Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ja sam u pomodorinu fasovao salmu al bi prije sad otisao tamo da jedem nego negdje drugo upravo iz razloga sto ce, da bi vratili musterije, ovaj novi gazda morati dobro povesti racuna o svemu
prolazio sam i ja juce i vidio sam da je svo osoblje isto i sve je isto samo imena pomodorino vise nema , sada ja sam jedan od onih sto su se otrovali u kobnom periodu ali mi onaj sendvich pravo nedostaje pa idem veceras da su tuspasim pa sta bude neka bude
ima jos...
jebo mater ako se ovima salmonela nije na mozak prosirila
Kao da je to ekskluzivitet nekog drugog foruma... i ovdje se u par komentara mogla osjetiti razdraganost zbog ponovnog otvaranja pomodorina, kako god da se sada zove...
dok je ovaca, biće i vune
Jebo vas vise pomodorio, pa da covjek otvori limarsku radnju u tom objektu rekli bi pa zar kod njega da uzimate oluke.
Svaki dan u nekoj stracari se otruje po 3-4 covjeka al je vazno samo nejest u pomodorinu jer samo je pomodorino trovac a svi ostalisu 100% cisti
A i nasa sanitarna inspekcija se sad pravi vazna, prvo puste da se potruje na stotine ljudi pa sad upadaju i uzimaju bris i sa plafona garant
atko wrote:Jebo vas vise pomodorio, pa da covjek otvori limarsku radnju u tom objektu rekli bi pa zar kod njega da uzimate oluke.
Svaki dan u nekoj stracari se otruje po 3-4 covjeka al je vazno samo nejest u pomodorinu jer samo je pomodorino trovac a svi ostalisu 100% cisti
A i nasa sanitarna inspekcija se sad pravi vazna, prvo puste da se potruje na stotine ljudi pa sad upadaju i uzimaju bris i sa plafona garant
sta ti je ziv bio, ovdje se govori o 600-700 ljudi !!!! jest, samo ej on takav trovac !!!
E neka su opet zatvorili. Svaki put kada sam prolazila pored Primavere imala sam nagon da nekog razbijem.
Prezivjela sam Pomodorino, bila 7 dana u bolnici, i moram reci da je bilo strasno. Svi smo imali temperature 40, svima su nam usne bile crne jer su nam bubrezi bili pred otkazivanje zbog gubitka tecnosti, svima popucale vene od infuzija (vise od 5 na dan) Bilo slucajeva pred smrt, jedan momak u sobi do mene stigao u zadnji cas, gotovo paralizovan, bilo je trudnica, djece, operisanih zbog zapetljaja crijeva ...
Sada je pokrenut postupak protiv lika i najvjerovatnije ce svi dobiti neku novcanu nadoknadu... ovo je iz prve ruke jer je moja prijateljica koja je u bolnici kao 2. najgori slucaj ostala skoro 3 sedmice i pozvana je za svjedoka.
atko wrote:Jebo vas vise pomodorio, pa da covjek otvori limarsku radnju u tom objektu rekli bi pa zar kod njega da uzimate oluke.
sta ti je ziv bio, ovdje se govori o 600-700 ljudi !!!! jest, samo ej on takav trovac !!!
Nista!
Evo dest_sa je fino izlozila sta se konkretno moze uciniti po pitanju trovanja.
A zakerala ko ti propituju raju jesu li kada su prolazili pored Pomodorina pomislili da opet jedu tu i kako ih nije sramota na takiv mislima