Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nema na listi Sven Göran Eriksson, jebo tu listu. Drugo što mi bode oči je visoko mjesto za Zidanea, koji je još haman poluamater i tu je par godina samo. A valjda đe je francuz.
Point. wrote:Nema na listi Sven Göran Eriksson, jebo tu listu. Drugo što mi bode oči je visoko mjesto za Zidanea, koji je još haman poluamater i tu je par godina samo. A valjda đe je francuz.
Hajde Zidane, ima 3 uzastopne LP, neka ga. Ali kao sto kazes nema Erikssona, i po meni Ivic je trebao biti medju 20.
Nema Vujadina Boskova
Ko je ova kornjaca i taj paragvaj propo ko zeton lad se sjetim 98....doduse nisu ni tad bili bogzna sta ali su igrali na SP Chilvert danas radi ko izbacivac
Mislim ok svi imamo neke preference i različita stajališta na samo rangiranje, ali vjerujem da to manje više i nije bila poenta već da se grupišu svi veliki treneri koji su na svoj način ponogli evoluciji i razviću fudbala, a ovih 50 sigurno jeste.
Od mladih trenera samo Pepa i Kloppa mogu svrstat u vrhunski nivo. Jbg pokazali su odlicnu moc adaptiranja tima u danasnji moderni fudbal. A Pep je po nekim kriticarima i analiticarima medju kreatorima modernog fudbala.