako za nas
DONATE
MRSHKuda god da kliknes po toj bosnjackoj TV iskace nako DONATE pa sad moram stravu saljevati
![]()
Pa moze li iko ista uraditi a da ne kaze DAJ... (govorim generalno ne mislim na ovu stranicu koja je cista prevara)
- atko
#5 Re: TV Bosnjaci
Predpostavio sam, zato i skicirah DONATE evo ga opetmIRCerka wrote: Nisam kliknula zato te pitam, meni DONAT MG u glavi, nije mi palo na pamet da bi mogla biti donacija. Sori, do mene je
- BSn
#6 Re: TV Bosnjaci
Nek' se obrate Sudanu, kad mogu izvaliti pare za Behar, mogu i za njih, a prostorije mogu dijeliti, tako da im je jeftinije.