Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa čuj šine, bar je na to pitanje lako dati odgovor, kaj ne. Zna še šine ko je najveći ublehaš među trenerima i najveći trener među ublehašima. Jedan jedini, "trener svih trenera"
Pa čuj šine, bar je na to pitanje lako dati odgovor, kaj ne. Zna še šine ko je najveći ublehaš među trenerima i najveći trener među ublehašima. Jedan jedini, "trener svih trenera"
Ubjedljivo. Nema mu ravna. Šampion ublehe.
bez premca... jeli ko vidio kad je potpisao ugovor sa kinezima da im vodi olimpijce... hajde na stranu ona šuplja, ali kad sam vidio kako je boučen - na guzicu sam pao... onaj kineski prsluk, k'o kimono ali nije kimono... oplakao sam
zecko_kupuz wrote:Ah, Domenech nije baš ublehaš, čovjek je jednostavno parmak. Nije njegova krivica što ga drugi nisu prepoznali kao antitalenta.
To... ublehaš je neko ko je loš trener ali se oko njega napravi fama da je dobar... ne znam ko je smatrao njega dobrim trenerom
Pa onaj "dilber" predsjednik fs francuske.Koliko se sjećam i on je dao ostavku kad i "borat" upravo zbog podrške koju mu je dao,a ne bi ga podržao da je mislio da je kloc
Evo sad mu ni trava ne valja, njemu vazda nešto smeta, ali mu je Special One najbolje rekao za priču o afirmaciji mladih igrača
Prije je bio uspjšena, ali ovo što radi zadnjih 4-5 godina nije ništa drugo nego čista ubleha
Ja bih, za razliku od kolege iznad, apsolutno podrzhao Semin prijedlog za ublehu godine.
Ponavljam to mjesecima, ali moram to i sad reci - Arsene odlazi!
Evo sad mu ni trava ne valja, njemu vazda nešto smeta, ali mu je Special One najbolje rekao za priču o afirmaciji mladih igrača
Prije je bio uspjšena, ali ovo što radi zadnjih 4-5 godina nije ništa drugo nego čista ubleha
Ublehas nevjerovatn, Arsenal mi je inace najdraza ekipa u Engleskoj, ali ovaj covjek je poludio totalno, napravop je ekupi pič.i
Svaku bitniju utakmicu su izgubili u zadnjih ne znam koliko godina...
Trpaju manje klubove protiv svih vecih gube...
SInoc bez glave i repa, samo se nerviram dok gledam Songa, Sanju, Klišija kako ni sami ne znaju gdje krenu s onom loptom ni sta hoce s njom
Ja bih, za razliku od kolege iznad, apsolutno podrzhao Semin prijedlog za ublehu godine.
Ponavljam to mjesecima, ali moram to i sad reci - Arsene odlazi!
to mozemo diskutirati na Arsenalovom pdf(ako postoji) ,i meni ga je puna kapa vjeruj mi(trophywise) ali ublehas-sorry to nije sinonim za Arsena
A zar niej ubleha kad se prosipa priča o nekakvim mladim igračima, izgradnji ekipe, a ustvari u ekipi ima sve formirane igrače? Po čemu su Nasri ili Fabregas mladi igrači? 23 godine su obojici, dakle Messijevi vršnjaci, a je li Messi mlad i nezreo igrač?
U zadnje vrijeme za svaki poraz mu je neko kriv. U Bragi je to bio peti sudija, sinoć trava i sudija, svi su krivi samo on nije.
hz__semir wrote:A zar niej ubleha kad se prosipa priča o nekakvim mladim igračima, izgradnji ekipe, a ustvari u ekipi ima sve formirane igrače? Po čemu su Nasri ili Fabregas mladi igrači? 23 godine su obojici, dakle Messijevi vršnjaci, a je li Messi mlad i nezreo igrač?
U zadnje vrijeme za svaki poraz mu je neko kriv. U Bragi je to bio peti sudija, sinoć trava i sudija, svi su krivi samo on nije.
Ma napravio čovjek ekipu... sve imaju, muda nemaju. Dok ne budu imali igrače kao što su bili Adams, Keown, Parlour ili Vieira neće biti konkurentni za velike titule