trenira li iko karate od vas?

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
lola181

Post by lola181 »

neeeeeeeeeeeeeeee

ne mogu vjerovati

ti si senci?

jooooooooojjjjjjjjjjj

ma znas ti da sam se ja samo zezala

zovem se.......

ma znas mislim da bas i ne moram reci ime i godiste jer...........

ma nije vazno

ti si senciiiii

nemo j me iscinkat ciretu,majke ti

nemoj mu reci ni da sam ovdije

za bajram je bio sa mnom kod dede i upozorio me da se vise ne motam po ''ovakvim'' sajtovima,i bla bla bla

mana je isto bila sa mnom i uopste sam u soku....

kakav sam ja baksuz
i pored toliko ljudi koji surfaju ovim forumom (njih cak 15182)ja naletim na kcerku naj prijatelja mog dajdje

ma daj

kako ti se tata zove?

hmmmhmhmhmhmhhmhmhmhmhm :lol: :D :-D :) :-) :o :sad: :roll: :( :shock: :? :-? 8) :-x :x :lol: 8-) :zzzz: :razz: :oops:
lola181

Post by lola181 »

hej,ti si bila online samo dva sata prije mene :-)

silly
lejlica

Post by lejlica »

:D jel to cire pricao sta o meni ili?
hajd zurim sad al pisacu ti veceras.
uglavnom, reci mi kako se zoves ako neces da pitam cireta :D a necu te panjkati nisam ja takva...
lola181

Post by lola181 »

ma znala sam ja cim se druzis sa mojim najboljim rodicama da si cool

zovem se emina,prva rodica mane,lele i emine(emina nam je familijarno ime)

nije mi cire prico o tebi negomana i lelea,a emina mi svo vrijeme govori recenice tipa:znas onu senci iz austrije,da vidis kako nam je bilo dobro u zaostrogu,u nasoj kamp-kuci..........

to govori kad me hoce napraviti ljubomornom

jos ne mogu vjerovati

ja sam sa manom,lelom i emnom za bajram spavala na podu dnevne sobe mog dede u Pocitelju,i one mi pricale o tebi,kako ste bile zajedno i kako ste se provodile................ :-)

a i rekle su mi da si pravo dobra i da si prijateljica kakva se samo moze zamisliti(ovo ti kazem totlano iskreno)

i ja sada moram ici ali cu biti online poslije 7 pa se vidimo ili sta vec

pisemo,je li :D
lejlica

Post by lejlica »

jao mogu misliti kako vam je bilo super... pravo sam pozelila i manu i lejlu a posebno minkicu... ne mogu ti opisati...
ne mogu da vjerujem da sam bas naletila na tebe. ostala sam bez teksta... wow...
lola181

Post by lola181 »

vjeruj mi,i ja sam u soku

to si online

juhuuuuuuuu

a i bilo je super

ja i emina samo onako,ko prst i nokat(je'l se tako kaze),i jos smo iste-licimo ko jaje jajetu

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz:
lola181

Post by lola181 »

ma dajjj

ja se tek konektovala,a ti zbrisala

please don't do that any more

:(
lejlica

Post by lejlica »

sorry ovaj modem mi je uzas pa nesto nece...
nadam se da cemo se nekada i vidjeti pa da se uvjerim dal si bas ko minkic...
znas li ti ista o nasoj reprezentaciji, kako su prosli u mexicu? ja se slomih telefonirajuci al svi su mi nedostupni a u ovom internetu nista ne pise... :(
lola181

Post by lola181 »

bas sam vidjela naslov u avazu da je nas neki sportista pravo dobro proso u prvenstvu u karateu,ali nisam citala clanak

naslov je uglavnom obecavajuci

iskreno se nadam da smo dobro prosli(pa naravno)

ps.dobra vijest za tebe-vanja nece bit na prvenstvu,iz javnosti nepoznatih razloga(sprzila cijelu ruku doka je sebi peglala majcu,ja sam bila tu)

jesi li se vidila sa nekim od mojih od dana kad smo se upoznali?

