zelim sve najbolje u trudnoci
pridruzite nam se na forumu http://www.bhbebe.com/forum ... nadam se ugodnom druzenju
Moderator: anex
medaaa wrote:cestitam @daisy ...Daisy wrote:Pridruzujem se, 20 sedmica.
Evo beba se vrti!
Sljedece sedmice UZ.
pa kako se osjecate?![]()
![]()
pridruzujem se i ja, 17 sedmica... bebu jedva puta osjetila, sljedece sedmice ultrazvuk...
osjecamo se... pa ...![]()
![]()
ide na bolje
![]()
shipak wrote:hehe i ja sam 22+4 trudna. jučer bila na uzv i sve mi u redu hB.
pusa svim trudnicama i pupicama![]()
![]()
![]()
sad za sad 4 kg. ovo mi je druga trudnoca.shipak wrote:i meni 27.09.
koja slučajnost
kako ti sve podnosiš? imaš li neke specijalne prohtjeve?
ako nije tajna koliko si se udebljala? Meni je dr rekla da se moram paziti sa debljinom, pošto je bebi velika mašallah.
pusa tebi i pupi
Compos_Sui wrote:jedno pitanje
da li je moguce da osoba tek u 5. mjesecu skonta da je trudna?
(neko ko je obrazovan...nije glup...znaci normalna obrazovana osoba koja zna znanje)
Aurora Borealis wrote:Compos, da nisi slucajno procitala moj post na Zacecu?Compos_Sui wrote:jedno pitanje
(neko ko je obrazovan...nije glup...znaci normalna obrazovana osoba koja zna znanje)
![]()
Mislim da je moguce, mada su sanse jako jako male, i slucaj mora imati bas neki ekstrem (tjelesni faktor debljine, poremecaj rada zlijezda, poremecaj hormona i sl.)
U apoteku po test ili kod cika ginekologa
i ja sam cula ovakvih slucajeva, mada rijetko.. jer beba se osjeti ranije, mislim na bebine pokrete... bar sam je ja osjetilaCompos_Sui wrote:jedno pitanje
ma vala ja ne vjerujem...101 simptom sem izostanka menstruacije...grudi, koza, mucnina, zgaravica, stomak raste,fetalni pokreti, mantanje i da nista od toga pet mjeseci ne primjecujedina_qa wrote:i ja sam cula ovakvih slucajeva, mada rijetko.. jer beba se osjeti ranije, mislim na bebine pokrete... bar sam je ja osjetilaCompos_Sui wrote:jedno pitanje
ona mozda mislila da ima problema sa stomakom i crijevima![]()
Omaklo se...Bond_JaneBond001 wrote:![]()
![]()
moja rodica mislila da ima zgaravicu isla doktoru, ovi joj dali lijekove protiv zgaravice...i tek nakon mjesec il- dva neko se dosjeti da provjeri je l trudna.narafno do toga ona stalno negirala da je trudna
![]()
...i naravno bila..treba roditi za koji dan
-nocna mora svakog muskarca, osim onih kojima se ne daStvarno kako se nakon odnosa ne može odmah posumnjati da je trudna?