Turska - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
gazija_heroj
hej ba rajo,
super da su braca Turci pobjedili..samo napried Turska. BiH je nazalost mjesana drzava tako zbog toga nece ni drzava ni fudbal nikad funkcionisati.
super da su braca Turci pobjedili..samo napried Turska. BiH je nazalost mjesana drzava tako zbog toga nece ni drzava ni fudbal nikad funkcionisati.
-
red07
kako mislis "to nema nigdje na svijetu" ? Sva sreca da si ti mali pa se ne sjecas djineta kako je vodio navijanje preko sluzbenog razglasa ( i jos je sve to radio uredno sjedeci za stolom na tartan stadiona) na kosevu protiv zeljeMajstorinho wrote:Vidi nesto. Zasluzeno su nas dobili. Ali mi je vokri zbog ponasanja oficijelnog spikera koji je 30.000 ljudi napuckavao da se okome na nas ko kerovi. To nema nigdje na svijetu. Valjda si i sam vidio to. Odnosno cuo.elSaik wrote:Majstorinho wrote:Ovo je jos jedan razlog zbog kojeg ja mrzim Tursku. Turska u EU? NIKADMa nek' ide sve u mp3. Pa šta su trebali, da nas puste? Pošteno su nas dobili i to je to.
ali ti znas da to nema nigdje na svijetu .....
-
incognito071
gazija_heroj wrote:hej ba rajo,
Joj sto bi ja tebi usta razvalio da si mi negdje blize sada!!!
-
Majstorinho
Aaaa ti si onaj hercegovac. Pazi ovo. Sjecam se ja toga jako dobro. Ali dzine je vodio navijace da bodre svoje, a ne da zvizde kad gosti imaju loptu u svom posjedu.red07 wrote:kako mislis "to nema nigdje na svijetu" ? Sva sreca da si ti mali pa se ne sjecas djineta kako je vodio navijanje preko sluzbenog razglasa ( i jos je sve to radio uredno sjedeci za stolom na tartan stadiona) na kosevu protiv zeljeMajstorinho wrote:Vidi nesto. Zasluzeno su nas dobili. Ali mi je vokri zbog ponasanja oficijelnog spikera koji je 30.000 ljudi napuckavao da se okome na nas ko kerovi. To nema nigdje na svijetu. Valjda si i sam vidio to. Odnosno cuo.elSaik wrote:Ma nek' ide sve u mp3. Pa šta su trebali, da nas puste? Pošteno su nas dobili i to je to.
ali ti znas da to nema nigdje na svijetu .....
Hercegovac... Moj Hercegovac
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
Ja brace i govana ti njih ovdje primis pljeskom a oni tebi 90 minuta zvizde. Ajde ti u Tursku pa samo navijaj za njih.gazija_heroj wrote:hej ba rajo,
-
LSD
Ma jasta...trebli su nas docekati sa cvijecem i baklavama,jelde.....pa mi sami sebi zvizdimo (BHF bacaju baklje na nase igrace i zvizde nasem NS i nasoj repki) a cudimo se nesto turcima....nemas sta govoriti da su turci govna,kad smo mi veca od njih.Ja brace i govana ti njih ovdje primis pljeskom a oni tebi 90 minuta zvizde. Ajde ti u Tursku pa samo navijaj za njih.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
hahhaha doduse ima i u tome dosta istine.LSD wrote:Ma jasta...trebli su nas docekati sa cvijecem i baklavama,jelde.....pa mi sami sebi zvizdimo (BHF bacaju baklje na nase igrace i zvizde nasem NS i nasoj repki) a cudimo se nesto turcima....nemas sta govoriti da su turci govna,kad smo mi veca od njih.Ja brace i govana ti njih ovdje primis pljeskom a oni tebi 90 minuta zvizde. Ajde ti u Tursku pa samo navijaj za njih.
-
gazija_heroj
LOL, evo ja sam u kasarni u Tuzli, hajde dodi, hehhe.incognito071 wrote:Joj sto bi ja tebi usta razvalio da si mi negdje blize sada!!!gazija_heroj wrote:hej ba rajo,
super da su braca Turci pobjedili..samo napried Turska. BiH je nazalost mjesana drzava tako zbog toga nece ni drzava ni fudbal nikad funkcionisati.![]()