ako se vidis sa manom ili lelom pitaj ih za mene,da vidim je li me se jos sjecaju

stvar je u tome da sam ih vidjela prije dvije sedmice i vec mi takoooo nedostaju

a znalo se desavat da se ne vidimo po godinu dana ali nista

ja samo dodjem njima preko ljeta na par sedmica i tad se isvadjamo ,izmirimo,izljubimo,ispricamo itd.

pa znas kako je sa njima :lol:
lejlica

Post by lejlica »

mensur cakic je osvojio 2. mjesto u kumiteu do 70kg. kumite team je 7.mjesto, denis muhovic pojedinacno 8. mjesto u kumiteu. :D zvala sam sudu al ga nisam mogla dobiti, pa sam natjerala da nazove sudinu suprugu i ona nam je to sve izbiflala... pa eto reko da znas...
nisam nikoga vidjala od tvojih al sam se cula s manom i vec sam je pitala za tebe i tako to... :D pravo joj drago sto smo se upoznale.
to za vanju je pravo super vijest, mislim za mene :D :D :D popravila si mi dan... :D :-D ja se vec bila prepala kako cu...
nadam se da cu ovog vikenda i stici da trknem do sarajeva da se vidim s manom i lelom da se ispricamo itd. :-D
oki moram sad opet za knjige, pa se mi cujemo odnosno citamo... :D
pusa
lola181

Post by lola181 »

jaoooooojjjj
konacno sam uspjela malo

reumatska groznica ili tako nesto

ona gripa je bila samo uvod,ali sad sam totalno u bedu
usput,ja sam isla na svaki trening i dok sam bila bolesna,u mogu ti reci(za ne daj boze :D )da je trening jedan od najboljih nacina da se izduvas i tako to

nisam bila online ima sedam dana
jupiiiii
ponasam se ko malo djete kad mu das lizalo :D
lola181

Post by lola181 »

i ti moras za KNJIGU

MENI JE SUTRA LEKTIRA I IMAM JOS DVIJE PRICE OD PO MILION STRANICA ZA OBRADIT

ipak nisam lisena skole :(
lejlica

Post by lejlica »

ma nisam ni ja nesto bog-zna. prehladila se na drzavnom - i to kako! sve me zivo boli... sta ces... :( a jos kad pomislim na to da sam tako bezze izgubila medalju... ma jooooj, vjeruj mi nisam ni za sta... :roll:
nadam se da ce barem tebe ta gripa konacno proci, vala vrijeme je... sta ima inace u tvom svijetu, sem lektira itd. ? :-D
lola181

Post by lola181 »

osim lektira...........
pa ima hilmija selimotic,moj nastavnik bosanskog jezika i knjizevnosti :D

sala mala
gripa me je gotovo prosla

jos malo kisem i tako to ali je sve ok

kako to sa medaljom ja kontala sad ce me mana zvat da kaze da je ciretov klub odnio sve pobjede............

sta je bilo
sve u sitnicu

izgubila si medalju :(

imate li vi polaganja za novu god.
i pazi mokracne kanale :D
lejlica

Post by lejlica »

