Tuca na dzenazi
- energy_shock
#76 Re: Tuca na dzenazi
ni ekipa nadrealista ne bi se ovog sjetila

- Logovan
#77 Re: Tuca na dzenazi
ovo je čisti kretenluk
fujjj 
- luckylaka
#78 Re: Tuca na dzenazi
http://www.youtube.com/watch?v=9iv2PBqdTEM nije dzenaza jes sahrana
-
Shoshana
#79 Re: Tuca na dzenazi
Slabo citas, Murate, procitaj ponovo. Ako treba velikim slovima napisati - samo reci.Murat Sabanovic wrote:a sta ce mi valjati dijete moje lijepo...pa, sta li ja to pisem djevojko,vidis li ti dobro na te svoje okice...ova grupa ljudi su postupili nemoralno...uradili su nesto najgore sto se moze uraditi,pred stotinama na groblju prisutnih ...i sad to neko treba da snimi i da POSTAVI na internet...moja je kritika upucena autoru teme i stojim iza toga....ipak ,on to ne bi postavio na internet da se je neko ,njemu ,poznat , potukao na dzenazi....razmisljanje ,izgleda ti nije jaca strana...Shoshana wrote:nauci Murate, valjace ti... ne moze tebe niko osramotiti nego ti sam sebe. Tako i ove tokmake na ovom snimku. Sami su sebe osramotili, nije ih postavljac teme osramotio, niti ih postavljac teme moze osramotiti.Murat Sabanovic wrote:
NE ZNAM STA JE VECA SRAMOTA,OVA TUCA NA DZENAZI, IL' OVAJ TVOJ SNIMAK KOJI SI POSTAVIO S CILJEM DA JOS VISE OSRAMOTIS UCESNIKE TUCE.
I - drugi put nam odmah kazi da je neko tvoj, da znamo, da ne sramotimo ljude bezze...
I da, kani se mojih okica, djevojastva i sposobnosti razmisljanja
- vox-populi
#80 Re: Tuca na dzenazi
Ma dzaba se raspravljas. Klasicno balkansko razmisljanje, sakrij nasu sramotu da nam se komsije ne smiju. Nema veze sto smo mi totalni odron i totalno dno dna, bitno je da komsije to ne vide. Bitno je da ambalaza dobro izgleda a sta je unutra....Shoshana wrote: Slabo citas, Murate, procitaj ponovo. Ako treba velikim slovima napisati - samo reci.
I - drugi put nam odmah kazi da je neko tvoj, da znamo, da ne sramotimo ljude bezze...![]()
Sto neko rece, sami smo sebi krivi, najvise.
Last edited by vox-populi on 31/07/2010 15:49, edited 1 time in total.
- Murat Sabanovic
#81 Re: Tuca na dzenazi
procitaj dobro 2-3puta RIJEC PO RIJEC,pa dobro razmisli ..ako i tada ne shvatis onda cu nacrtati...javi ,moze i na pp.... nesto kontam,sta bi bilo da sam jos koju slozenu recenicu napisao..Shoshana wrote: Slabo citas, Murate, procitaj ponovo. Ako treba velikim slovima napisati - samo reci.
I - drugi put nam odmah kazi da je neko tvoj, da znamo, da ne sramotimo ljude bezze...![]()
ovo boldirano necu ni komentarisiti,jer je jadno ,provokativno i zlonamjerno.
allahimanet soshana i ostavljam te u razmisljanju
- JThomas
#82 Re: Tuca na dzenazi
a što tačno misliš da je sramota da se sazna ko je učestvovao u ovom sranju?
- Murat Sabanovic
#83 Re: Tuca na dzenazi
LIJEPO OD TEBE ,KAD SI ME NA KULTURAN NACIN UPITAO,a ne kao neki tvoji predhodniciJThomas wrote:a što tačno misliš da je sramota da se sazna ko je učestvovao u ovom sranju?
pa zna se koje ucestvovao,bilo je 100tinjak prisutnih na ovoj tuci,prema autoru teme. znaci ,vijest se je brzo prosirila gradom. tako da se ovo sakriti nije moglo i da nije bilo snimka. ja sam samo protiv medijskog lincovanja(citaj traca).ponavljam ,ja ove debile ostro osudjujem,ali gdje je tu moj moral ,ako cu ja tu njihovu bijedu snimiti i svima je dostupnu obezbijediti.
malo naucne fantastike
na ulici se sa osobom X verbalno izvrijedjaS,a zatim se i fizicki obracunas.a to sve snimim ja ,pa na interent. koliko bi na obimu dobila ta vasa tuca? da li bi ja u tvojim ocima ispao SHONJO ?
