znas kako je to sve ispalo glupo... borila se ja u kumite do 70 kg. i ispala u prvom kolu u borbi protiv neke dzenite iz konjica, koja je ne znam kolko puta bila drzavni prvak itd. al ta dzenita me uglavnom povukla u borbu za 3. mjesto.
i borila se onda protiv neke cure iz mostara. i vodi ona 3:1... znas ja onda malo gyakozuki, ulaz, itd. otjeram je s tatamija i tako onda izjednacim na 3:3. ona ima znas 2 kaznena poena, ja samo jedan. i zavrsena borba, ono zvono zvoni, al sudija produzi borbu dok ne padne sljedeci poen. ja tu onda tako stojim, u gardu, ona pridje i udari me svom snagom gyakozuki u facu, odnosno u vilicu a ja istovremeno nju kizama-gyako chudan. al seko ona me spucala ono pravo pravcato, meni si matere-mi zamantalo. pridje sudija meni, da vidi sta je a svi vec vide da je to bio kazneni poen i to znas ono ko fol pobuna. pita me gdje me udarila, jel mi lose itd. ma znas tu proceduru. uglavnom ono slozi facu ko da to nije nista i njoj dade poen, a meni se moj kizama-gyako uopce ne boduje, ko da ga nije ni bilo...

i tako ta iz mostara pobjedi 4:3 i ja izgubi medalju.
a meni svakako ni do cega nije bilo. tek dosla s puta tog dana. vozila se 11 sati do srebrenika i taman stigla, ono vec prijave, vaganje itd. a ja sveukupno spavala samo 2 sata. jos me i stomak bolio, ma uglavnom sam bila sva slomljena. jos kad su me babo i atko (cupina), znas bio je tu kao trener, poceli odmah ujutru tusiti da idem i na kate da se takmicim, kad nisam poludjela. oni navalili a ja u sebi kontam, da mi je samo zaspati sekundu...

jedva ne odoh na kate, da stedim snagu... ma suti, ne znam ni kako sam to izganjala, cijeli dan sam se samo nesto svadjala oko toga. al na kraju krajeva sam zadovoljna, kakva sam bila (da Bog sacuva) super sam se borila. bas je i atko rekao da sam bila 10 puta bolja nego sto je on mislio...
al nema fajde kad mi se nije dalo...
znaci ima za novu godinu polaganje? pa to bi bilo super, bas sam nesto pricala sa sudom itd. da izadjem ako bude polaganje...

trebala sam ici ustvari na ono polaganje ljetos sto je bilo u konjicu, al mi se nesto ne dade...

hoces li ti izlaziti na to za novu??
eee moja emina, ja se pravo raspisala, umjesto da legnem u krevet i odmaram. pravo sam pravcato prehladjena. znas sinoc mi je bilo matursko vece (ovdje kod nas se to slavi uvijek unaprijed) a ja samo u haljinici svilenoj, jos nekakva kratka i leprsava, izasla tako do auta, ono zagrijanja od plesa pa pravo u snjieg i uhvatilo me i grlo i bubrezi i sve sto ikako moze da boli, mene razvaljuje...

al hajde, bilo mi je super sinoc...

jos kad pomislim na to da si i ti ozdravila... ma ja odmah sva happy...