evo su mi prikljucili ADSL pa sa mogu biti na netu koliko hocu.. inace ja i moj comp planiramo obnoviti bracni zavjet i otici na novi medeni mjesec
hhehehe
salu na stranu na netu si mogu samo priustit da pogledam ima li one lektire koju moram sastavit i procitat za sutra
sa treninzima mi je sve ok...jesi bila na drzavnom seniorskom...ako jesi imala si priliku upoznati vanj begic,cilic saudinu i maric djanu iz kk gazija(to nam je kata tim)uglavnom cure su se izbotile za nastup na evropskom i svjetskom prvenstvu itd itd itd ono seniorski prvaci..nidje veze
evo u cetvrtak mi je drzavno juniorsko i ja nemam pojma hocu li ici jer sam imala takav peh da mi jednostavno nije jasno zasto meni?'?'''''??'''
pala sam niz stepenice i istegnula glezanj-...trener se osjeca krivim jer nas je jedan mladji ucenik koji prvi put vodi trening preforsiro pa mi je nesto krcnulo u nozi i tup niz stairs...eto toliko od mene ovaj put moram ici pisat lektiru...
caoooo
PS znas onaj nastavnik bosanskog peder sto sam ti pricala o njemu. danas me pito i dao mi55555
ali sam imala kontrolni iz matke i uradila 1 zad od 5 koliko mi ih je bilo zadato... mislim ja sam svaki uradila...ali ovaj mi je jedini tacan