Tuca na dzenazi

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

callmethebreeeze

#51 Re: Tuca na dzenazi

Post by callmethebreeeze »

nije ovo ni lose. napravis belaj i na taj nacin pomognes ozaloscenoj familiji da se pozabavi drugim mislima.
madner

#52 Re: Tuca na dzenazi

Post by madner »

Pa dobro, kad se uzme u obzir ko je sve u prvim safovima to ne bi bio neki jazuk. :D

Mada ovo ne vidim bas tako strasno i kao dokaz da negdje neko tone.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#53 Re: Tuca na dzenazi

Post by Chmoljo »

madner wrote:2 in 1 dzenaza, pokopas jednog pripremis drugog.
Nego mi nije jasno kakve su to balije da niko nema pistolja, a ne ova improvizacija.
'ta će ti pištolj, da vi'š kakood bašluka glava puca :-) :-) :-)
callmethebreeeze

#54 Re: Tuca na dzenazi

madner wrote:Pa dobro, kad se uzme u obzir ko je sve u prvim safovima to ne bi bio neki jazuk. :D

kako bolan nije strasno, pa ako ces se negdje kontrolisati onda je to na dzenazi. :-)
vratnik

#55 Re: Tuca na dzenazi

Post by vratnik »

bitno je samo da svi halale na kraju
Murat Sabanovic

#56 Re: Tuca na dzenazi

Post by Murat Sabanovic »

Shoshana wrote:
Murat Sabanovic wrote:
velaxsa wrote:Mislio sam da smo davno dotakli dno kao narod, ali danas sam se uvjerio u suprotno :( . Idemo mi jos dublje. Danas sam prisustvovao dzenazi u Vlakovu i u isto vrijeme (14 00) su obavljene 4 dzenaze. Po zavrsetku jedne od tih dzenaza dolazi do incidenta (ne znam uopste cija je dzenaza bila, ali je na njoj bilo prisutno nekih 20-tak klosara). Prvo je doslo do nekih komentara, nakon toga koskanje, pa psovke(psovanje Boga na dzenazi :-) ) i na vrhuncu dolazi do masovne tuce. Jedna osoba je cak upotrijebila i noz. Tukli su se onim daskama sa mezara (one daske na kojima pise ime umrlih), kamenjem, na kraju je sijevnuo i noz...ja sam bio nekih sto metara udaljen i malo sam zakasnio sa snimkom, ipak se moze vidjeti dio dogadjaja. Bilo je krvi po cesti, ali na svu srecu niko nije teze povrijedjen (dosta raje je smirivalo situaciju ukljucujuci i hodze). Murija je dosla nakon 15 minuta, kao i obicno...
http://www.youtube.com/watch?v=rP6lhswFZXU
NE ZNAM STA JE VECA SRAMOTA,OVA TUCA NA DZENAZI, IL' OVAJ TVOJ SNIMAK KOJI SI POSTAVIO S CILJEM DA JOS VISE OSRAMOTIS UCESNIKE TUCE.
nauci Murate, valjace ti... ne moze tebe niko osramotiti nego ti sam sebe. Tako i ove tokmake na ovom snimku. Sami su sebe osramotili, nije ih postavljac teme osramotio, niti ih postavljac teme moze osramotiti.
a sta ce mi valjati dijete moje lijepo...pa, sta li ja to pisem djevojko,vidis li ti dobro na te svoje okice...ova grupa ljudi su postupili nemoralno...uradili su nesto najgore sto se moze uraditi,pred stotinama na groblju prisutnih ...i sad to neko treba da snimi i da POSTAVI na internet...moja je kritika upucena autoru teme i stojim iza toga....ipak ,on to ne bi postavio na internet da se je neko ,njemu ,poznat , potukao na dzenazi....razmisljanje ,izgleda ti nije jaca strana...
madner

#57 Re: Tuca na dzenazi

Post by madner »

Chmoljo wrote:
madner wrote:2 in 1 dzenaza, pokopas jednog pripremis drugog.
Nego mi nije jasno kakve su to balije da niko nema pistolja, a ne ova improvizacija.
'ta će ti pištolj, da vi'š kakood bašluka glava puca :-) :-) :-)
Mah ako nemas pistolj nisi dosao sa namjerom i to je onda spotano i ne treba ljudima zamjerit :D
metar_drva

#58 Re: Tuca na dzenazi

Post by metar_drva »

callmethebreeeze wrote:
madner wrote:Pa dobro, kad se uzme u obzir ko je sve u prvim safovima to ne bi bio neki jazuk. :D

kako bolan nije strasno, pa ako ces se negdje kontrolisati onda je to na dzenazi. :-)
ovo su, u stvari, konceptualni umjetnici koji svojim performansom pomjeraju granice uobičajenih shvatanja i pogleda na svijet :-)
saso mange

#59 Re: Tuca na dzenazi

Post by saso mange »

KPNCTNJAH wrote:Kad osvane grupa na facebooku... 'Mrzim kad se pobijem na dzenazi, a neko to snimi i objavi'
Svi mi koji se tucemo na dzenazama :D :D
japo-

#60 Re: Tuca na dzenazi

Post by japo- »

šta se sve rodi u mutnoj vodi :oops: :-?
Co0l

#61 Re: Tuca na dzenazi

Post by Co0l »

Ma ovo su ba neki amateri,da je ovo u Mexicu bilo ostalo bi najmanje 15 leseva za njima i to obezglavljenih...more bit da se jos uce,poslije ce bit i krvavije dzenaze ako ovako nastave :-)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#62 Re: Tuca na dzenazi

Post by ladyblue18 »

