Trovanje u pomodorinu ?

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

anamo 'vamo

Post by anamo 'vamo »

ex Pomodorino danas pun k'o sipak!
J.P.Montoya

Post by J.P.Montoya »

anamo 'vamo wrote:ex Pomodorino danas pun k'o sipak!
ma dobri bosnjo sve brzo zaboravlja, sve do jednom
J.P.Montoya

Post by J.P.Montoya »

pored age kod markala ne pada mi vise napamet ici u pomodorino
Irm@

Post by Irm@ »

ev ja maloprije pizzu pojela... bolja nego ikad... lijepi pomodorino ovaaaaj primavera :D
RIZVA

Post by RIZVA »

jel te protjeralo :D
JokTiSi

Post by JokTiSi »

RIZVA wrote:jel te protjeralo :D
Sto reko Horo nece mene niko protjerat dok je ovdje medjunarodne zajednice :lol: :D :-)
kao novi

Post by kao novi »

chuchumbamayumbe wrote:
ifbbpro wrote:Ljudi, sve shega shala, al kako raja mogu jest kod Taleta, pa ono je odron!
Evo danas (Barjam) radim drugu smjenu, i nista ne radi, ogladnio, a jedini grill koji radi u blizini Unitica jeste Tale, ajd reko da uzmem jednu pljesku.
Ma odron stare mi, pojeo 2/3 jer sam fakat bio gladan, ostalo bacio, sta cu.
A raja jedu kod njega uveliko???? :roll: :roll:
Ma nidje veze fakat.
Jede bijeda, sta ce, jeftino!
Fuj!
ohoho, kakva izjava, znaci dijelimo se na bijedu i gospodu ovdje, hahaha

ti vjerujem pripadas ovom drugom i ne propustas priliku da iskazes prezir prema prvima, mislim na ovo fuj.

a zanimljivo da je pricu poceo lik koji radi u uniticu, vjerovatno u nekoj stranoj organizaciji.. sunce vam vase kvazi elitisticko! :D
havarija

Post by havarija »

I SURVIVED POMODORINO!

Ja sam se otrovala u pomodorinu, bila sam u bolnici, nisam mogla da hodam 10 dana, i danas jos imam problema sa stomakom i sa tim da ne mogu normalno da jedem i da ne mogu da povratim izgubljenih 7 kg. Al nisam bila ljuta na vlasnika Pomodorina, nisam imala namjeru podizati tuzbu, kontam, deshava se, mozda mu je podmetnutno, mozda ovo, mozda ono.... sve do momenta dok nije rekao da ce platiti shtetu svima onima koji su se kod njega otrovali, "samo nek dodju sa racunom". KOJIM RACHUNOM??? Godinama sam jela kod njih, i nikad nisam dobila racun ni za neku vecu porciju, a kamoli za sendvich!!! Koje licemjerstvo! Koja bahatost i bezobrazluk!!!!
I za one koji ne znaju, taj isti vlasnik je sada otvorio ovaj restoran. Pa ce sve opet biti super, cisto, divno, dok za par godina opet ne skonta da bi mogao promijeniti dobavljaca, uzeti robu po nizoj cijeni, a nas udarati po ushima sa po 80 i vise feninga poskupljenja svakih pola godine. Bravo majstore!
BHG

Post by BHG »

hebo me svak ako ja tamo vise ikad marku ostavim...stoka bezobrazna...i ima muda i obraza ponovo otvorit identican "restoran"...dabogda sam sebe otrovo svojim govnima koje nama prodaje.... :x
downtoearth

Post by downtoearth »

pa zašto, nije on kriv? ko mu je dao dozvolu da oopet otvori restoran? ili još bolje: šta se desilo sa krivičnom prijavom i sa cijelim slučajem? danima je bilo tema svih vijesti i onda... tajac!!! pojeo vuk magarca.
i čovjek lijepo malo sačekao i opet otvorio restoran. a da je otkaz dobio (ili bar dobru kaznu platio) inspektor i tužilac i onaj u opštini ne bi se ponovilo. ovako samo se pitam gdje će biti slijedeće trovanje i koliko ljudi.
the_forgotten

Post by the_forgotten »

BHG wrote:hebo me svak ako ja tamo vise ikad marku ostavim...stoka bezobrazna...i ima muda i obraza ponovo otvorit identican "restoran"...dabogda sam sebe otrovo svojim govnima koje nama prodaje.... :x
Pa pametan covjek....nije on kriv...krivi su nasi glupi ljudi sto tamo idu, on iskoristava samo njihovu gluspot...a tako im i treba kad nista nisu naucili iz onog!!!!!
RIZVA

Post by RIZVA »

Ja koliko znam ako nije bilo u novinama vlasnik je neko drugi,znaci nije bivsi vlasnik Pomodarina
anamo 'vamo

