Tropske plaze

Očuvanje čovjekove okoline.

Moderator: anex

amra67

#26 Re: Tropske plaze

Post by amra67 »

drunken tiger wrote:
GaRGa wrote:
petunija wrote:@drunken tiger,

na stranici ne nađoh Kubu, samo Jadran i Turska :(

o tome ti pricam... mogu i ja "organizovati" individualno al grupnih polazak iz BiH nema...
Mislim da je bolje individualno nego grupno. Grupno kada odeš obiđeš čisto turistički našminkane lokacije i nemaš stvarnu sliku o mjestu gdje si išao.
Svakako je bolje individualno ici pogotovo na mjesta koja su "provaljena" jer kad navale grupe turista na njih a vecinom ih dolaze organizovanim previzom i masovno i jos u isto vrijeme onda sve ljepota plaze ili ostrva se izgube..
GaRGa

#27 Re: Tropske plaze

Post by GaRGa »

haj vako, gdje ste isli individulano i sta ste to vidjeli sto ovi u grupama nisu ?
drunken tiger

#28 Re: Tropske plaze

Post by drunken tiger »

GaRGa wrote:haj vako, gdje ste isli individulano i sta ste to vidjeli sto ovi u grupama nisu ?
Čemu takav odbrambeno-negativni stav?? Jeste govorim iz iskustva. Grupe idu na unaprijed dogovorena ušminkana mjesta. Nekomožda to i voli. Ja sam rekao da je meni bolje otići individualno. A šta sam vidio što grupa nije? Pa njima je svaki dan isplaniran u minutu i skoro da nemaju slobodnog vremena, ja sma našao lokalce koji su me vodali i pokazali mi kako se živi kod njih. Kako im je u kućama, kakvi su im običaji i sl. Opet kažem, meni se tako više dopada.
amra67

#29 Re: Tropske plaze

Post by amra67 »

GaRGa wrote:haj vako, gdje ste isli individulano i sta ste to vidjeli sto ovi u grupama nisu ?
Image
Image

Evo gdje je razlika jedno te isto ostrvo i plaza a dva razlicita utiska ..bila sam prvi put organizovano i nisam mogla da zaplivam od guzve ali drugi put isla privatno i napustila ostrvo u momentu da su poceli turisti da dolaze da mi ne pokvare ono sto mi je ostalo u sjecanju bez njih..
JoeBonaWho

#30 Re: Tropske plaze

Post by JoeBonaWho »

Kuba
Image
GaRGa

#31 Re: Tropske plaze

Post by GaRGa »

drunken tiger wrote:
Čemu takav odbrambeno-negativni stav?? Jeste govorim iz iskustva. Grupe idu na unaprijed dogovorena ušminkana mjesta. Nekomožda to i voli. Ja sam rekao da je meni bolje otići individualno. A šta sam vidio što grupa nije? Pa njima je svaki dan isplaniran u minutu i skoro da nemaju slobodnog vremena, ja sma našao lokalce koji su me vodali i pokazali mi kako se živi kod njih. Kako im je u kućama, kakvi su im običaji i sl. Opet kažem, meni se tako više dopada.

gdje si bio ? nisam skonto iz tvoje prica kao nista si to ti vidjeo sto neko u grupi nije ???
GaRGa

#32 Re: Tropske plaze

Post by GaRGa »

amra67 wrote:
Image
Image

Evo gdje je razlika jedno te isto ostrvo i plaza a dva razlicita utiska ..bila sam prvi put organizovano i nisam mogla da zaplivam od guzve ali drugi put isla privatno i napustila ostrvo u momentu da su poceli turisti da dolaze da mi ne pokvare ono sto mi je ostalo u sjecanju bez njih..
GaRGa

#33 Re: Tropske plaze

Post by GaRGa »

izleti na destinacijama su uvijek isti isao ti sam ili sa grupom i svaka turisticka agencija na toj destinaciji ti nudi iste izlete nece te vi sami nista novo otkriti tamo...
drunken tiger

#34 Re: Tropske plaze

Post by drunken tiger »

GaRGa wrote:izleti na destinacijama su uvijek isti isao ti sam ili sa grupom i svaka turisticka agencija na toj destinaciji ti nudi iste izlete nece te vi sami nista novo otkriti tamo...
Očito nisi mnogo putovao.
GaRGa

#35 Re: Tropske plaze

Post by GaRGa »

drunken tiger wrote:
GaRGa wrote:izleti na destinacijama su uvijek isti isao ti sam ili sa grupom i svaka turisticka agencija na toj destinaciji ti nudi iste izlete nece te vi sami nista novo otkriti tamo...
hahahaha 20 godina radim u turizmu :)
drunken tiger

#36 Re: Tropske plaze

Post by drunken tiger »

GaRGa wrote:
drunken tiger wrote:
Onda garant vodaš turiste od čaršije do Alipašine džamije ;)
supercali

#37 Re: Tropske plaze

Post by supercali »

GaRGa wrote:
drunken tiger wrote:
od koje to godine radis?
od 12-e?
frngla

#38 Re: Tropske plaze

Post by frngla »

Ne smiješ razmišljati drugačije od forumske većine :lol:
GaRGa

#39 Re: Tropske plaze

Post by GaRGa »

supercali wrote:
GaRGa wrote:
drunken tiger wrote:
od koje to godine radis?
od 12-e?

dzesi vidovita maro...
supercali

#40 Re: Tropske plaze

Post by supercali »

dajem glavu da nemas vise od 34-35
a znaci da kao radis od 15-e u turizmu
GaRGa

#41 Re: Tropske plaze

Post by GaRGa »

supercali wrote:dajem glavu da nemas vise od 34-35
a znaci da kao radis od 15-e u turizmu

ti samo reci iznos u koji bi da se kladis i rijesit cemo to jos danas :)
pink floydd

#42 Re: Tropske plaze

Post by pink floydd »

Image

meni su doduše ljepše mediteranske plaže, recimo Italija ima prelijepu obalu. Promijeniti naziv teme treba :D
JoeBonaWho

#43 Re: Tropske plaze

Post by JoeBonaWho »

Image
Image
Image
Maldivi
amra67

#44 Re: Tropske plaze

Post by amra67 »

Ti isto kao da nemas oci ili trolas? Ne radi se samo o tome sta vidis nego kako vidis i sta osjecas..Ako ne kontas zaboravi...
GaRGa

#45 Re: Tropske plaze

Post by GaRGa »

amra67 wrote:
Ti isto kao da nemas oci ili trolas? Ne radi se samo o tome sta vidis nego kako vidis i sta osjecas..Ako ne kontas zaboravi...

izvini ako on je tvrdio da ce da vidi stvari koje u grupi ne bi vidjeo... to nije istina
a individualni dozivljaji nisu tema rasprave...
JoeBonaWho

#46 Re: Tropske plaze

Post by JoeBonaWho »

JoeBonaWho

#47 Re: Tropske plaze

Post by JoeBonaWho »

I par slika Maya Tulum rezort....ko moze neka posjeti, fantasticno je :!:
Image
Image
Image
semmy

#48 Re: Tropske plaze