A ni komentari na video na jutjubu nisu nista bolji. Fuj.
maxell_sarajevo

#63 Re: Tuca na dzenazi

Post by maxell_sarajevo »

:lol: :lol: :lol: :lol: :bih:
mahalas505

#64 Re: Tuca na dzenazi

Post by mahalas505 »

Murat Sabanovic wrote:a sta ce mi valjati dijete moje lijepo...pa, sta li ja to pisem djevojko,vidis li ti dobro na te svoje okice...ova grupa ljudi su postupili nemoralno...uradili su nesto najgore sto se moze uraditi,pred stotinama na groblju prisutnih ...i sad to neko treba da snimi i da POSTAVI na internet...moja je kritika upucena autoru teme i stojim iza toga....ipak ,on to ne bi postavio na internet da se je neko ,njemu ,poznat , potukao na dzenazi....razmisljanje ,izgleda ti nije jaca strana...
Mislim da bi ti mogao da budes malo vise samokriticniji i da ovakve stavove ne iznosis u javnost, jer ipak tvoj pogled kroz te tvoje "okice" na ova zbivanja je nekako nerealan i nije ti logika bas neka jaca strana.
maxell_sarajevo

#65 Re: Tuca na dzenazi

Post by maxell_sarajevo »

Izgleda da je ovaj Murat jedan od aktera tuce na dzenazi.
VenOM__

#66 Re: Tuca na dzenazi

Post by VenOM__ »

Samo da vam kazem da ovi sto su krivi za tucu su zesci narkomani iz Svrakina i sinoc im je bacena bomba pred kucu(valjda zbog te tuce 'ta ja znam) :)

Raja iz Svrakina :dance: :dance:
TGwDT

#67 Re: Tuca na dzenazi

Post by TGwDT »

Samo kod nas debili nemaju postovanja prema mrtvima pa se tuku na dzenazi....debilizam na djelu..... :x :twisted:
Manijakus

#68 Re: Tuca na dzenazi

Post by Manijakus »

Vid hodze sto se odvojio :D :lol: :lol: :lol: :lol:
Murat Sabanovic

#69 Re: Tuca na dzenazi

Post by Murat Sabanovic »

mahalas505 wrote:
Murat Sabanovic wrote:a sta ce mi valjati dijete moje lijepo...pa, sta li ja to pisem djevojko,vidis li ti dobro na te svoje okice...ova grupa ljudi su postupili nemoralno...uradili su nesto najgore sto se moze uraditi,pred stotinama na groblju prisutnih ...i sad to neko treba da snimi i da POSTAVI na internet...moja je kritika upucena autoru teme i stojim iza toga....ipak ,on to ne bi postavio na internet da se je neko ,njemu ,poznat , potukao na dzenazi....razmisljanje ,izgleda ti nije jaca strana...
Mislim da bi ti mogao da budes malo vise samokriticniji i da ovakve stavove ne iznosis u javnost, jer ipak tvoj pogled kroz te tvoje "okice" na ova zbivanja je nekako nerealan i nije ti logika bas neka jaca strana.
a kakve to stavove u javnost iznosim??? SVI SMO SE SLOZILI DA JE TUCA NA DZENAZI BRUKA ,a uz to sam ja dodao da je i samo snimanje, te postavljanje ovog dogadjaja na internet sramota. ti,i tebi slicni ako se ne slaze/s/te sa ovim drugim,to je tvoje/vase pravo.misljenja sam, ako su se krkani do te mjere obrukali , zasto onda jos vise ulja na vatru dodavati(video).
ma ko izmisli ove mobilne sa kamerama...u pm...

hajd'sad....
Dust

#70 Re: Tuca na dzenazi

Post by Dust »

Odosmo na moral, a tamo je tanka linija razgranicenja.

izaci ce ovo na veliko.
JThomas

#71 Re: Tuca na dzenazi

Post by JThomas »

e vala, za ovakve stvari, ja sam definitivno da se sazna i oglasi ko je učestvovao. pa jebiga, sloboda pristupa informacijama, učestvovanje u tuči je krivično djelo. a izgleda da se za ovo ne bi ni saznalo da nije postavljača teme, jer koliko znam, niko osim sa-x-a nije prenio vijest.
Bluemore

#72 Re: Tuca na dzenazi

Post by Bluemore »

metar_drva wrote:
callmethebreeeze wrote:

ovo su, u stvari, konceptualni umjetnici koji svojim performansom pomjeraju granice uobičajenih shvatanja i pogleda na svijet :-)
ovaj mi se komentar najvise svidja....
Bluemore

#73 Re: Tuca na dzenazi

Post by Bluemore »

VenOM__ wrote:Samo da vam kazem da ovi sto su krivi za tucu su zesci narkomani iz Svrakina i sinoc im je bacena bomba pred kucu(valjda zbog te tuce 'ta ja znam) :)

Raja iz Svrakina :dance: :dance:
ali pusti ti to, daj jos komentara dzamija ovo dzamija ono :cry:
sheilak

#74 Re: Tuca na dzenazi

Post by sheilak »

Gluho bilo. :D

Pa, sto se pobise? Mislim, nije da bi ih ista moglo opravdati, ali cisto iz znastizelje pitam.
callmethebreeeze

#75 Re: Tuca na dzenazi

sheilak wrote:Gluho bilo. :D

Pa, sto se pobise? Mislim, nije da bi ih ista moglo opravdati, ali cisto iz znastizelje pitam.
http://www.nezavisne.com/dogadjaji/vije ... video.html

na babinoj dzenazi...
uzas.
:-) :-) :-)
Post Reply