pozdrav
- JThomas
#84 Re: Tuca na dzenazi
tvoje mišljenje. ja sam vala ZA da svi saznaju ko su te budaletine koje su se mogle potući na dženazi i još vaditi one ploče s imenima iz zemlje. izvini, to stvarno zahtjeva jedan poseban mentalni sklop, i ja to ne bih poredio s običnom tučom.
a bogme, i zakoni su na mojoj strani, postavljač teme nije učinio ništa zabranjeno. sa-x je vijest prenio sa foruma, a drugi od sa-x-a, tako da je veliko pitanje bi li ovo izašlo u javnost da lik nije snimio i postavio.
a bogme, i zakoni su na mojoj strani, postavljač teme nije učinio ništa zabranjeno. sa-x je vijest prenio sa foruma, a drugi od sa-x-a, tako da je veliko pitanje bi li ovo izašlo u javnost da lik nije snimio i postavio.
- Murat Sabanovic
#85 Re: Tuca na dzenazi
POSTUJEM TVOJE MISLJENJE !!!JThomas wrote:tvoje mišljenje. ja sam vala ZA da svi saznaju ko su te budaletine koje su se mogle potući na dženazi i još vaditi one ploče s imenima iz zemlje. izvini, to stvarno zahtjeva jedan poseban mentalni sklop, i ja to ne bih poredio s običnom tučom.
ma nisam nija poredio sa tucom,niti se moze porediti,nego sam samo banalan primjer uzeo ,radi lakseg shvatanja..
u javnost sigurno nebi izaslo,a vjerovatno nebi ni saznali o ovome - ni ti ,a ni ja. ja sam zagovornik, da se ulje na vatru ne stavlja,jer vatra vec dovoljno bukti-ne moze se ugasiti. bilo kako bilo,sramota velika...
- citroen
#86 Re: Tuca na dzenazi
Ja sam za ovo jucer saznao i to na Dzumi od efendije,ev jos sam u soku 
- kockica_kockica
#87 Re: Tuca na dzenazi
Ljudskoj gluposti nikad kraja...
Mislim na doticnu gospodu koja su se potukla .... 
- ja.neron
#88 Re: Tuca na dzenazi
jesi li to bio kod mene u C-fazi ili na nekom drugom mjestucitroen wrote:Ja sam za ovo jucer saznao i to na Dzumi od efendije,ev jos sam u soku
- citroen
#89 Re: Tuca na dzenazi
ja.neron wrote:jesi li to bio kod mene u C-fazi ili na nekom drugom mjestucitroen wrote:Ja sam za ovo jucer saznao i to na Dzumi od efendije,ev jos sam u soku
Jesam brate,u C - fazi sam bio na dzumi
-
velaxsa
#90 Re: Tuca na dzenazi
Ja sam razmisljao da li da objavim snimak ili ne. Video sam snimio jer nisam mogao ocima svojim vjerovati sta se desava. Ja nisam ni za kakvo dizanje tenzija i zao mi je sto sam pripadnik naroda u kojem se ovo desilo. Ja se stidim njihovih postupaka, ali moras shvatiti da sam ja video objavio kako bih upoznao javnost s tim sta se desava u drustvu. Krajnje je vrijeme da se narod pocne buditi i da se konacno pocne izlaziti na kraj sa svim losim sto nam se desava. Da ja nisam postavio klip sigurno bi se manja prasina digla oko ovog dogadjaja, ali isto tako je ovaj video pokrenuo ljude na razmisljanje. Mozda ce ovo objavljivanje videa sprijeciti novu potencijalnu tucu negdje drugo i mozda spasiti neciji zivot. Da je bilo vatrenog oruzja na ovoj dzenazi bilo bi i mrtvih glava, siguran sam.Murat Sabanovic wrote:POSTUJEM TVOJE MISLJENJE !!!JThomas wrote:tvoje mišljenje. ja sam vala ZA da svi saznaju ko su te budaletine koje su se mogle potući na dženazi i još vaditi one ploče s imenima iz zemlje. izvini, to stvarno zahtjeva jedan poseban mentalni sklop, i ja to ne bih poredio s običnom tučom.
ma nisam nija poredio sa tucom,niti se moze porediti,nego sam samo banalan primjer uzeo ,radi lakseg shvatanja..
u javnost sigurno nebi izaslo,a vjerovatno nebi ni saznali o ovome - ni ti ,a ni ja. ja sam zagovornik, da se ulje na vatru ne stavlja,jer vatra vec dovoljno bukti-ne moze se ugasiti. bilo kako bilo,sramota velika...