znas kako je to sve ispalo glupo... borila se ja u kumite do 70 kg. i ispala u prvom kolu u borbi protiv neke dzenite iz konjica, koja je ne znam kolko puta bila drzavni prvak itd. al ta dzenita me uglavnom povukla u borbu za 3. mjesto.
i borila se onda protiv neke cure iz mostara. i vodi ona 3:1... znas ja onda malo gyakozuki, ulaz, itd. otjeram je s tatamija i tako onda izjednacim na 3:3. ona ima znas 2 kaznena poena, ja samo jedan. i zavrsena borba, ono zvono zvoni, al sudija produzi borbu dok ne padne sljedeci poen. ja tu onda tako stojim, u gardu, ona pridje i udari me svom snagom gyakozuki u facu, odnosno u vilicu a ja istovremeno nju kizama-gyako chudan. al seko ona me spucala ono pravo pravcato, meni si matere-mi zamantalo. pridje sudija meni, da vidi sta je a svi vec vide da je to bio kazneni poen i to znas ono ko fol pobuna. pita me gdje me udarila, jel mi lose itd. ma znas tu proceduru. uglavnom ono slozi facu ko da to nije nista i njoj dade poen, a meni se moj kizama-gyako uopce ne boduje, ko da ga nije ni bilo... :x :? i tako ta iz mostara pobjedi 4:3 i ja izgubi medalju.
a meni svakako ni do cega nije bilo. tek dosla s puta tog dana. vozila se 11 sati do srebrenika i taman stigla, ono vec prijave, vaganje itd. a ja sveukupno spavala samo 2 sata. jos me i stomak bolio, ma uglavnom sam bila sva slomljena. jos kad su me babo i atko (cupina), znas bio je tu kao trener, poceli odmah ujutru tusiti da idem i na kate da se takmicim, kad nisam poludjela. oni navalili a ja u sebi kontam, da mi je samo zaspati sekundu... :D jedva ne odoh na kate, da stedim snagu... ma suti, ne znam ni kako sam to izganjala, cijeli dan sam se samo nesto svadjala oko toga. al na kraju krajeva sam zadovoljna, kakva sam bila (da Bog sacuva) super sam se borila. bas je i atko rekao da sam bila 10 puta bolja nego sto je on mislio... :D
al nema fajde kad mi se nije dalo...

znaci ima za novu godinu polaganje? pa to bi bilo super, bas sam nesto pricala sa sudom itd. da izadjem ako bude polaganje... :-D trebala sam ici ustvari na ono polaganje ljetos sto je bilo u konjicu, al mi se nesto ne dade... :roll: hoces li ti izlaziti na to za novu??

eee moja emina, ja se pravo raspisala, umjesto da legnem u krevet i odmaram. pravo sam pravcato prehladjena. znas sinoc mi je bilo matursko vece (ovdje kod nas se to slavi uvijek unaprijed) a ja samo u haljinici svilenoj, jos nekakva kratka i leprsava, izasla tako do auta, ono zagrijanja od plesa pa pravo u snjieg i uhvatilo me i grlo i bubrezi i sve sto ikako moze da boli, mene razvaljuje... :D al hajde, bilo mi je super sinoc... :D :D jos kad pomislim na to da si i ti ozdravila... ma ja odmah sva happy... :-D
manijak1

Post by manijak1 »

:) :) Pa zar nije dobila kazneni poen za šut u facu :D :D :? :?
lejlica

Post by lejlica »

ps. dobila sam preko 50 ruza sinoc i tako sam na izboru za "najljepsu curu skole" osvojila prvo mjesto. :-D hajd nek sam i ja u necemu najbolja... :D :D :D
lejlica

Post by lejlica »

manijak1 wrote::) :) Pa zar nije dobila kazneni poen za šut u facu :D :D :? :?
nije :( trebala sam ja njoj poslije toga sut u facu :D da to izravnjam...
lola181

Post by lola181 »

izaci cu,jasta radim
nego me strah,ne znam ni gdije cu biti ni sta cu raditi.polaganje mi je ili u mostaru ili u jablanici.kad sve saberes onda ti dodje isto,uvijek te ista trema spuca,ne mozes uraditi kiai i kime,nemas pojma ni o cemu :(
ma ja sam ti gledala tehnike su nidje veze ali kate za crniiiii

takiyoku shodan,heian shodan,heian nidan,heian sadan, heian yodan,heian godan,jion,bassay day,kanku day,jitte,tekki shodan,tekki nidan,tekki sadan,tekki yodan i godan,i bog zna sta vise nema
brrr :-?

ja nisam opet nesto sa zdravljem :(
kako sa skolom?ja ti fino rekla da cuvas mokracne kanale i bubrege,a ti nista.samo se nadam da nije nista ozbiljnije :?
ja se cijeli dan vucem po kuci u pidjami i zijevam,a vjerovatno cu dobit kontrolni iz historije,ali buduci da sam streber na manu,valjda ce sve biti ok
:-D
lejlica

