nadam se da hoce. da ga skroz zatvore jedno godinu dana. da rahat mogu u Velesice doci i otici a da se ne peglam sa guzvamaalipasijaner wrote: ↑31/08/2020 14:05 Čitam da ga namjeravaju rekonstruisati.. nadam se da neće trajati kao rekonstrukcija Vranduka...
Tunel Ciglane
- insaneinthebrain
#26 Re: Tunel Ciglane
-
neki
#27 Re: Tunel Ciglane
Ovdje je riječ o zamjeni rasvjete i iscrtavanju horizontalne signalizacije...kakav vranduk sta vam je...neće ni asfalt zamjeniti a kamoli sta vise
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#28 Re: Tunel Ciglane
ni ja ,ali uvijek postoji neki traĆak nade
- mayab
#29 Re: Tunel Ciglane
ne sekirajte se, ja se mogu kladiti da će zajebati sve šta se zajebati mogne
- dječak sa šibicama
#30 Re: Tunel Ciglane
Posto sam doticni tunel koristio cesto prije dvadesetak godina, oni su vec imali tu neku "rekonstrukciju" otprilike pocetkom dvijehiljaditih, morali su jer je bio neupotrebljiv. Medjutim, tu se radilo samo o postavljanju novih lampi i malo su uredili nogostupe jer tu dnevno prodje hiljade ljudi pjesice.
Imaju one rupe ili otvori sa strane u tunelu valjda predvidjeno za prolaz do druge cijevi, tu su se klosari skopljali, narkomani, zapale vatru i slicno. Dosta je rupa zatvoreno, stavljena vrata i pregrada, ne znam sta se nalazi unutra.
Imaju one rupe ili otvori sa strane u tunelu valjda predvidjeno za prolaz do druge cijevi, tu su se klosari skopljali, narkomani, zapale vatru i slicno. Dosta je rupa zatvoreno, stavljena vrata i pregrada, ne znam sta se nalazi unutra.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#31 Re: Tunel Ciglane
Nekad je u dijelu drugecijevi bilo mupovo skladiste, zsplijenjena auta i svasta nesto....dječak sa šibicama wrote: ↑31/08/2020 21:39 Posto sam doticni tunel koristio cesto prije dvadesetak godina, oni su vec imali tu neku "rekonstrukciju" otprilike pocetkom dvijehiljaditih, morali su jer je bio neupotrebljiv. Medjutim, tu se radilo samo o postavljanju novih lampi i malo su uredili nogostupe jer tu dnevno prodje hiljade ljudi pjesice.
- VladaFBiH
#32 Re: Tunel Ciglane
čini mi se da je i Penny počeo u toj cijevi i da se samo kod njega mogla podići "humanitarna" za obnovubitanga_sa_otesa wrote: ↑31/08/2020 13:43koliko se sjecam koristila se kao garaza za trolejbuse u jednom perioduTESLA_EDISON wrote: ↑31/08/2020 13:41
Druga cijev je probijena kad i prva samo nije se puno koristila sem prvi put![]()
![]()
- dječak sa šibicama
#33 Re: Tunel Ciglane
Bio je tu i tenk u ratu, i par oklopnjaka 
Tenk izviri, rokne dvije tri granate prema cetama, onda oni izresetaju ulaz u tunel. Sjecam se onaj ulaz sa Ciglana je bio ko sito, velikim kalibrom su tukli sto se vidjelo po gelerima.
Izlaz na Velesice je takodje koristio izviri i opali koju na Poljine, samo sto su to bile cesto neispravne granate koje su padale po zgradama na Kosevskom.
Druga cijev je i danas zatvorena, ko je koristi ne znam, pauk je na mostu ne znam imaju li oni kakve veze sa skladistem. Poslije rata tu su i neke gradjevinske firme skladistile materijal, kupovao sam lajsne za parket sjecam se.
Tenk izviri, rokne dvije tri granate prema cetama, onda oni izresetaju ulaz u tunel. Sjecam se onaj ulaz sa Ciglana je bio ko sito, velikim kalibrom su tukli sto se vidjelo po gelerima.
Izlaz na Velesice je takodje koristio izviri i opali koju na Poljine, samo sto su to bile cesto neispravne granate koje su padale po zgradama na Kosevskom.
Druga cijev je i danas zatvorena, ko je koristi ne znam, pauk je na mostu ne znam imaju li oni kakve veze sa skladistem. Poslije rata tu su i neke gradjevinske firme skladistile materijal, kupovao sam lajsne za parket sjecam se.