P.S.Mislim da svaki problem treba istaknuti i obiljeziti krivce, a ne kriti njihove identitete i stisavati situaciju. Generalno, nas veliki problem je to sto nas nista ne zanima sve dok se ne tice LICNO nas. Treba reagovati na vrijeme...sutra mozda bude kasno...ponavljam, jedini interes s moje strane u ovom slucaju je da skrenem paznju na manijakalno ponasanje i da na indirektan nacin pomognem drustvu u kojem zivim....pozdrav.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#91 Re: Tuca na dzenazi
sve u javnost iznijeti
dosta se stvari ne radi u društvu od straha da se ne sazna
dosta se stvari ne radi u društvu od straha da se ne sazna
-
callmethebreeeze
#92 Re: Tuca na dzenazi
ako cemo se vec metaforicki izrazavati, onda ja mislim da je bolje da plamen bukne do nebesa, da ga sto vise raje vidi, pa ce ga valjda vise ljudi i krenuti gasiti.Murat Sabanovic wrote:POSTUJEM TVOJE MISLJENJE !!!JThomas wrote:tvoje mišljenje. ja sam vala ZA da svi saznaju ko su te budaletine koje su se mogle potući na dženazi i još vaditi one ploče s imenima iz zemlje. izvini, to stvarno zahtjeva jedan poseban mentalni sklop, i ja to ne bih poredio s običnom tučom.
:
-
callmethebreeeze
#93 Re: Tuca na dzenazi
neka si ti objavio, samo ne znam cega je tebe stid. jedna od velikih promjena koje se moraju desiti u nasem drustvu je da postanemo vise insani, a manje clanovi krda. jedini koji treba biti stid su ovi magarci sto su babinu dzenazu oskrnavili.velaxsa wrote:Ja sam razmisljao da li da objavim snimak ili ne. Video sam snimio jer nisam mogao ocima svojim vjerovati sta se desava. Ja nisam ni za kakvo dizanje tenzija i zao mi je sto sam pripadnik naroda u kojem se ovo desilo. Ja se stidim njihovih postupaka, ali moras shvatiti da sam ja video objavio kako bih upoznao javnost s tim sta se desava u drustvu. Krajnje je vrijeme da se narod pocne buditi i da se konacno pocne izlaziti na kraj sa svim losim sto nam se desava. Da ja nisam postavio klip sigurno bi se manja prasina digla oko ovog dogadjaja, ali isto tako je ovaj video pokrenuo ljude na razmisljanje. Mozda ce ovo objavljivanje videa sprijeciti novu potencijalnu tucu negdje drugo i mozda spasiti neciji zivot. Da je bilo vatrenog oruzja na ovoj dzenazi bilo bi i mrtvih glava, siguran sam.Murat Sabanovic wrote:POSTUJEM TVOJE MISLJENJE !!!JThomas wrote:tvoje mišljenje. ja sam vala ZA da svi saznaju ko su te budaletine koje su se mogle potući na dženazi i još vaditi one ploče s imenima iz zemlje. izvini, to stvarno zahtjeva jedan poseban mentalni sklop, i ja to ne bih poredio s običnom tučom.
P.S.Mislim da svaki problem treba istaknuti i obiljeziti krivce, a ne kriti njihove identitete i stisavati situaciju. Generalno, nas veliki problem je to sto nas nista ne zanima sve dok se ne tice LICNO nas. Treba reagovati na vrijeme...sutra mozda bude kasno...ponavljam, jedini interes s moje strane u ovom slucaju je da skrenem paznju na manijakalno ponasanje i da na indirektan nacin pomognem drustvu u kojem zivim....pozdrav.
- pirmin
#94 Re: Tuca na dzenazi
Steta sto je los snimak a i sa velike je distance snimano tako da se ni ne vidi a ni ne cuje nista(osim snebivanja svjedoka i povika "picko jedna" par puta od ucesnika). 
-
ja2
#95 Re: Tuca na dzenazi
a mene cisto iz radoznalosti zanima, sta je bio razlog i povod za ovakav kretenluk?
- piupiu
#96 Re: Tuca na dzenazi
Aiiiiiiiii ... fatamorgana.

- Co0l
#97 Re: Tuca na dzenazi
A ja muke narkomanima i debilima naci razlog da se pobiju...ja2 wrote:a mene cisto iz radoznalosti zanima, sta je bio razlog i povod za ovakav kretenluk?
-
paloma
#98 Re: Tuca na dzenazi
ovo je za zaplakat, zar ti (ne)ljudi nisu imali kakvu drugu priliku/lokaciju da se obracunaju, nego na mezarju 
- citroen
#99 Re: Tuca na dzenazi
Nisu to bili ljudi,vec burazeripaloma wrote:ovo je za zaplakat, zar ti (ne)ljudi nisu imali kakvu drugu priliku/lokaciju da se obracunaju, nego na mezarju
- Trasimaco
#100 Re: Tuca na dzenazi
Za ovo nisam znao. Cuj potukli se na dzenazi. Jos braca...
Tuga.