Post by lejlica »

tekki nidan, sandan, itd.?? :( ljetos u zaostrogu i konjicu je bilo za crni samo tekki shodan, bassai dai, jion, enpi, kankudai, jitte i sochin, s tim sto je suda samo pitao jitte ili sochin. :-)
a tehnike vala meni nisu nesto bog-zna-kako teske, al mene zeza kondicija. nisam trenirala ne znam kolko dugo (mislim ono pravo 2 sata u komadu, da crknes...) ovo poslije drzavnog se opustila, sedam dana nista, pa onda se prehladila i sad i da hocu ne mogu. :(
nisi jedina sto hoda samo u pidjami po kuci. evo i ja niti idem u skolu niti treniram, niti izlazim iz kuce, ... ma uzas. nisu mokracni kanali (poslusala sam te i cuvala ih) al me boli grlo, glava, smrcam i tako to... nadam se da necu opet dobiti upalu pluca. prosle godine sam lezala 2 i po mjeseca zbog takvih gluposti...
jos me ova kobila (prof.) iz fizickog nervira pravo, 8 casova sam falila (znas imamo jednom sedmicno fizicko, al zato po 4 sata, a ja falila sedmicu i po, znaci 2 puta...) i sad me gnjavi nece da mi da ocjenu. a valja mi maturirati... :roll: sve nekakav belaj, moja ti... al hajde, i ja sam streber ko ti i mana, sredit cu to nekako... :D
ja se eto sekiram oko tog polaganja, nisam nikakve tehnike vjezbala u zadnje vrijeme, samo kumite i sad to sve treba da izvjezbam do perfekcije... ma joooj... :(
znas li slucajno ko ce biti komisija na polaganju? suda itd. ili neko drugi?
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

ja kara te :D
lejlica

Post by lejlica »

ne znas ni ti ni za koga da ide na "trbovlje open" 18. dec. u sloveniji? :?
lola181

Post by lola181 »

kumite je nista,po par sati svako???(ma gdje mi dodje inaj uzvicnik)!evo gaaaaaaa
kihon je nidje veze,nista se ti nmoj brinuti jre ja nemam pojma koce biti u komisiji

za trbovlje open nisam nistta cula :D

ma u zaostrogu vam je bilo super jer su,kako mi je minci ispricala svi prosli
mos mislit
bila sam tako ljubomorna da nisam mogla progovoriti :roll:

mana je ok,zar ne
ona anemija joj je prosla i sad je sve u redu?

fizicko 4 sata!!!!!!!!

mi nasu profesoricu fizicog kao i onu iz matke zovemo godzzila

evo ti imena mojih profa i profaca

cekaj samo mal jer necu da mi je poruka prevelika
lola181

Post by lola181 »

fizika:pajki
njemacki:tidza hitler :D (moje)
franc.:napoleon
matka i fizicko:godzzila
arapski:ahamurabi..............

itddd.............
lejlica

Post by lejlica »

jao ti nadimci su pravo cool... :D :D :D :D e nek si me vala nasmijala :D :D

ma suti bona, valja izdrzati 4 sata... danas smo bas bili 4 sata na plivanju (dobila sam keca, odnosno u vas je to petica, iz svih mogucih vrsta plivanja i sad mi se pravo nesto svidja to plivanje a u zaostrogu, dok su svi plivali, ja sam se s minkicom valjala po nekom duseku ili suncala se s manom...) :D stvarno i imas razlog da budes ljubomorna! nadam se da ces barem sljedece godine ici s nama... hajde bona, da sredjujemo momke... :D nadam se da necemo pasti na nos k'o ja ovog ljeta :D :D ja opet pocela pisati o stotoj stvari, sta ces, da mi je da sve ispricam odjednom a ne moze...

to polaganje me sekira nekako, ne znam ni ja zasto... moram svakako da vidim sa sudom kolko je pametno da izlazim... a mislim da cu ja ici na taj trbovlje-open. cula sam od ovih svojih iz kluba da je pravo fin turnir a da i nije toliko jak za kadete pa da mi je da iskoristim to, dok sam jos kadet (a to sam jos samo 21 dan...) :D

nisam ni znala za maninu anemiju, mislim, da joj je bilo lose sad nekad u zadnje vrijeme... :roll: moracu je zvrknuti opet... red bi bio... :)
Post Reply