Boli i mene hrasno za Bonsjake, Srbe i Hrvate ali kao sto ti sam rece to je nasa realnost i jedino tako mozemo nesto promijeniti u savezu.hrasno38 wrote: I jos jednu stvar moram da ti kazem ova reprezentacija sada mi se puno vise svidja nego prosla jedino sto bih u njoj jos uvijek volio da vidim Barbareza. Nikada mladja a ubojitija:)))
Da se vratimo ovim fudbalskim temama, reprezentacija je i onda mogla biti ovakva da nije bilo sranja sa Jakirevicima i slicnim njemu. Rahimic i Muslimovic su trebali igrati i na Marakani a znamo sto nisu.
Reprezentacija je realno losija od one prosle s tim da su oni prije imali puno losijeg trenera, kojem dva ciklusa nisu bila dovoljna da odluci hoce li igrati sa cetvoricom u zadnjoj liniji ili sa liberom. Ceste izmjene formacija u odbrani su nocna mora za igrace.
Od svih, meni najmanje fali Barbarez, Spahic i Papac su igraci koji bi odmah imali mjesto u zadnjoj liniji nase odbrane, Bajramovic bi u ovoj postavi zamjenio Damjanovica ili Krunica na lijevom veznom a Hasagic je doktor za Gusu, koji je zajedno sa Musicem najslabija karika u sadasnjoj reprezentaciji. Bajic je mozda dobar u Partizanu ali u reprezentaciji redovno kiksa makar za jedan protivnicki go, plus sto i on a i Radeljic vrlo malo ucestvuju u gradnji napada, tj u igri s loptom. Tu je Papac najjaci od nasih stopera.