Post by anamo 'vamo »

isti vlasnik! samo ima isturenog "gazdu"! ali, zanemarimo ovog kretena. meni su veci oni koji tamo ponovo jedu!!! nevjerovatno!
Irm@

Post by Irm@ »

anamo 'vamo wrote:isti vlasnik! samo ima isturenog "gazdu"! ali, zanemarimo ovog kretena. meni su veci oni koji tamo ponovo jedu!!! nevjerovatno!
bas ti hvala :-D ja recimo provjereno znam da je tacno da je gazda isti ali znam i da su mu podmetnuli zbog zavisti jer kako je Pomodorino zaradjivao i kako ce opet zaradjivati mnogi vlasnici mogu samo sanjati...
sendvic nikad nisam jela alergicna sam na odredjene sastojke u majonezi... ali zato pizza mmmm :-D :-D
Comrad

Post by Comrad »

Ma sto se raja ne bi vracala da jede ponovo, sada su iskusni, znaju simptome, znaju sta treba raditi ukoliko se otruju. Samo naprijed ljudi :-)
mahalas505

Post by mahalas505 »

Comrad wrote:Ma sto se raja ne bi vracala da jede ponovo, sada su iskusni, znaju simptome, znaju sta treba raditi ukoliko se otruju. Samo naprijed ljudi :-)
Iskustvo se tesko stice :D :lol: :D
Pearl

Post by Pearl »

Comrad wrote:Ma sto se raja ne bi vracala da jede ponovo, sada su iskusni, znaju simptome, znaju sta treba raditi ukoliko se otruju. Samo naprijed ljudi :-)
ma ja... gazdi podmetnuli... podmetnuli su mu valjda i onaj kupus sto se ugnjio od stajanja prije ovog posljednjeg trovanja...

al ona "sigurno" zna.... ooooojjjjjj :-) :-)

jedite ljudi, ako nista, smrsat cete.. a od necega se mora umrijeti...
anamo 'vamo

Post by anamo 'vamo »

Irm@ wrote:
anamo 'vamo wrote:isti vlasnik! samo ima isturenog "gazdu"! ali, zanemarimo ovog kretena. meni su veci oni koji tamo ponovo jedu!!! nevjerovatno!
bas ti hvala :-D ja recimo provjereno znam da je tacno da je gazda isti ali znam i da su mu podmetnuli zbog zavisti jer kako je Pomodorino zaradjivao i kako ce opet zaradjivati mnogi vlasnici mogu samo sanjati...
sendvic nikad nisam jela alergicna sam na odredjene sastojke u majonezi... ali zato pizza mmmm :-D :-D
pa, sto ne zakljuci? a, na gore navedeno, zakljucak glasi: i kako ce se opet desiti trovanje! :oops:
sekretar

Post by sekretar »

Ako će igdje biti sigurno jesti to je Pomodorino.
Ne vjerujem da će sada dozvoliti sebi nemar.
Yamahalac

Post by Yamahalac »

sekretar wrote:Ako će igdje biti sigurno jesti to je Pomodorino.
bar ne u prvih pola godine
sekretar

Post by sekretar »

Yamahalac wrote:
U pravu si. Poznavajući naš mentalitet..
Yamahalac

Post by Yamahalac »

sekretar wrote:
Yamahalac wrote:
U pravu si. Poznavajući naš mentalitet..
upravo, kako se pocne lagano opustati tako ce i kvalitet poceti padati, cijene rasti, a higjena ce biti obrnuto proporcionalno sa cijenom
Comrad

Post by Comrad »

Sada vise nije stvar je li tamo sigurno jesti ili nije. Stvar je u tome sto je taj covjek potrovao 700 ljudi, da je bar dao izjavu kakvu, izvinuo se ostecenim, a da ne govorim o nadoknadi stete, i sada taj covjek opet uzima lovu od tih istih ljudi. :-)
rashomon

Post by rashomon »

To ti je kod nas ko kakva furka...Ekstremni sport...
Neko ima bungie-jumping, mi jedemo u Pomodorinu...

Neki dan sam jedva zaustavio raju da uđemo tamo...Oni htjeli sjesti, i to ispred vani...i još galamit'

"dobra ova salmonela u pičku materinu...svaka čast gazda..."
BHG

Post by BHG »

Comrad wrote:
Sada vise nije stvar je li tamo sigurno jesti ili nije. Stvar je u tome sto je taj covjek potrovao 700 ljudi, da je bar dao izjavu kakvu, izvinuo se ostecenim, a da ne govorim o nadoknadi stete, i sada taj covjek opet uzima lovu od tih istih ljudi. :-)
tako i treba...kad se ovce mogu naguzit sto ih nebi naguzio... :x
Post Reply