Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
TZ kantonu je ovaj list poznat. Radi se o prvim dnevnim novinama koje su pocele sa radom od prije nekih 3 mjeseca. U sastavu se nalaze mladi novinari....na vrhu jako iskusni ljudi (stariji)
No neki dan je u TZ dolazio pakistanski premijer, a oni su u svom dnevnom listu napisali na naslovnici veeeelikim slovima : PALESTINSKI PREDSJEDNIK U TUZLI.
Koja sramota
Za mlade novine me ne cudi sto je bila provala....sam rece da radi dosta mladih ljudi i za ocekivati je da imaju tezi period u pocetku. A sta je sa gafovima i nebulozama starih i uhodanih medija? Naravno da mislim na tvog sefa fahrin-boy :D
kriticarka_nikova wrote:TZ kantonu je ovaj list poznat. Radi se o prvim dnevnim novinama koje su pocele sa radom od prije nekih 3 mjeseca. U sastavu se nalaze mladi novinari....na vrhu jako iskusni ljudi (stariji)
No neki dan je u TZ dolazio pakistanski premijer, a oni su u svom dnevnom listu napisali na naslovnici veeeelikim slovima : PALESTINSKI PREDSJEDNIK U TUZLI.
Koja sramota
jojjjj, idi sviju ti, kupaj ribe, ne siri tu budalastinje, pusti mlade ljude neka rade svoj posao, i nemoj na ovaj nacin gusit konkurenciju, pisajuci lazi i nebuloze... oj predsjednice..ovaj premijeru..
pitt wrote:Za mlade novine me ne cudi sto je bila provala....sam rece da radi dosta mladih ljudi i za ocekivati je da imaju tezi period u pocetku. A sta je sa gafovima i nebulozama starih i uhodanih medija? Naravno da mislim na tvog sefa fahrin-boy :D
imamo visestruko starije oslobodjenje koje antifasiste naziva neofasistima...trebal ti ista vise....
kriticarka_nikova wrote:TZ kantonu je ovaj list poznat. Radi se o prvim dnevnim novinama koje su pocele sa radom od prije nekih 3 mjeseca. U sastavu se nalaze mladi novinari....na vrhu jako iskusni ljudi (stariji)
Koja sramota
u stilu Georga Busha kojem su Slovacka i Slovenija isto
ima li negdje skenirana ta naslovnica? Bas je biser